![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 109 Joined: 9-December 05 From: Romania Member No.: 53 ![]() |
Sunt singura care a raspuns la 23-25 de ani 8) . Acum zic ca am inceput tarziu, pentru ca m-am maritat cu primul meu barbat si lipsa de experienta si-a spus cuvantul. Insa a-ti incepe viata sexuala sub 17-18 ani e deja prea mult. Sper ca fata mea sa aiba rabdare si sa nu ma considere o mama demodata.
PS: Fosta mea cumnata are 34 de ani si e virgina :-* |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
eu nu cred ca e deja prea mult. eu spre exemplu mi-am inceput viata sexuala pe la 16 ani. dar mi-am inceput-o cu barbatul..ma rog baiatul cu care am stat 9 ani de zile si eram deja cu el de aproape 2 ani! parerea mea este ca intr-o situatie ca asta nu e deloc prea mult!
dar acum cred ca depinde si de norocul fiecareia. pentru ca se poate si sa faci pasul asta si relatia sa se termine imediat. dar sa-ti incepi viata sexuala doar ca sa fie inceputa la o varsta oarecum frageda...daaaa e prea mult! :-* |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Carrie, o sa-ti zic eu ce e aia spirala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si acum la subiect: eu mi-am pierdut virginitatea la 19 ani cu fostul meu sotz...din pacate! Stati sa-mi dau nishte ciocane-n cap ca asa merit! (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) Am sa regret toata viata mea ca nu am facut-o cu altcineva...oricum, e tardiv. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Mie mi se pare ok ca o fata sa-si inceapa viata sexuala in intervalul de 16-18 ani in momentul in care se casatoreste. :fluierat: Prin hotarare judecatoreasca,in situatii deosebite se poate casatori si la 15 ani. :fluierat:
Eu...am asteptat sa implinesc 18 ani..dupa aia am zis hai sa mai stau un an..si inca un an..si asa pana la 21 de ani. :fluierat: |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
Eu daca as avea o fiica si ar veni la 16-18 la mine si mi-ar zice ca vrea sa se casatoreasca ar fi vai de ea. Punct. Eu personal consider casatoria o conventie sociala fara de care pot sa traiesc bine mersi. Ceea ce si intentionez in viitorul apropiat, de altfel (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Exista situatii de urgenta invi.
Noi am invatat la scoala,ca de ex. inainte era in Codul Penal o lege prin care violatorul daca se casatorea cu victima scapa de puscarie. Iti dai seama ce raspuns primea copilul unui astfel de cuplu,atunci cand intreba : 'Mami tu cum l-ai cunoscut pe tati?.. -Pai..ma plimbam prin parc si hop tati al tau a sarit in fata mea... (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) ' Bine ca s-a modificat legea,si acum si barbatii pot fi considerati victime ale violului (inainte erau numai femeile) (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
QUOTE Bine ca s-a modificat legea,si acum si barbatii pot fi considerati victime ale violului (inainte erau numai femeile) blondino, daca as putea sa iti dau 150 karma acum, as face-o, serios (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Nu cred ca trebuie batuta in cuie varsta la care o fata isi incepe viatza sexuala. In general si ideal ar fi ca aceasta sa se intample dupa 18 ani, cand organismul este pregatit si si-a incheiat cresterea...
Nu intru in detalii pentru ca nu vreau sa se agite lumea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ideea e ca nu conteaza neaparat varsta la care o faci...conteaza sa o faci cu cineva care merita, care iti lasa o amintire placuta...un cineva la care te vei gandi mereu cu drag..."a fost placut...si atat." Eu regret ca am asteptat atat...sotzul meu nu merita nici o taratura de pe centura. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Hm... inviii (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) Asta este adevarul.Facusem la penal o speta in care era vorba de un barbat de prin arad sau timisoara ma rog ceva de genul asta,care fusese violat si ucis cu bestialitate de doua fete. :-*
Nu trebuie sa iti para rau catalina..Ai facut ceea ce ai considerat ca este corect. :-* |
|
|
![]()
|
|
Da, si am luat tzeapa. :'(
De asta am spus ca atunci cand o fata isi doreste cu tot dinadinsul sa fie cu un baiat (barbat) sa o faca...macar asa nu ramane cu intrebare "cum ar fi fost daca....?" (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 12:52 AM |
|