![]() |
![]() ![]() |
![]() |
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Seamana cu QueenofBlending si pare a fi si stilul ei de a se machia, dar parca e prea alba.
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
E foarte strident, nu e de iesit din casa cu asa ceva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar o reinterpretare mai normala merge, mai ales pentru vara (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu-i QueenofBlending.
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu vreau sa fiu rea, dar nu reusesc sa ma simt inspirata deloc de ea, chiar daca machiajul e oarecum interesant, dar mult prea strident. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
Eu o sa incerc provocarea atunci cand va fi ceva care sa se potriveasca paletei mele de culori. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
mie machiajul mi se pare photoshopat sincer sa fiu :| Daca nu e, chit ca e strident, are o tehnica formidabila si niste farduri cu pigment f f puternic.
inclin totusi sa cred ca daca poza trecea prin photoshop si-ar fi retusat putin si fatza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai cine are ceva poze pentru provocare sa puna.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
yep tehnica e foarte faina si cred ca pana la urma cu ea vrem sa ne jucam
culorile sint intr-adevar usturatoare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte posibil sa fie photoshopata poza, e perfecta, si asemenea machiaje am vazut la QueenofBlending.
Angel, pigmentul ca pigmentul ca farduri bune exista, dar culorile sunt imbinate foarte bine. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Gasit alta poza ciudatica, dar parca intr-un sens bun.
(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f211/claudia_electra/2328806502_b02aa8db94.jpg) |
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
si un ochi inchis? Pana la urma care ramane? Asta sau cea pusa de pitzigoi?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 12:46 AM |
|