![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Da, am fost lenesa... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Promit ca maine gata, ma execut! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Top si io. Nu`s de ce culorile se vad asa pale, dar oricum, inainte de a zice ceva, va rog sa va amintiti ca:
- nu m-am machiat de vreo 3 ani - ochii mei s-au bulbucit de la Basedow - mi-am gasit smacurile in balcon (sper sa nu fie expirate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) (IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/PA100016.jpg) (IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/PA100012.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Ce ochi frumosi ai Diana! Cred ca ti-ar sta bine cu o culoare mai inchisa la par care sa ii scoata in evidenta si cu un machiaj maro/mov. As adauga si roz insa nu stiu cat de comfortabil te-ai simti tu cu el la ochi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Multumesc mult, dar sti tu mult prea dulce si draguta... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Bebica, adevarul e ca am avut ochi frumosi- eram frumusica de fapt. Acum insa am o fata total buhaita de la boala, ochii mi-s exoftalmici si cu pungi (tot de la Basedow) si nu indraznesc sa ma mai machiez. Sint deja o nuanta mai inchisa de blond la par, insa ma imbatrineste tare, abia astept sa mai treaba nitel timpul si sa imi revin la normal. O alta chestie cu parul mai inchis e ca devin total lesinata si fara sare, datorita sprincenelor si genelor castanii foarte deschis... Iar daca le vopsesc, imi devina fata ca de pergament si se vede fiesce ridulet. Inr-devar,, nuantele de mov si de cafeniu (de la auriu pina la ciocolata) ma prindeau cel mai bine pe vremuri. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Cu rozul numai daca e spre lila, altfel par batuta (si nu in cap (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) Totusi, in ce am pictat azi aici am putintel roz pe pleoapa inferioara. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Iuuui Dia ce ma bucur ca ai postat si tu!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Deci mie imi place asa ideea si culorile sunt dragute. Intr-adevar, culorile sunt cam pale, insa tie iti sta bine. Eu as fi accentuat putin sprancenele (nu foarte tare) cat sa puna mai tare machiajul in evidenta. Jos, as fi venit cu creionul pana mai in fata. Per ansamblu mie imi place. Si nu ai zice ca nu te-ai mai machiat de 3 ani. In legatura cu ochisorii tai "bulbuciti" ... mie nu mi se par deloc asa...chiar ai niste ochisori foarte frumosi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alege tu daca vrei o tema si sa mai incercam ceva pe saptamana viitoare. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Diana AI ochi frumosi, ai o culoare asa de speciala. Ridulete nu vad, la mine se vad laba gastii cand pozez asa de aproape (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Dar n-am ce sa le fac, oricum folosesc creme pt ochi de pe la 18 ani.
Apropo de sprancene eu n-as zice sa le vopsesti, te poti juca cu creioane maronii in diverse nuante sa vezi daca e ceva ce simti ca te ajuta. Sau chiar cu fard maro de ochi. Ai incercat sa mergi la cosmetica pt masaje anti-rid? Mie mi-a zis esteticiana de la salon de la mine ca ajuta mult. Ea are 65 si arata de 45 si mi-a spus ca toata viata si-a facut masaje sa nu i se lase pielea/muschii si si-a pus tot felul de vitamine (nu creme!) pe fata. A, E, C, orice ii pica in mana. Inca ceva ce ma gandesc ca poate te ajuta... ai incercat sa folosesti bronzer? Eu l-as folosi zilnic daca n-as avea pori si semne de la acnee in care sa se stranga pudra si arata naspaaaa (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Nu au iesit in poza culorile, insa in realitate erau zdravene, nu lesinate, ca in poza.
Iaca tema: (IMG:http://science.nationalgeographic.com/staticfiles/NGS/Shared/StaticFiles/Science/Images/Content/mackerel-sky-a4jag8-sw.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Ai o privire foarte calda, Di (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Faina tema. Imi place. Se pot face o gramada de combinatii. Saptamana viitoare "ma sparg" in figuri. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Multam fain, Larry, esti tare draguta! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Rody, la asta m-am gindit si eu. Sa fie liber la fantezieeee! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) Bebe, ce aia bronzer? Nu ma duc la cosmetica- am fost o singura data in viata si femeia aia s-a uitat la mine ca la extraterestri: "domnisoara, n-ai nevoie matale de tratamente, iti ajunge o crema buna si atit". Si, sincer, dupa ce mi-ati zis voi ca acneea se poate lua si de la cosmetica, n-ai sa ma prinzi pe-acolo nici moarta! Sincer, si grasa, si cheala, si cu ochii beliti, si umflata... doar acneea imi lipseste, ca de restu` nu duc lipsa... La conturatul suplimentar al sprincenelor am renuntat o data cu inaintarea in virsta. Prefer sa fiu cit mai naturala - sau macar sa par- ca sa estompez efectele adverse ale trecerii timpului. Cu anii o sa observati si voi ca o sa renunati la multe - nu din comoditate, si pentru ca nu se mai potrivesc. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 02:46 PM |
|