IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

30 Pages V  « < 16 17 18 19 20 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Provocarea saptamanii, make-up dupa teme saptamanale
claudia_electra
post Apr 30 2009, 11:41 PM
Post #171

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Chiar ciudat cum iti fac nuantele astea ochisorii pierduti...cred totusi ca-s prea inchise, sumbre...daca puneai macar una deschisa te prindea.

Pitigoi, mie imi place foarte mult primul machiaj (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) .
Go to the top of the page

+Quote Post
pitzigoi
post Apr 30 2009, 11:45 PM
Post #172

Musafir

Clau, ma bucur ca-ti place; mi se pare ca am pus prea mult albastru inchis si negru, si e o linie bruta cumva...nu e omogenizata bine culoarea inchisa. In plus, parca nu e destul de sus cum ar trebui sa fie, nu are curba, e asa dreapta si ca din topor (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Mai exersez eu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
claudia_electra
post Apr 30 2009, 11:52 PM
Post #173

Membru de Onoare

E un pic dreapta, da, dar tocmai delimitare aia imi place mult. Eu dau cu bidineaua cand blenduiesc de imi iese asa un mascarici generalizat, nu se mai pricepe ce culori am pus pe acolo.

+Quote Post
pitzigoi
post May 1 2009, 12:00 AM
Post #174

Musafir

Pai teoretic ar trebui sa omogenizezi pe langa linie, sa atingi putin de tot culoarea, nu peste toata culoarea inchisa. Teoria suna bine nu? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
claudia_electra
post May 1 2009, 12:03 AM
Post #175

Membru de Onoare

Excelent (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) .

+Quote Post
blekytza
post May 1 2009, 12:12 AM
Post #176

Incurabil

Group: Obsedat
From: Nice
Member No.: 5,113

Pitzi mie imi place cel in care ti se vede mai bine codita si cercelul, ultimele 2 poze parca (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
kalua
post May 1 2009, 10:15 AM
Post #177

Musafir

M-am manjit si eu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Scuzati fata, n-am folosit nici concealer, nici fdt, nici pudra (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/IMG_2557.jpg)
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/IMG_2556.jpg)
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/IMG_2563.jpg)

+Quote Post
amailhik
post May 1 2009, 10:35 AM
Post #178

Musafir

Kalua, foarte frumos ti-a iesit. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Jo
post May 1 2009, 10:44 AM
Post #179

Musafir

Ce-mi place ca a prins ideea mea (IMG:style_emoticons/default/wbounce.gif) Mie-mi place tare mult primul machiaj al pitigoiului! Albastrul ala deschis cred ca e cam acelasi pe care l-am folosit si eu, dar normal ca in poza mea se vede ca un cur. Neaparat trebuie sa investesc intr-un aparat care sa faca macro de la 1cm sau mai putin chiar, ca nu se mai poate. Kalua, la tine s-ar putea sa fie din cauza umbrelor, dar mi se pare ca ai mers cu culoarea inchisa mult prea sus (pentru gustul meu cel putin).

This post has been edited by Jo: May 1 2009, 11:36 AM

+Quote Post
pitzigoi
post May 1 2009, 11:30 AM
Post #180

Musafir

Cineva din bucuresti (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Bleky, Jo, ma bucur ca va place primul (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Al doilea parca-mi statea mai bine totusi.
Kalua, ce fain ca te-ai mazgalit si tu (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) Imi place ce a iesit.
Jo, eu aparatul l-am primit in ceva oferta cand am luat o imprimanta, nu e cine stie ce, cateodata face poze ok, cateodata ca naiba, sterse (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Eu am pus sub albastru ala deschis creion turquoaise pe toata pleoapa de la ud, poate din cauza asta a iesit mai intens (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post

30 Pages V  « < 16 17 18 19 20 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 03:03 PM