![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Erm... exfoliere pt punctele negre? Si la mine ies in relief daca nu imi exfoliez fata pentru mult timp...
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 145 Joined: 30-September 07 Member No.: 2,328 ![]() |
...dar degeaba le exfoliez pentru ca dupa cateva ore reapar....
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Cateva ore ulpia? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Ce produse folosesti? Crema, FDT samd Orienteaza-te spre cele non comedogene si pastreaza o igiena a fetei riguroasa. Fa o baie de aburi pe fata apoi extrage-le sau mergi la o cosmeticiana buna s-o faca ea (la puncte negre adanci simpla exfoliere nu e suficienta). Daca incerci doar sa le acoperi cu FDT nu rezolvi problema, eventual o agravezi. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Nu am mai auzit niciodata ca fdt sa evidentieze punctele negre! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Du-te la cosmetica pentru extractie!
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 145 Joined: 30-September 07 Member No.: 2,328 ![]() |
Culorile deschise ies in evidenta pe un fond inchis. Culorile inchise induc un efect optic de micsorare, in timp ce culorile deschise maresc suprafata. Eu spuneam ca din cauza fondului de ten punctele negre devin mai deschise decat pielea.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu prea inteleg ce vrei sa zici cu asta? Care-s culorile deschise si care fondul inchis?
|
|
|
![]()
|
|
Jo, am modificat postul anterior.
Oricum, multumesc pentru sugestii fetelor. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
S ar putea sa ai niste comedoane care sunt pline cu grasime si in varf sa fie negru, nu? Trebuie scoase si foloseste produse pt ten gras. Problema nu e fondul de ten , ci faptul ca trebuie sa scapi de ele, a le ascunde nu e o solutie.
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ulpia, punctele negre trebuie scoase la cosmetica, alta metoda magica de a scapa de ele eu nu am gasit.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 10:18 PM |
|