![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu nu am nuanta aia de piersica dar ma straduiesc s-o creez. O sa amestec niste pigment corai cu galben, alb sidefat si auriu si nici purpuriu ar cred ca se poate crea din rosu, albastru si alb. O sa incerc.
Mooor ca n-am si eu o trusa de-aia valiza. Mor mor mor mor! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai tocmai mi-ati dat o idee de cum as putea eu vreodata sa fac machiajul cel mai pizdos dintre toate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu farduri nu prea am, tehnica acolo...asa si asa, mai mult din instinct, darrrrr.... stiu Photoshop destul de bine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Angelule, ti-ai dat foc la valiza cu afirmatia de mai sus! O sa te pun sa-mi prelucrezi toate pozele!
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Walpu, m-ai omorat cu propunerea ta! Ma bag, dar nu o sa-mi iasa nici pe jumate ... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mie nu mi se pare foarte greu. Maine daca am timp ma si machiez.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angelule, ti-ai dat foc la valiza cu afirmatia de mai sus! O sa te pun sa-mi prelucrezi toate pozele! He he pot sa incerc (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Am pus video cu modul in care a realizat nireyna machiajul propus de walpu la topicul cu tutoriale video de makeup, aveam impresia ca l-am pus aici dar ma rog (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Abia astept sa vad cum va iese, eu nu ma simt in stare deloc (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
L-ai pus aici, l-am vazut eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Da` l-a mutat cineva...
|
|
|
![]()
|
|
O sa ma machiez si eu mai tarziu, cand vin de la doctor. O sa incercs a reproduc lookul dar ma omoara nuanta aia de piersica. Pe film se vede alta culoare parca decat in poza. Ma rog, identic n-are cum sa iasa ca difera si pigmentul pielii si culoarea ochilor si parului. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am incercat, nu mi-a iesit de nici o culoare, am pus prea mult negru, aiurea rau de tot a iesit (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 04:37 AM |
|