IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

18 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Virginitatea
La ce varsta ati avut prima experienta sexuala?
You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.
Total Votes: 159
Guests cannot vote 
afobia
post Jan 24 2008, 05:21 PM
Post #121

Incurabil

Group: Obsedat
From: Romania
Member No.: 2,859

Fetelor , nu mai ma duce la ginecolog .. am vorbit cu taicameu insa din cauza ca tata a fost de acord cu mine , mama a cam sarit enervata cand a auzit asta .. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nush cum mi am prins curaj intr o dimineata , inainte sa plec la facultate , taicameu trebuia sa plece la munca si am stat la o tigare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si i am spus cam tot ce vroiam sa ii spun ..

Astfel ca am ramas uimita cand a spus ca am dreptate si ca o sa vb cu maicamea..

Si in seara aia stiam ca o sa vorbeasca despre asta asa ca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) am stat si am ascultat la usha (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Ma rog , eu de cand am vorbit cu voi , cam de fiecare data cand o vedeam pe maicamea si mai vorbeam , incercam sa o pun in tema , sa incerc sa o conving , sa o obisnuiesc cu ideea ca nu vreau sa ma casatoresc virgina ..

Ei bine si am auzit o pe maicamea ca ii spunea lui taicameu de mine , de ce mi "arde" mie acum .. nu pot sa descriu prea bine ce am auzit si ce s a vorbit insa concluzia pe care am tras o , concluzia finala este urmatoarea :

A spus - o clar si dur [mama] "pai si ce crezi,ca eu ii voi permite sa se distreze si dupa aia sa vina la mine acasa?:|Poate sa mi zica ce vrea ea , eu nu sunt de acord cu asta si NU MI VA SCHIMBA NICIODATA PAREREA, eu nu ii permit asa ceva si daca nu i convine , sa plece .. eu cred in iubire .. "

si ce m'a enervat este ipocrizia de care dadea dovada fatza de taicameu , care il luase cu 'sentiment' si 'corazon' , ca eu daca fac ceva sa o fac din iubire si daca iubesc sa ma casatoresc , ale ei conceptii , a zis k nu ii pasa de nimic , k ma da afara din casa .. ca nu accepta asa ceva ..

si in adev sens al cuvantului cand am auzit o ca i a spus asta lui taicameu , m am speriat .. caci totusi .. a spus o cam urat .. sa spun asa ..

Insa taicameu nu a spus absolut nimic , iar cand tata nu spune nimic , inseamna ca nu este de acord da nu vrea sa se certe cu persoana respectiva .. daca ar fi fost alta situatie si maicamea sa ii fi zis ceva care sa nu ii fi convenit de ce as fi vrut sa fac sau am facut , ar fi venit la mine si mi ar fi tinut o mai mare morala .. insa asa ..

Si enervata la culme , a sarit maicamea cu gura pe el doar doar o spune ceva insa nu spunea nimic , il luase cu iubire cu nush ce ca ea vrea sa ma CASATOREASCA , am impresia ca maicamea vrea sa scape de mine cat mai repede si nu stie de ce sa se ia ..

.. ca de la un timp , fetelor , serios va spun , se ia din orice .. vine la mine in camera si gaseste cele mai stupide motive de cearta gen "de ce ai sifonieru deschis?de ce n ai scos placa din priza?de ce nu pui capacul la fixativ??!?!" sau i s a trezit ei o data sa mi zica "de azi nu mai fumezi." si eu i am spus "trebuia sa mi spui asta cand am bagat prima tigare in gura , nu acum .. " si de la asta a iesit un mare tam-tam insa am rezolvat o iarasi cu tata , care de la un timp e foarte intelegator cu mine , lucru ce m a bagat in ?ceatza?!

Sau mi a mai zis ea o data ceva care m a bufnit intr un ras haotic "Vrei sa fi luata de la second hand?" or something si mi am dat seama .. fratilor , n am ce face ..

Dar nu o mai inghit cand incepe sa zica in dr si in st ceva si TOTI TREBUIE SA FACA CA EA.

Ieri ma gandisem sa mi caut loc de munca .. desi a doua zi aveam examen.

Ieri am constientizat ca nu stiu sa fac absolut nimic si mai dur a fost cand mi am dat seama ca eu , fara ei , nu m as putea descurca .. sunt dependenta material de ei .. extrem de mult.

