![]() |
![]() ![]() |
![]() |
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
S-a trecut la a doua poza?
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Din cate am inteles eu, da, dar e foarte greu de realizat look-ul lui nireyna (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) O sa mai incerc. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cred ca in coltul extern a folosit scotch cand s-a machiat de i-a iesit asa de bine. Am vazut pe net, nu mai stiu pe unde treaba asta, presupun ca pe youtube. N-am nici ciclam nici portocaliu. Aici era buna trusa aia de 88 de culori pe care n-o am eu... (IMG:style_emoticons/default/wall.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu e facut cu scotch (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A pus bebe filmul la tutoriale.
|
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
E data naibii inseamna daca a facut cu mana. Ia ca am gasit niste culori asemanatoare. Ma duc sa ma demachiez, fumez o tigara si ma pun pe treaba.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Nu e greu ca tehnica. Eu nu am culorile.
|
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pink, n-o fi pentru tine greu, dar mie mi se pare foarte greu si in afara de varianta cu scotch chiar nu vad cum ar fi putut sa faca liniile alea asa de drepte. Ma dau batuta si ma uit la film. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sper sa mi iasa intr-o ora ca dupa ma duc cu catelul la doctor.
M-am uitat la film. Trebuie minune de-aia cum si-a luat Jo, liner gel... |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chiar asta voiam sa zic, ca mie mi-a iesit de minune cu tus (la linie in genul ala ma refer, ca machiajul inca nu l-am incercat). Poti si cu un creion foarte ascutit totusi:)
|
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
O iesi, dar nu o sa aiba aceeasi intensitate.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Jo, iti fur paleta de 88! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 11:06 AM |
|