![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu sper sa-ti iei inima-n dinti si sa vorbesti cu ai tai. (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) asteptam rezultatul.suerte! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
Afobia, iti spun cu jumatate de gura Welcome la noi pentru ca mi-ar fi placut sa ne cunoastem in tratarea unei probleme cu totul diferita de ceea ce traiesti tu. Am citit tot de la primul tau post incoace insa, din pacate, abia acum am reusit sa postez. Subscriu la spusele multor fete de aici care au spus bine ce au spus, fiecare avand dreptate in felul ei. Nu stiu cat as putea adauga, caci solutie sigura la cazul tau nu prea este, insa hai sa nu draatizam, ci ca incercam sa te ajutam si noi, cat putem. Asa cum spunea si Maat, faptul ca ai 19 ani si esti virgina nu inseamna nimic anormal. Este foarte bine sa fii asa atata timp cat iti doresti. Insa problema pe care o ai tu este ca impunerea virginitatii cu orice chip te-a facut sa-ti doresti exact contrariul. Noi, fetele, suntem impartite pe 3 categorii la capitolul virginitate (zic eu): o facem din curiozitate, o facem accidental sau o facem din iubire. Evident, sunt 3 categorii generalizate, insa sunt si astea. In loc sa fii, asa cum e cel mai frumos pentru orice fata, in categoria 3, cu siguranta esti undeva departe de toate astea. Virginitatea si pierderea ei te-ar duce de la agonie la extaz si inapoi. Agonie este prin ce treci, extaz este faptul ca ai scapat de "povara" pe care ti-au pus-o altii pe umeri, si mai rau e ca numai povara nu ar trebui numita, si apoi iar agonie pentru ca remuscarile vor fi mari, oricat te-ai lupta cu tine insati. Sfaturile sunt si usor si greu de dat. Usor sa te gandesti la solutii oarecum realizabile, greu cand te pui in locul persoanei si iti dai seama ca solutiile usor spuse sunt de prisos. Nu mai analizez pentru ca nu are rost. Iti doresc numai sa ai curajul si puterea sa-ti infrunti temerile, sa-ti infrunti gandurile, sa-ti infrunti retinerea de a te apropia de un baiat, si mai ales sa infrunti persoanele care ar trebui sa-ti fie parinti, insa orbiti de religie si de norme, uita ca fericirea copilului lor e mai presus de orice regula si de orice altceva. Sa ai un copil fericit ar trebui sa fie dorinta cea mai mare a unui parinte, iar tu, cu multa sarguinta, va trebui sa-i faci pe parintii tai sa inteleaga lucrul acesta. Si sa nu-ti treaca ganduri radicale prin cap, ca eladies suntem multe si acusi ne face supermen-itze si venim sa te salvam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/super.gif) omg esti o dulce (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
Buna tuturor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) am vorbit ieri cu maica'mea [abia aseara am prins'o si eu p acasa] si ma rog , dintr'una intr'alta am putut sa deschid acest subiect ..
dupa ce incepuse sa comenteze de fiica unei prietene a carei mama e disperata din cauza ca abia stie de ea si isi face mereu de cap , mama dandu'i repede eticheta de "c...a"... ...am inceput sa discut cu ea [si folosind TOT ce mi ati spus voi , aici pe forum , va multumesc rozy (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Pink Lemonade (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) geoo (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si maat (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) sweet_girl (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) asgaard (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ], iar pentru prima oara PRIMA OARA in atatia ani , mi am dat seama ca o blocasem pe maica'mea. I'am spus tot : -ca nu vreau sa fiu virgina pana ma casatoresc , ca eu doar vreau sa o anunt nu ii cer voie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) si am dat argumentele voastre kre au fost extrem d bune din moment ce maicamea m'a lasat sa termin de vorbit!k ea niciodata nu ma lasa sa termin c am d spus , considera mereu ca sunt niste prostii si n are timp sa ma asculte. cred k i am zis si ceva care a durut o dar nu a vrut sa arate prea tare "tu esti dovada cea mai buna de o femeie care s'a casatorit virgina si pe care nu a ajutat'o cu absolut nimic acest lucru! esti dovada ca virginitatea e egala cu zero intr;o casatorie , asta nu ti a facut viata nici mai buna nici mai rea .. " bineinteles ea a zis ca asta a vrut dintotdeauna sa se casatoreasca virgina si ca nu ii pare rau , a facut o pentru ea , si ca totul merge superb..?! -i am spus si de faptul ca pentru mine nu e o implinire casatoria si copii,ca eu nu vreau sa mi gasesc un rost din asta si eu am alte si alte vise..la kre ea mi a spus ce anume si aici am reusit sa ii spun si d faptul ca eu vreau