![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
Bine ai revenit Afobia (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Eu cred ca nu ai de ce sa te simti aiurea. Virginitatea in ziua de azi e floare rara si ar trebui sa te mandresti cu ea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imi place ca te pastrezi pentru persoana potrivita (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Hey Teocris , ce mai faci , mersi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Afobia foarte bine ca pui pret pe trupul tau! Multe fete au uitat sa faca asta din pacate.
Unde esti in franta? Si eu am un ''fratior'' la master la lyon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
Mersi,bebe_maria.
Sunt la Nice.E greu greu.In primul semestru nu vorbeam pic de franceza si nu sunt cu bursa aici (platesc mii mii de euro ai mei sunt in datorii ) asa ce e destul de grava situatia mea !! Imi place aici si dupa ce termin , vreau sa raman CU ORICE PRET ! pupici |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 42 Joined: 18-July 10 From: Greece Member No.: 8,888 ![]() |
Desi ff tarziu a fost si nu regret, fiind la varsta de 25 de ani, chiar daca am tinut la tipul x si acum nu mai sunt, stiu ca am trait momente frumoase impreuna cu el.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 22-May 12 Member No.: 11,226 ![]() |
Hei...am citit cateva din intrebarile respectiv sfaturile voastre si as avea nevoie si eu de un sfat.
Am 19 ani si am un prieten de 6 luni si inca sunt virgina. Intr-o noapte, inainte sa fim impreuna , cu 2 zile mai exact, am cam exagerat cu alcoolul si am facut cateva lucruri de care nu sunt deloc mandra cu un alt tip si el stie treaba asta si a fost foarte de treaba in legatura cu asta si am vorbit si despre noi si i-am zis ca inca nu stiu daca as vrea sa mergem mai departe sa zic asa. De atunci nu am mai adus acest subiect in discutie si nu stiu cat de tare l-a deranjat si in ultima vreme m-am tot gandit ca sunt pregatita sa trecem mai departe dar nu stiu cum sa deschis acest subiect. In concluzie as avea nevoie de cateva sfaturi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by mariana-ioana: May 22 2012, 02:28 AM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai, e simplu: cind mai aveti o partida de pupaturi si el se opreste, ii spui sa nu. Insa esti sigura ca vrei sa faci pasul acesta pentru ca esti pregatita sau vrei sa ii demonstrezi ca numai pe el il iubesti si ca episodul de la petrecere a fost doar o greseala?!
Daca raspunsul e varianta a doua, eu, in locul tau, m-as mai gindi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 01:04 AM |
|