![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
Prune in decembrie?
Azi am mancat niste ciuperci culese acum o luna, pe seara un bors de sfecla rosie si acum gogosi. Maine am ardei prajiti in putin sos. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Prune uscate, Winule! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu cartofi prajiti si ciuperci si salata verde pe ziua de azi. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pentru astazi am mincare de fasole cu muraturi. Si am mai facut orez cu ciuperci si spanac la cuptor. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Azi sarmale de vita de post si zacusca cu ciuperci.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Meniul de azi va cuprinde ciuperci pleurotus la gratar, in sos de ulei de masline si otet de mere cu ierburi de Provence, iar seara (sper sa reusesc s-o fac...) icre de fasole, cu ceapa muuuuuulta prajita pe deasupra, de-abia astept sa pap, ca n-am mai mancat asa ceva de-un veac (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
Am facut si eu fasole batuta acum citeva zile insa nu am mai apucat sa ii mai fac ceapa prajita, ca s-o mincat asa - cica a fost foarte buna! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Azi mananc prune uscate si cartofi copti in coaja. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Prunele le faci mincare, Valentina? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu cred ca fac o salata orientala rapida. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Diana, (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ce idee buna mi-ai dat tu cu salata orientala. Maine asta va fi meniul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Prunele uscate le mananc asa cum sunt. Nu-mi place mancarea de prune uscate. Cand eram copil, preferam sa raman flamanda, decat sa mananc mancare de prune uscate. Mereu le spuneam parintilor ca strica bunatate de fructe, facandu-le mancare. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Daca tot sunteti aici cu prunele uscate.Ia ziceti repede cum se face orezul cu prune uscate. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 06:04 PM |
|