![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
tu ce religie ai?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
eu am ajuns sa cred ca religia a fost si inca este o metoda de manipulat oamenii....si uite ca in unele cazuri chiar functioneaza (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) afobia....cred ca o solutie ar fi fost sa pleci la facultate in alt oras...dar banuiesc ca nici asta nu te-ar fi lasat (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) nu , n ar putea fi o solutie din mom c stau in buc insa incerc sa fiu destul d pozitiva in leg cu momentul cand voi termina facultatea [sunt la turism] si poate o sa am sansa sa o iau de la capat de una singura in alta tzara .. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) This post has been edited by afobia: Dec 19 2007, 11:23 AM |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
mama stie ca tu ai de gand sa muncesti pe alte meleaguri?daca da ,ce parere are?si daca nu...ar fi cazu sa incepi sa pomenesti de chestia asta...ca sa aiba timp sa se obisnuiasca cu gandul
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
tu ce religie ai? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) am fost botezata d bunicamea si cica sunt crestina , dar pe de alta parte cica sunt musulmana . (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) .. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) dupa o gramada d dureri d cap , am renuntat sa mai cred in ceva .. deci practic din exterior sunt musulmana , daca asta vroiai sa stii .. insa doar faptul k sunt botezata nu ma face o musulmana .. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) e cel mai naspa cand s casatoresc doua etnii diferite , sa mai aiba si un copil , in zapacesc d tot .. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bogdane, nu esti femeie, asa ca faza cu "nu e bine sa fii virgina" e cel putin...aiurea.
Afobia, hai sa o luam pe rind si sa facem o mica recapitulare: - ai 19 ani, esti studenta si esti virgina: pina aici nimic neobisnuit. - prietentele tale nu mai sint virgine si tu te compari inconstient sau chiar voit cu ele: nu o mai face, nu e obligatotoriu sa fii ca ele. Faptul ca esti/nu esti virgina nu te face nici mai frumoasa, nici mai desteapta... nu te gindi ca trebuie sa scapi de virginitate pentru ca deja prietenele tale au facut-o. - valoarea unei femei nu rezida in prezenta/absenta himenului. |
|
|
![]()
|
|
mama stie ca tu ai de gand sa muncesti pe alte meleaguri?daca da ,ce parere are?si daca nu...ar fi cazu sa incepi sa pomenesti de chestia asta...ca sa aiba timp sa se obisnuiasca cu gandul mersi rozy Bogdane, nu esti femeie, asa ca faza cu "nu e bine sa fii virgina" e cel putin...aiurea. Afobia, hai sa o luam pe rind si sa facem o mica recapitulare: - ai 19 ani, esti studenta si esti virgina: pina aici nimic neobisnuit. - prietentele tale nu mai sint virgine si tu te compari inconstient sau chiar voit cu ele: nu o mai face, nu e obligatotoriu sa fii ca ele. Faptul ca esti/nu esti virgina nu te face nici mai frumoasa, nici mai desteapta... nu te gindi ca trebuie sa scapi de virginitate pentru ca deja prietenele tale au facut-o. - valoarea unei femei nu rezida in prezenta/absenta himenului. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) mersi maat This post has been edited by afobia: Dec 19 2007, 11:50 AM |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Of of, si eu ma gandesc ca am 21 de ani si sunt aprope de varsta cu tine... Si eu ca si Rozy ii anunt ca plec, ca vin, etc. si gata. Bine, n-am facut asta la 15 ani dar pe la 18 puteam deja sa sa nu mai cer voie. Bine eu am si lucrat de la 18 ani, chiar 17, ca-i minteam ca sunt majora pe patronii cluburilor.
Oricum nu e usor sa fi pe picioarele tale. Ma uit cu tristete acum ca nu sunt in stare totusi sa fiu total independenta. Nu vreau sa exista un barbat care sa ma ajute si apoi sa depind de el. Tocmai din aceasta cauza mai stau inca langa ai mei. Ziceau fetele sa iti gasesti un barbat care sa te ajute. Eu zic ca nu este ok nici asa. Scapi de dracu', dai de lacu'. Plus ca am o cunostinta care era batuta pana cadea din picioare si a fugit cu fratele prietenei mele de disperare cand era anul 1 la medicina. Acum, cand se cearta, el inca spune: te-am luat de pe strada, tu sa taci! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
Eu n-am zis sa-si gaseasca un barbat in scopul asta si nici sa fie intretinuta de el, am zis ca daca-si gaseste pe cineva si e totul ok, e mai usor apoi : in doi se impart cheltuielile si e mai usor decat sa stea singura, la cat sunt acum chiriile...
