IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

7 Pages V  « < 4 5 6 7 >  
Reply to this topicStart new topic
> Cancerul de colon
Diana.
post May 27 2010, 09:20 AM
Post #51

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu nu am glumit, era doar o observatie personala ca vitamina D pare un panaceu. Nimic rautacios. Am cautat si eu si vad ca numirea vitaminei D drept hormon este inca extrem de disputata mai ales pentru ca induce confuzii serioase.
Go to the top of the page

+Quote Post
shyla
post May 27 2010, 09:53 AM
Post #52

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 7,580

Cred ca mai corect ar fi precursor al hormonului steroid calcitriol.

+Quote Post
Diana.
post May 27 2010, 10:37 AM
Post #53

Fondator eLady.ro

Fleur, cum te simti? Ce mai faci? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)

+Quote Post
fleurdelis
post May 27 2010, 03:56 PM
Post #54

Dependent

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 2,372

Diana, asa cum am spus sant bine. Am inchis firma din Germania, un an am stat in Ro din cauza bolii acum sant in Israel,fac un curs de perfectionare si sper sa-mi gasesc dupa acea ceva de lucru. Viata merge inainte... important e sa fim sanatosi si sa fie pace!
Ce mai face mama ta? Se simte bine?

This post has been edited by fleurdelis: May 27 2010, 03:59 PM

+Quote Post
Diana.
post May 27 2010, 04:35 PM
Post #55

Fondator eLady.ro

E bine, multumesc Lui Dumnezeu! Ma bucur tare de tot ca si tu esti bine! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)

+Quote Post
fleurdelis
post May 27 2010, 04:49 PM
Post #56

Dependent

Pentru ca santem la topicul asta o sa incep si eu sa va spun cam ce tratamente am facut...poate experienta mea va ajuta vreodata pe cineva.
Am fost operata in feb anul trecut si cand am primit rezultatul mi-am spus ca e o gresealai....dar uneori ma mai apuca disperarea si ma gandeam ca voi muri curand. In asemenea momente imi spuneam iar ca e o greseala si asta ma ajuta sa-mi recapat optimismul. Totusi undeva in subconstient muream de frica (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) cred ca de fapt bolnavii de cancer mor mai mult de frica.
Asa ca, desi am fost intodeauna impotriva medicamentelor de sinteza mai putin de voie si mai mult de nevoie am acceptat sa fac chimioterapie. Mi s-a dat xeloda (pastile) si oxaliplatin (perfuzii) pe care trebuia sa le iau in 6 serii cu 2 saptamani pauza intre ele. Dupa doua luni am refuzat sa mai fac oxaliplatin ca ma simteam foarte rau de la el si mi-au marit doza de xeloda. In timpul asta am luat si multe alte suplimente alimentare ca sa-mi apere ficatul, inima si celelalte chestii de otrava din pastile. Cu toate astea efectele au fost cumplite, mi s-a jupuit pielea de pe talpi si de pe palme, am facut afte prin gura si nu mai vorbesc de starile de greata si epuizare. Am baut tone de suc de morcov si sfecla si numai apa fara deuteriu, am mancat samburi de caise care contin vitamina B17, am luat si pulbere de canabis si IP6 (enzime din orz), am facut clisme cu cafea,i bicarbonat de sodiu, marul lupului, am baut sute de litri de ceaiuri amare de salvie, coada calului, napraznic troscot, tataneasa, pelin etc., am luat ganoderma, sitaky, maitaky, omega3, coenzima Q10, vitamina D, C,, seleniu, ginseng de mai multe feluri (tibetan, siberian), detox si antiox de la vizion, grau incoltit, dieta Osawa de doua ori, am renuntat definitiv la carne si produse lactate cu exceptia lactatelor de capra, am renuntat la fainoase si la dulciuri...si petrec mult timp in aer liber, ma odihnesc mai mult si fac tot posibilul sa evit stresul, cam asta. Mai important e ca am si invatat niste chestii foarte bune din boala asta, precum faptul de a renunta cand te afli intr-o situatie conflictuala si a ierta pe orucine indiferent ce ti-a facut pentru ca daca porti ranchiuna in suflet iti otraveste sanatatea. Si foarte important e sa-ti transformi orice stare intr-o stare placuta...adica sa te bucuri de orice iti ofera viata, sa fii mai nesimtit adica sa nu mai pui la inima lucruri rele care ni se intampla pentru ca de fapt raul nici nu exista exista doar lipsa binelui...asa ca misiunea noastra este sa facem bine ca sa atragem binele...in fine sant multe de spus dar in mare cam asta e!
Va doresc multa sanatate si mai bine invatati din experientele altora! Sa fereasca Dumnezeu pe toata lumea de asemenea experiente! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) da oare e posibil?

This post has been edited by fleurdelis: May 27 2010, 05:03 PM

+Quote Post
Corina
post May 27 2010, 06:16 PM
Post #57

Incurabil

Group: Obsedat
From: Tulcea
Member No.: 7,788

Multa sanatate Fleurdelis! Sambata se duce si tatal meu sa faca analizele, la o clinica din Constanta. Au trecut 6 luni de cand a facut ultimele analize si 1 an si 3 luni de la operatie. Am un pic de emotii dar sunt optimista ca va fi bine!

+Quote Post
Corina
post May 29 2010, 12:06 PM
Post #58

Incurabil

Luni sau marti vin rezultatele la analizele tatalui meu. Le trimit cei de la Constanta pe mail-ul meu.

+Quote Post
fleurdelis
post May 29 2010, 06:00 PM
Post #59

Dependent

Sa dea Dumnezeu sa fie bune!

+Quote Post
Corina
post May 31 2010, 10:34 PM
Post #60

Incurabil

Ce stiti despre CEA(Antigen carcinoembrionic)?
Pe buletinul de analize scrie ca valoarea normala este < sau=3.4.
La tata a iesit 5.1.
Specific ca la toate analizele pe care le-a facut dupa operatie valorile la CEA nu au iesit normale niciodata.
Nici nu mai stiu ce sa mai cred.

+Quote Post

7 Pages V  « < 4 5 6 7 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd May 2025 - 02:29 AM