IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

30 Pages V  « < 3 4 5 6 7 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Provocarea saptamanii, make-up dupa teme saptamanale
walpurgik
post Mar 30 2009, 09:22 AM
Post #41

Musafir

Asa zic si eu. I can't stand to lose all the time. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Kiddin'.
Pune idee/poza pt cealalta saptamana sau o data la 3 zile dintre cele care posteaza machiaje, asa mi se pare fair. Fiindca nu suntem asa de multe cu imaginile, nu stiu daca are rost sa asteptam o saptamana pana la urmatorul challenge. Daca nu se mai anunta nimeni, trecem la urmatorul.
In alta ordine de idei, n-am timp deocamdata sa ma ocup de varuit, poate maine.
Go to the top of the page

+Quote Post
Bia
post Mar 30 2009, 09:22 AM
Post #42

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Eu nu particip, doar ma prostesc. Si machiajul tot o prosteala a fost. O prosteala de fix 10 minute.
Serios, eu si Walpu n-ar fi corect sa participam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
claudia_electra
post Mar 30 2009, 09:41 AM
Post #43

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Hai ma cum sa nu participati, faceti asa niste frumuseti!! Si mie mi se pare ca-i sta grozav lui Jo cu negru, sincer sincer! Eu am fard negru, dar nu am sclipici, asa ca vax, nu pot sa ma prostesc si eu deocamdata. La urmatorul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) !

+Quote Post
walpurgik
post Mar 30 2009, 09:42 AM
Post #44

Musafir

Clau, nici eu n-am sclipici, asa ca nu mai cauta scuze si pune-te la treaba. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nu e musai.

+Quote Post
Bia
post Mar 30 2009, 09:43 AM
Post #45

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

In concluzie, va mai varuiti vreuna sau punem tema urmatoare? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
angeldust
post Mar 30 2009, 10:20 AM
Post #46

Musafir

Avand in vedere ca oricum nu avem premii de dat, nu vad rostul unui concurs. O face daca o facem asa, de fun.

Din partea mea puteti pune tema urmatoare ca dupa cum spuneam, eu nu am cu ce sa execut smokey negru. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Dar vedeti, poate mai vrea altcineva.

+Quote Post
claudia_electra
post Mar 30 2009, 10:29 AM
Post #47

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Sunt la berou deja, nici o sansa de mazgaleala azi.

+Quote Post
Lexie
post Mar 30 2009, 10:33 AM
Post #48

Musafir

Eu deja m-am varuit azi in nuante de gri si portocaliu, pun deseara poze la Jurnal, asa ca nu reusesc sa pun provocarea in aplicare. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kalua
post Mar 30 2009, 11:34 AM
Post #49

Musafir

Eu vreau sa pun, am imbarligat-o si pe Mila sa se faca saptamana asta asa. Dar cel mai devreme maine.

+Quote Post
pitzigoi
post Mar 30 2009, 11:35 AM
Post #50

Musafir

Ma bucur ca va place ca mie mi se parea aiurea machiajul meu,sau cel putin cum imi statea ; am folosit un pigment negru mat ce a ajuns peste tot, si argintiul mi se pare foarte rece. Liner nu am avut la indemana, gliterrul iara a ajuns prin toate partile, macar m-am distrat, cand ajungeam eu sa fac asa o negreala daca nu era elady? (IMG:style_emoticons/default/trampoline.gif)
Pink, m-am gandit si eu la bej-auriu, o sa incerc poate cand ies intr-o seara sa vedem ce iasa. Cat eye(ca cel din machiajele voastre) nu prea imi reuseste de nici o culoare, desi pare simplu; trebuie sa mai exersez... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post

30 Pages V  « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th June 2025 - 12:50 PM