sa plec sa lucrez in strainatate. ea a inceput sa mi spuna "ca sa ce?ca sa scapi d noi?aici ai tot ce vrei,si tu te duci in strainatate ca sa lucrezi?cand o sa t intorci o sa arati intr un ultim hal , ce crezi ca munca nu te termina? o sa ajungi ridata , cu varice la picioare si cu niste cearcane..n'o sa se mai prezinti interes pentru nimeni." eu i am spus "pai omul lupta pentru ce vrea.. mama eu am vrut sa n intelegem dar suntem doua firi total opuse si deci , prin urmare , n am alta solutie decat sa plec.as prefera sa vad in tine o prietena , nu un dictator..atunci chiar nu m;ar bate asemenea ganduri de plecare." la kre ea nu a spus nik cateva clipe la kre imi zice "iarasi ti au bagat tampenii alea in cap?" se referea maicamea la prietenele mele la kre eu in momentul ala ma gandeam " (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) " si spun "nu!nu,mama,pur si simplu am avut timp sa ma gandesc mai mult la ceea ce se intampla intre noi si asta este singura solutie gasita si am de gand sa ma tin de ceea ce am discutat". ma rog , am vb foarte foarte mult .. concluzia a fost ca daca vreau sa plec in strainatate , atunci ea nu o sa ma opreasca , insa ca o sa ma termin si .. la faza cu virginitatea , tot n'am ajuns nicaieri .. " draga eu nu te tin pe tine sa te duci sa te culci cu altii si dupa aia sa vii sa traiesti la mine in casa" si ma rog , nu e nici o legatura , care ar fi problema ei ?! i am spus hai sa nu exageram si prin felul ei de a fi ma indeparteaza din c in c mai tare .. la kre ea mi a spus "te muti frumushel cu cel cu care vei face pasul acesta , dar aici nu mai ai voie sa calci." (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) asa ca nu am mai spus nimic la capitolul asta , am lasat o balta. .. si i am spus despre ginecolog ca eu nu mai vreau sa merg si ca nu mai vreau sa fiu supusa la sute de controale doar ca sa stie ea sigur k sunt virgina sau nu , ca pot foarte bine sa refuz in fatza doamnei ginecolog sa ma consulte si atunci mi a zis "pai daca faci asta inseamna ca ai ceva de ascuns" si la care eu i am spus "foarte bine,o sa vorbesc cu tata despre asta atunci!" si am asteptat sa vina tata .. si el n a venit :| acum sunt blocata pentru ca la tata e mai naspa iar ultima expresie am aruncat o .. negandind .. chiar n as putea sa vb cu tata despre asta .. omg .. sa zicem ca a fost prima incercare , poate cu timpul ... nush ... oricum , cel putin m am simtit eu mai bine ca i am spus tot .. |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Felicitarile mele, Afobia! Te admir pentru ca ai avut curajul sa o infrunti pe mama ta si ca nu ai lasat-o sa nu te lase sa-i vorbesti.
E un prim pas extraordinar. Stii ce trebuie sa faci acum, dupa parerea mea? Sa continui cu acest subiect si sa-l deschizi de cate ori poti, sa repeti ce i-ai spus prima data de n ori, sa o saturi de aceeasi poveste, exact asa cum te terorizeaza si ea cu mersul la ginecolog din 3 in 3 luni. Trebuie sa fii perseverenta si sa o manipulezi, pentru ca alta scapare de centura de castitate nu ai. Nu vei putea obtine totul dintr-o data, fii sigura, insa uite ce zic eu. Data viitoare cand vrea sa te duca la medic, spune-i ca te vei duce la medic insa faptul ca-ti cere prea des un control te face sa crezi ca nu are incredere in propria ei fica. O sa-ti spuna ca ai ceva de acuns. Ii spui ca inseamna ca nu are incredere in copilul ei. Asta sa-ti fie singurul argument. Spune-i ca si intr-un caine crezi ca are incredere mai mare decat in ea. fa-o sa se simta prost pentru felul in care te trateaza, facand comparatii dure. Asadar, spune-i apoi ca mergi cu placere la ginecolog, dar nu cand vrea ea, ci cand vrei tu. Stabileste sa mergeti la 6 luni, nu la 3 luni... iar in timpul castigat poti sa tatonezi iarasi subiectul, sa-i spui iarasi care sunt aspiratiile tale. Pana la urma trebuie sa clacheze. Si inca ceva. Incearca sa fii virgina la controlul de 6 luni, ca sa vada ca e ok... pana in punctul asta ai castigat un an de zile, ai timp sa bati terenul, pana atunci poti cunoaste si un baiat care sa te merite, pentru ca esti o fata foarte frumusica si e pacat sa-i respingi pe toti. Incearca sa cunosti incet incet un baiat, ia lucrurile usor si cu tact. Inca ceva: daca il castigi pe unul dintre parinti de partea ta, deja ai facut un pas foarte important. Iti scriu eu mai tarziu, ca acum trebuie sa plec, insa nu ezita sa intrebi sau sa ne spui ce te macina, sunt niste fete minunate aici si foarte saritoare, sigur vei gasi puterea sa mergi mai departe. