IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

30 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Provocarea saptamanii, make-up dupa teme saptamanale
Bia
post Mar 30 2009, 02:12 PM
Post #51

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Pune si sister o poza cu ea, asa a promis.
Go to the top of the page

+Quote Post
walpurgik
post Mar 30 2009, 08:57 PM
Post #52

Musafir

Unde-i sister? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Daca sunteti de acord, mi-ar placea ceva mai complex ca si cromatica pt urmatoarea incercare, gen apus de soare. Bine nu atat de sofisticat ca nyrenia dar nah, ceva de genu' (IMG:http://i282.photobucket.com/albums/kk258/walpurgik/20.jpg) .
Ce ziceti?

+Quote Post
bulina
post Mar 30 2009, 08:59 PM
Post #53

Musafir

superb e...imi place foarte tare

dar trebuie sa ai si ochi pentru asemenea machiaj...

+Quote Post
amailhik
post Mar 30 2009, 09:13 PM
Post #54

Musafir

Ochii ca ochii da' cu experienta e mai greu. Machiajul e superb dar, si sa am toate culorile , nu cred ca mi-ar iesi asa.

+Quote Post
bebe_maria
post Mar 30 2009, 09:26 PM
Post #55

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Exista tutotial pt tipul ala de machiaj, nu stiu daca l-a postat exact pt asta dar sigur exista ceva f similar. Totusi e foarte dificil, poate walpu reuseste (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Jo
post Mar 30 2009, 09:28 PM
Post #56

Musafir

bebe, n-as vrea sa fiu rautacioasa sau ceva, dar nu e walpu singura care ar putea face un machiaj mai complicat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
amailhik
post Mar 30 2009, 09:56 PM
Post #57

Musafir

Atunci, fa-l tu, Jo! Sa fie provocarea urmatoare. Eu nu ma bag pentru ca n am culorile si oricum nu mi ar iesi.

+Quote Post
bebe_maria
post Mar 30 2009, 10:00 PM
Post #58

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Jo, ai dreptate, scuza-ma (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) , am zis walpu mai mult pt ca ea a fost cea care l-a propus si m-am gandit ca ea o fi simtit ca-l poate face cand a pus poza aici.

+Quote Post
walpurgik
post Mar 30 2009, 10:02 PM
Post #59

Musafir

L-oi face, dar cu specificatia ca n-am timp si nu stiu sa-l photoshopuiesc, ca poza asta e ajustata. Ideea in general, de realizat ca asta n-as reusi ever.

+Quote Post
Jo
post Mar 30 2009, 10:06 PM
Post #60

Musafir

bebe, stiu, de aia am si mentionat ca nu e o remarca rautacioasa sau ceva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si stiu ca tine si de obisnuinta, walpu fiind de mult timp aici, iar majoritatea dintre noi restul fiind mai noi. Dar asa, la modul general vorbind, daca esti interesat de machiaj si mai citesti una alta pe net, machiajele astea dificile nu mi par chiar atat de dificile.
Eu as putea sa incerc sa-l fac, numai ca trebuie practica multa sa-mi iasa ca nireynei, iar in perioada asta stau usor cam prost cu timpul. Dar o sa-l incerc cu siguranta dupa ce termin cu lucrarea de licenta.

A, plus ca mai e si neajunsul camerelor foto (sau a insuficientei tehnicii la capitolul asta), ca inca n-am facut o poza care sa semene 90% macar cu realitatea.

+Quote Post

30 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th August 2025 - 10:33 AM