|
|
|
![]()
|
|
Of of, si eu ma gandesc ca am 21 de ani si sunt aprope de varsta cu tine... Si eu ca si Rozy ii anunt ca plec, ca vin, etc. si gata. Bine, n-am facut asta la 15 ani dar pe la 18 puteam deja sa sa nu mai cer voie. Bine eu am si lucrat de la 18 ani, chiar 17, ca-i minteam ca sunt majora pe patronii cluburilor. Oricum nu e usor sa fi pe picioarele tale. Ma uit cu tristete acum ca nu sunt in stare totusi sa fiu total independenta. Nu vreau sa exista un barbat care sa ma ajute si apoi sa depind de el. Tocmai din aceasta cauza mai stau inca langa ai mei. Ziceau fetele sa iti gasesti un barbat care sa te ajute. Eu zic ca nu este ok nici asa. Scapi de dracu', dai de lacu'. Plus ca am o cunostinta care era batuta pana cadea din picioare si a fugit cu fratele prietenei mele de disperare cand era anul 1 la medicina. Acum, cand se cearta, el inca spune: te-am luat de pe strada, tu sa taci! OMG!imi pare tare rau pentru ea (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) asa e , n'as face nik dak m as muta cu un altul ca sa scap d ai mei .. pana nu voi fi eu pe picioarele mele , desi pare o vesnicie .. exemplul tau cu acea cunostinta a ta e (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) imi pare f rau ptr ea .. |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Afobia, iti spun cu jumatate de gura Welcome la noi pentru ca mi-ar fi placut sa ne cunoastem in tratarea unei probleme cu totul diferita de ceea ce traiesti tu. Am citit tot de la primul tau post incoace insa, din pacate, abia acum am reusit sa postez.
Subscriu la spusele multor fete de aici care au spus bine ce au spus, fiecare avand dreptate in felul ei. Nu stiu cat as putea adauga, caci solutie sigura la cazul tau nu prea este, insa hai sa nu draatizam, ci ca incercam sa te ajutam si noi, cat putem. Asa cum spunea si Maat, faptul ca ai 19 ani si esti virgina nu inseamna nimic anormal. Este foarte bine sa fii asa atata timp cat iti doresti. Insa problema pe care o ai tu este ca impunerea virginitatii cu orice chip te-a facut sa-ti doresti exact contrariul. Noi, fetele, suntem impartite pe 3 categorii la capitolul virginitate (zic eu): o facem din curiozitate, o facem accidental sau o facem din iubire. Evident, sunt 3 categorii generalizate, insa sunt si astea. In loc sa fii, asa cum e cel mai frumos pentru orice fata, in categoria 3, cu siguranta esti undeva departe de toate astea. Virginitatea si pierderea ei te-ar duce de la agonie la extaz si inapoi. Agonie este prin ce treci, extaz este faptul ca ai scapat de "povara" pe care ti-au pus-o altii pe umeri, si mai rau e ca numai povara nu ar trebui numita, si apoi iar agonie pentru ca remuscarile vor fi mari, oricat te-ai lupta cu tine insati. Sfaturile sunt si usor si greu de dat. Usor sa te gandesti la solutii oarecum realizabile, greu cand te pui in locul persoanei si iti dai seama ca solutiile usor spuse sunt de prisos. Nu mai analizez pentru ca nu are rost. Iti doresc numai sa ai curajul si puterea sa-ti infrunti temerile, sa-ti infrunti gandurile, sa-ti infrunti retinerea de a te apropia de un baiat, si mai ales sa infrunti persoanele care ar trebui sa-ti fie parinti, insa orbiti de religie si de norme, uita ca fericirea copilului lor e mai presus de orice regula si de orice altceva. Sa ai un copil fericit ar trebui sa fie dorinta cea mai mare a unui parinte, iar tu, cu multa sarguinta, va trebui sa-i faci pe parintii tai sa inteleaga lucrul acesta. Si sa nu-ti treaca ganduri radicale prin cap, ca eladies suntem multe si acusi ne face supermen-itze si venim sa te salvam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/super.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 05:50 PM |
|