IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

18 Pages V  « < 3 4 5 6 7 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Virginitatea
La ce varsta ati avut prima experienta sexuala?
You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.
Total Votes: 159
Guests cannot vote 
mik_ela
post Sep 21 2007, 05:54 PM
Post #41

Musafir

QUOTE(vick2laura @ Jul 2 2007, 04:02 PM) *
La mine virginitatea "a durat" pana la 18 ani, cand a aparut el. Nu fusese primul meu prieten, ci doar singurul care ma facuse sa imi doresc acel lucru. Si inca mai reuseste sa faca acest lucru si acum. Oricum, a fost foarte frumos - eram foarte indragostiti amandoi, 2 tineri lipsiti de griji si care se iubeau foarte mult (si inca se mai iubesc).
Nu regret absolut nimic!

eu sunt in aceeasi situatie..am asteptat pana la 19 si de atunci....unu si bun! Au trecut cativa ani dar nici o clipa nu am fost curioasa cum ar fi cu altul!
Go to the top of the page

+Quote Post
Bogdan
post Sep 23 2007, 12:22 PM
Post #42

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Arad
Member No.: 733

Am si eu o intrebare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ......De exemplu sunteti la inceputul unei relatii cu un barbat de 18-22 de ani si aflati ca este virgin....v-ar deranja acest lucru???

+Quote Post
geoo
post Sep 23 2007, 01:41 PM
Post #43

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

Bogdanel draga .... lipsesc cateva variabile!!!!

Daca eu as avea 18 ani si as fi la inceputul unei relatii cu un tip de 18 ani; chiar daca nu as fi vrigina... nu m-ar deranja! Pt ca nu e chiar asa tarziu (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) !
Daca eu as avea 22 de ani si el 18 (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nu m-as baga indiferent daca ar fi sau nu virgin (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Daca eu as avea 22 si el 22 (si virgin) .... inseamna ca undeva la masarda sau subsolul lui e o problema (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post Sep 23 2007, 04:08 PM
Post #44

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Daca are 22 si e virgin...nu e un capat de tara...(incerc sa ii iau apararea barbatului de 22 ani virgin) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) inseamna ca este un idealist si nu a gasit persoana potrivita cu care sa-si imparta intimitatiile (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ...iar partea a doua,cu virginu` de 18 ani..daca ar merita atentia mea virginelul asta,l-as ajuta...daca ar face pe nebunul,i-as da un sfat:sa dea iama in pusculita si sa se duca la o `fetita` (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sper ca n-am fost prea cruda (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
divi2007
post Sep 23 2007, 04:11 PM
Post #45

Musafir

io sincer nu m as cupla cu unu de 18 sau 22 chiar daca e virgin sau nu, pt ca mi se par imaturi (IMG:style_emoticons/default/valea.gif)

+Quote Post
Bogdan
post Sep 23 2007, 04:32 PM
Post #46

Contaminat
*

From: Arad
Member No.: 733

QUOTE(divi2007 @ Sep 23 2007, 05:11 PM) *
io sincer nu m as cupla cu unu de 18 sau 22 chiar daca e virgin sau nu, pt ca mi se par imaturi (IMG:style_emoticons/default/valea.gif)

Eu sunt de parere ca toate generalitatiile sunt false.....sunt oameni la 20 de ani care sunt mai maturi decat altii la 40 (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
angeldust
post Sep 23 2007, 06:42 PM
Post #47

Musafir

unde e barbatul ala de 18-22 de ani virgin, ca io de cand il caut? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) O singura pretentie am...sa nu vrea sa il iau de barbat dupa aia (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
Bia
post Sep 23 2007, 08:45 PM
Post #48

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Eu ma incadrez la 15-17 si nu regret. Chiar deloc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Am 5 ani de experienta si... mi se pare super ok la varsta mea. ba chiar am fost o cumintica. E adevarat, nu am avut prea multi barbati pana la varsta asta, dar am nimerit ca aceia sa fie experimentati. Eu cred insa, si aici am impresia ca am avut eu noroc, ca prima relatie serioasa conteaza mult mult de tot. Primul tip din viata mea a fost si prima relatie serioasa. Am ramas impreuna 3 ani. Am invatat multe, am trecut prin multe (nu numai din punct de vedere sexual) si ce mi se pare cel mai bun lucru: m-a invata sa ma iubesc pe mine ca femeie. Ne-am despartit in luna octombrie acum 2 ani si de atunci am tot zburat din floare in floare in cautarea unei alte relatii serioase. Acum sper ca am gasit ce cautam! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

+Quote Post
guvi
post Sep 26 2007, 10:39 PM
Post #49

Contaminat
*

Member No.: 2,314

peste o saptamana.......implinesc 18 ani....si....sunt virgina......desi toate prietenele pe care le am si-au inceput viata sexuala p la 15...16 ani.......pot sa zic ca sunt norocoasa pentru ca am stat si.....oarecum..."am invatat din greselile lor".....pentru ca acum aproape toate....regreta k acest lucru li s-a intamplat asa repede....si cu o persoana nepotrivita.......ma bucur ca am descoperit acest forum deoarece am inceput sa ma mai linistesc si sa nu ma mai intreb mere "de ce eu sunt altfel decat prietenele mele?"
pana acum mereu cand luam parte la o discutie despre virginitate....ma simteam intr-un fel prost.....deoarece eram privita un pic ciudat......si nu ma simteam bine deloc......dar acum.....nu imi mai pasa....ma simt bine asa cum sunt....si o sa astept cat trebuie pana gasesc persoana potrivita pentru a face acest pas......care mie mi se pare important....
ar fi fost bine ca toate fetele de 14...15....16....ani care deja....."au experienta" sa se fi gandit mai bine inainte......pentru ca sunt sigura k majoritatea au facut-o din curiozitate......sau..."dak x si y au facut-o....eu de ce sa nu o fac....??"
asta e opinia mea........

+Quote Post
Diana.
post Sep 26 2007, 10:49 PM
Post #50

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi!

Opinia ta e foarte sanatoasa, pentru ca majoritatea baietilor de virsta ta nu tin decit sa "marcheze"; dupa ce au "marcat", uita.
Fetele insa isi doresc mai mult decit atit- si cum ceea ce isi doresc fetele nu se potriveste cu ce sint baietii dispusi sa ofere, dupa "meci", fetele ar cam vrea sa dea timpul inapoi si sa nu fi facut pasul respectiv cu respectivul baiat...
Nu te impacienta, momentul acela va veni oricum. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

O rugaminte: poti incerca, te rog, sa nu mai scrii cu "k"?
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
La multi ani pentru ziua ta... care va veni!

+Quote Post

18 Pages V  « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 06:35 AM