IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

18 Pages V  < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Virginitatea
La ce varsta ati avut prima experienta sexuala?
You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.
Total Votes: 159
Guests cannot vote 
Ciresica
post Jan 19 2006, 02:12 PM
Post #21

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: In livada
Member No.: 51

Hm... inviii (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) Asta este adevarul.Facusem la penal o speta in care era vorba de un barbat de prin arad sau timisoara ma rog ceva de genul asta,care fusese violat si ucis cu bestialitate de doua fete. :-*

Nu trebuie sa iti para rau catalina..Ai facut ceea ce ai considerat ca este corect. :-*

(IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) de barbati violati chiar ca nu am auzit...
Go to the top of the page

+Quote Post
blondina
post Jan 19 2006, 02:14 PM
Post #22

Membru de Onoare

From: 7Th Heaven
Member No.: 16

Exista ciresico,tocmai de asta s-a si modificat articolul cu privire la viol din Codul Penal. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
dmona
post Jan 19 2006, 02:27 PM
Post #23

Dependent

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 86

Tot ce pot sa spun eu, ca dincolo de statistici "la ce varsta ai facut-o prima data", conteaza fffffff mult cu cine o faci. Poti s-o faci la 18 la 20, la 25, la 30, cand vrei, dar cu cineva cu care vrei, simti, sa merite.

Nu-mi place tendinta asta moderna, in a judeca fetele exclusiv dupa intrebarea "a facut-o sau nu", si de aici, prejudecati si concluzii aiurea... Aud cazuri de fete care daca n-au facut-o la 20, gata, sunt catalogate aiurea, si mai rau, cauta sa "remedieze" problema, cu oricine, doar asa, ca sa devina "normale".. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Meg
post Jan 19 2006, 02:57 PM
Post #24

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

macar asa nu ramane cu intrebare "cum ar fi fost daca....?" :'(

mai bine sa iti para rau ca ai facut decat daca nu ai facut..  ::) acu' nu stiu daca se potriveste.. dar asta mi-a venit in minte acum!

: :-*

+Quote Post
catalina77
post Jan 19 2006, 03:00 PM
Post #25

Incurabil

Member No.: 54

Da Meg, exact...dar macar sa SHTII ca macar tipul MERITA...

+Quote Post
Ciresica
post Jan 19 2006, 03:11 PM
Post #26

V.I.P.

From: In livada
Member No.: 51

da mai, dar nu ai de unde sa stii daca merita sau nu inainte. daca hotarasti sa faci pasul asta cu EL inseamna ca il iubesti si crezi ca merita. iar daca dupa se strica relatia sau te raneste, deja faptul e consumat.

+Quote Post
mititik
post Jan 19 2006, 03:22 PM
Post #27

Membru de Onoare

Group: Obsedat
Member No.: 4

Eu cred ca la 15 ani o fata nu este destul de coapta incat sa poata judeca cum trebuie situatia! Apoi la varsta asa frageda ti se pare ca ii iubesti pe toti, asta nu inseamna ca trebuie sa li te si daruiesti!
Eu aveam la 16 ani o relatie cu un baiat care ma tot presa sa ii cedez! In final m-a inselat cu alta care a fost dispusa "sa ii faca tot tacamul" (ca sa il citez)!  :'( A fost dureros pentru mine atunci, dar acum imi dau seama cat bine am putut sa imi fac refuzandu-l! In primul rand, nici nu eram dezvoltata complet la varsta aia, nu cred ca (virgula) corpul meu era pregatit pentru sex! In al doilea rand eram atat de putin informata , singura metoda contraceptiva de care auzisem era prezervativul si nici ala nu stiam sigur cum se foloseste, nu ma gandeam prea mult la consecinte, la ce boli se pot transmite sexual.... nu stiam o groaza de chestii!
Multe fete din ziua de azi fac pasul, dar ele habar nu au cata responsabilitate implica treaba asta!

+Quote Post
blondina
post Jan 19 2006, 03:25 PM
Post #28

Membru de Onoare

Eu aveam la 16 ani o relatie cu un baiat care ma tot presa sa ii cedez! In final m-a inselat cu alta care a fost dispusa "sa ii faca tot tacamul" (ca sa il citez)! :'( A fost dureros pentru mine atunci, dar acum imi dau seama cat bine am putut sa imi fac refuzandu-l!

Ai pus punctul pe i mititiko. (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

+Quote Post
catalina77
post Jan 19 2006, 03:50 PM
Post #29

Incurabil

Member No.: 54

Bravo fetele! Asa va vreau! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) :-*

+Quote Post
blondina
post Jan 19 2006, 03:52 PM
Post #30

Membru de Onoare

(IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) cata

+Quote Post

18 Pages V  < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 01:17 AM