![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
ti-a iesit ceva care-ti sta ff bine.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Pitzi si mie imi place cum iti sta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 99 Joined: 16-April 09 From: Bucuresti Member No.: 6,298 ![]() |
Wow, ce interesant e topicul asta, imi place tare mult, e original (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) O sa incerc sa ma bag si eu in provocarile astea, desi, din pacate, am mai mult farduri in culori naturale, nude, ca nu ma machiez prea mult (desi ador sa machiez) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
P.S. Fetelor, chiar va pricepeti si sunteti tare dragute (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bleky, clau, mersi (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Simona de ce sa nu te machiezi prea mult? |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Subscriu la ce a spus Simona. Nici eu nu ma prea machiez, iar atunci cand o fac nu folosesc culori mai tari, pentru ca mi se pare cam nepotrivit pentru facultate, zi, plimbare... Cand mai ies in oras ma machiez mai puternic, sau la ocazii, dar in ultima vreme n-am prea mai iesit asa ca... (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am inteles gresit eu, credeam ca a spus : ' ca sa nu ma machiez prea mult' dar de fapt a spus ' ca nu ma machiez prea mult'
sorry de off topic |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 99 Joined: 16-April 09 From: Bucuresti Member No.: 6,298 ![]() |
Am vrut sa incerc si eu cele doua modele pe care le-ati postat pana acum, dar am observat ca telefonul meu nu arata deloc detaliile, pozele sunt foarte intunecate si aburite (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Deci trebuie sa gasesc o metoda mai decenta pt a face pozele (nu prea sunt o fana a fotografiilor, de-asta nu am nicio "scula" meseriasa, dar trebuie sa fac rost cat mai curand, ca-mi place tare mult ideea acestui topic). (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce ziceti de o noua provocare? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Tare as vrea sa regasesc site-ul tipei...avea niste machiaje pe gustul meu. O recunoaste cineva?
(IMG:http://i682.photobucket.com/albums/vv190/iulishca/3-59.jpg) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am dat de ea in youtube, deci mi-e o fata cunoscuta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar site-ul nu i-l stiu.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
machiajul din poza mi se pare dureros de strident...sau poate pe fata ei nu merge, habar nu am.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 11:13 PM |
|