![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
machiaj realizat fix dupa imaginea asta?? ca nu inteleg, eu am gasit imaginea random cu google. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Sau cu culorile astea? Pune si tu un link sa vedem si noi, ca m-ai facut f curioasa. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, si eu l-am vazut ieri. E facut de Marlena- pink lily
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte tare (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Deci va jur ca eu am ales imaginea aleator cu ceva program cu care am ajuns cu Stumble Upon (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da am vazut si eu machiajul facut de marlena (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) E ok tipa.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mie imi place cum vorbeste. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Da, de Marlena e vorba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am facut si io crinu' azi, sau ceva de genu':
(IMG:http://i282.photobucket.com/albums/kk258/walpurgik/Picture077m.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Ce farduri ai folosit?
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
superb
Verdele ala de pe pleoapa de jos cum l-ai asezat? E fard sau creion? |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am folosit farduri din paleta 88 si cateva artdeco. Linerul de sus e un creion verde MAC, iar jos e smoked emerald, creion estee lauder acoperit cu un fard verde-verde din trusa 88.
Angel, pe waterline am aplicat fardul cu creionul asta cu aplicator buretel pt farduri loose (IMG:http://i282.photobucket.com/albums/kk258/walpurgik/2690_eye_designer_applicato.jpg) . |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 04:42 AM |
|