![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Pune si sister o poza cu ea, asa a promis.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Unde-i sister? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Daca sunteti de acord, mi-ar placea ceva mai complex ca si cromatica pt urmatoarea incercare, gen apus de soare. Bine nu atat de sofisticat ca nyrenia dar nah, ceva de genu' (IMG:http://i282.photobucket.com/albums/kk258/walpurgik/20.jpg) . Ce ziceti? |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
superb e...imi place foarte tare
dar trebuie sa ai si ochi pentru asemenea machiaj... |
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ochii ca ochii da' cu experienta e mai greu. Machiajul e superb dar, si sa am toate culorile , nu cred ca mi-ar iesi asa.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Exista tutotial pt tipul ala de machiaj, nu stiu daca l-a postat exact pt asta dar sigur exista ceva f similar. Totusi e foarte dificil, poate walpu reuseste (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
bebe, n-as vrea sa fiu rautacioasa sau ceva, dar nu e walpu singura care ar putea face un machiaj mai complicat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Atunci, fa-l tu, Jo! Sa fie provocarea urmatoare. Eu nu ma bag pentru ca n am culorile si oricum nu mi ar iesi.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Jo, ai dreptate, scuza-ma (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) , am zis walpu mai mult pt ca ea a fost cea care l-a propus si m-am gandit ca ea o fi simtit ca-l poate face cand a pus poza aici.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
L-oi face, dar cu specificatia ca n-am timp si nu stiu sa-l photoshopuiesc, ca poza asta e ajustata. Ideea in general, de realizat ca asta n-as reusi ever.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
bebe, stiu, de aia am si mentionat ca nu e o remarca rautacioasa sau ceva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si stiu ca tine si de obisnuinta, walpu fiind de mult timp aici, iar majoritatea dintre noi restul fiind mai noi. Dar asa, la modul general vorbind, daca esti interesat de machiaj si mai citesti una alta pe net, machiajele astea dificile nu mi par chiar atat de dificile.
Eu as putea sa incerc sa-l fac, numai ca trebuie practica multa sa-mi iasa ca nireynei, iar in perioada asta stau usor cam prost cu timpul. Dar o sa-l incerc cu siguranta dupa ce termin cu lucrarea de licenta. A, plus ca mai e si neajunsul camerelor foto (sau a insuficientei tehnicii la capitolul asta), ca inca n-am facut o poza care sa semene 90% macar cu realitatea. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 10:33 AM |
|