Am un sentiment in piept care ma enerveaza din ce in ce mai rau .. stiti cum e cand va zice cineva sa nu faceti nush ce si va scoate din sarite ca nu puteti sa faceti lucrul ala ?

Am impresia ca o sa se scoata in vreo .. 21 ani , un alt film , "virginA la 40 ani" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

(IMG:style_emoticons/default/huh.gif) si acum imi dau seama cat de ingalata/inapoiata/naiva/speriata/proasta am fost cand o credeam pe maicamea cand spunea ca taicameu n ar fi de acord cu asta si e in stare de orice , cand de fapt ea este cea care nu vrea sa fac nimic pana ma casatoresc. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) acum mi as pune'o doar ca sa nu fac ca ea (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
lxn
post Jan 24 2008, 06:34 PM
Post #122

Musafir

Hai ca esti o scumpa, afobia! Imi place de tine cum te defulezi si marai pe aici, esti dulce (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
M-am mirat cand ai zis ca fumezi, ma asteptam ca niste parinti atat de severi sa nu-ti permita asta. Ai mei au fost mai permisivi cu mine insa cand au aflat ca fumez a fost foc si para.... acum m-am lasat, dar anyway...
Ma bucur tare ca ai gasit un aliat in tatal tau si ar trebui sa profiti de situatia creata, sa stai mai mult in preajma lui, sa-l ai aproape. Si cum mama ta crede atat de tare in casatorie si probabil considera ca barbatul este puterea in casa, ar trebui sa-i asculte cuvantul si sa nu se impotriveasca.
Cat despre sa o faci numai ca sa-i faci in ciuda, nici sa nu te gandesti la prostii din astea. Eu spun tuturor fetelor care-mi sunt prietene sa ASTEPTE PERSOANA POTRIVITA! Nu e bine sa te arunci in bratele primului si apoi sa cunosti adevarata iubire si sa-ti para rau ca nu a fost el primul, cel pe care-l iubesti. Daca simti ceva pentru cineva si merita, sigur ca da, poti sa o faci, nu ai de unde sa stii ca nu o sa tina o viata intreaga sau ca o sa va despartiti intr-o luna. my point is: important e sa simti ceva, nu sa o faci de ciuda.

Ti pup si bafta cu taticul! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (si ma bucur nespus ca ai scapat de control!!!)

+Quote Post
afobia
post Jan 24 2008, 08:52 PM
Post #123

Incurabil

(IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)

+Quote Post
scumpic
post Jan 24 2008, 08:59 PM
Post #124

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Da, si eu tot citesc problemele astea ale ei si chiar e dulce foc.Vezi ca pina la urma tot ai obtinut ceva tot batindu-i la cap. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .Si eu zic sa astepti pina gasesti pe cine trebuie, nu o face in ciuda mamei tale can-are rost, ideea e sa te simti bine.Si lasa ca iti gasesti tu ceva de lucru si pleci la casa ta...

+Quote Post
afobia
post Jan 24 2008, 11:05 PM
Post #125

Incurabil

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) scumpic , poza ta e intradevar dulce foc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) va pup , fetele mele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jan 24 2008, 11:20 PM
Post #126

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Si mie mi se pare foarte simpatica Afobia! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ma bucur ca ai reusit sa obtii acordul tatalui tau, incet incet progresiv o sa obtii complet!

Eu nu prea inteleg foarte bine cum sunt parintii tai..eu nu as putea sa stau cu taica-miu la o tigare! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
afobia
post Jan 24 2008, 11:24 PM
Post #127

Incurabil

(IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) pai lor li s a parut ok sa fumez ca inainte facusem altceva (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) si probabil d aia nu au comentat nimic .. ma cam lasa sa fac orice , am interdictie la un singur lucru ! (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) exact ce mi doresc mai tare

GLUMESC (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) cred .. adica nush .. da (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) da , glumesc , ma rog , si mie imi sunteti foarte simpatice si ma bucur ca mi am facut cont pe elady si ca v am cunoscut , sunteti fete bune toate (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jan 24 2008, 11:34 PM
Post #128

V.I.P.

Facusesi altceva..ce facusesi?! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
afobia
post Jan 24 2008, 11:40 PM
Post #129

Incurabil

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cam naspa sa spun , teribilisme de cls 9-10 (IMG:style_emoticons/default/valea.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jan 24 2008, 11:42 PM
Post #130

V.I.P.

Ehh...cat de rau poate sa fie?! Sunt sigura ca nu e ceva de care nu am auzit sau stiu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

18 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 08:29 PM