![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, ala face diferenta, e clar. In realitate e mai frumos ca-n poze (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Foarte frumoase forme ai creat, Angel. De buzele tulburatoare nu mai comentam ca se stie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Pitigoias, ce are verdele, sunt convinsa ca-ti sta mai mult decat bine machiata cu verziciuni! |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Da, cu verde mai galbui, nu cu verde crud. De pigmentii mei verzi aurii sunt tare incantata; si humid o sa mi-l iau candva (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Foarte misto machiajele! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Angel, cu dedicatie pentru tine, sa apreciezi redarea pozelor aparatului tau! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:http://i233.photobucket.com/albums/ee199/specialtime9/eyes.jpg) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
ehhhh hai ca se vad niste umbre de roz acolo (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si daca ma uit bine se vede si un creion albastru pe waterline. Dar cu aparatul le-ai facut sau cu telefonul?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Am folosit vreo 3 culori. Cu telefonul...
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Blecky, nu e bun conturul. Trebuia un negru. Si nu se distinge culoarea de contrast fata de cea de baza. Contur sidefat folositi doar daca 1. fardul este foarte inchis - ca si contrast, 2. ca element de baza, doar liner pe o pleoapa bej (de exemplu).
Angel, la tine imi place cum se vede. As fi insistat mai mult cu rozul spre arcada doar. Eu nu ma pot machia ca mi-a iesit un ulcior/urcior (nu stiu cum se spune)! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chiar ma intrebam Pink pe unde ai disparut si de ce nu postezi si tu nimic pe aci.
Sper sa iti treaca repede, te dai cu ceva? Kanamicina parca era buna (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mi s-a spart de dimineata singur. Nu am dat cu nimic ca nu am avut de unde sa cumpar ca mi-a iesit vineri seara. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Angel, acum am vazut un machiaj realizat dupa imaginea pusa de tine...e o tipa pe you tube pe care sigur o stiti si voi, super, asta de indemanare. Am ramas fara cuvinte cat de bine poate combina culorile.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 10:52 PM |
|