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Felicitarile mele, Afobia! Te admir pentru ca ai avut curajul sa o infrunti pe mama ta si ca nu ai lasat-o sa nu te lase sa-i vorbesti. E un prim pas extraordinar. Stii ce trebuie sa faci acum, dupa parerea mea? Sa continui cu acest subiect si sa-l deschizi de cate ori poti, sa repeti ce i-ai spus prima data de n ori, sa o saturi de aceeasi poveste, exact asa cum te terorizeaza si ea cu mersul la ginecolog din 3 in 3 luni. Trebuie sa fii perseverenta si sa o manipulezi, pentru ca alta scapare de centura de castitate nu ai. Nu vei putea obtine totul dintr-o data, fii sigura, insa uite ce zic eu. Data viitoare cand vrea sa te duca la medic, spune-i ca te vei duce la medic insa faptul ca-ti cere prea des un control te face sa crezi ca nu are incredere in propria ei fica. O sa-ti spuna ca ai ceva de acuns. Ii spui ca inseamna ca nu are incredere in copilul ei. Asta sa-ti fie singurul argument. Spune-i ca si intr-un caine crezi ca are incredere mai mare decat in ea. fa-o sa se simta prost pentru felul in care te trateaza, facand comparatii dure. Asadar, spune-i apoi ca mergi cu placere la ginecolog, dar nu cand vrea ea, ci cand vrei tu. Stabileste sa mergeti la 6 luni, nu la 3 luni... iar in timpul castigat poti sa tatonezi iarasi subiectul, sa-i spui iarasi care sunt aspiratiile tale. Pana la urma trebuie sa clacheze. Si inca ceva. Incearca sa fii virgina la controlul de 6 luni, ca sa vada ca e ok... pana in punctul asta ai castigat un an de zile, ai timp sa bati terenul, pana atunci poti cunoaste si un baiat care sa te merite, pentru ca esti o fata foarte frumusica si e pacat sa-i respingi pe toti. Incearca sa cunosti incet incet un baiat, ia lucrurile usor si cu tact. Inca ceva: daca il castigi pe unul dintre parinti de partea ta, deja ai facut un pas foarte important. Iti scriu eu mai tarziu, ca acum trebuie sa plec, insa nu ezita sa intrebi sau sa ne spui ce te macina, sunt niste fete minunate aici si foarte saritoare, sigur vei gasi puterea sa mergi mai departe. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) de ce naiba nu mi am facut cont mai devreme (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) ?! te pup lxn si mersi frumos (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ce ma bucur, Afobia, ca te vad in sfarsit putin mai fericita si deschisa. Eu n-am apucat sa mai postez deoarece am fost plecata. Sunt sigura ca in cele din urma va intelege si tatal tau si ca totul se va termina cu bine. Pana atunci insa trebuie sa iti iei o doza maxima de pozitivitate si mai mult decat orice sa crezi cu nesimtire in visele tale. Tinteste luna, daca nu o nimeresti cu siguranta vei nimeri printre stele!. (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif) Nu uita, suntem alaturi de tine. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Ce ma bucur, Afobia, ca te vad in sfarsit putin mai fericita si deschisa. Eu n-am apucat sa mai postez deoarece am fost plecata. Sunt sigura ca in cele din urma va intelege si tatal tau si ca totul se va termina cu bine. Pana atunci insa trebuie sa iti iei o doza maxima de pozitivitate si mai mult decat orice sa crezi cu nesimtire in visele tale. Tinteste luna, daca nu o nimeresti cu siguranta vei nimeri printre stele!. (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif) Nu uita, suntem alaturi de tine. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) datorita voua , fetelor , pozitivitatea asta (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) cand aveti timp si chef , poate imi dati niste sfaturi in legatura cu cum sa vorbesc cu tatal meu , v am povestit atunci cand am fost la munte cum s a purtat , nu prea stiu cum sa il iau .. e un om care oricum , d la prima impresie , iti dai seama ca e un om dur si f rece .. felul lui ma intimideaza niciodata n am putut sa vb cu el .. asa k (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) daca cu maicamea mi am mai permis sa zic unele lucruri , ei cu tata nu merge chiar asa .. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) u , pink lemonade (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am eu niste idei dar nu poci a scrie acum, insa maine pe seara sigur bag un post. Si eu te pup, afobia, si sa stii ca's alaturi de tine, ca si toate dulcetele astea de pe forum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) today i'm in love with all of the world (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) well , not all of the world .. just (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) my world (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) lxn
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Afobia, ceva vesti? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sau astepti sa se termine balciul asta cu sarbatorile?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 10:53 PM |
|