IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

12 Pages V  « < 10 11 12  
Reply to this topicStart new topic
> Gelozia, sunt nebuna?
Ribana
post Feb 9 2008, 02:03 PM
Post #111

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,255

QUOTE(miram @ Jan 18 2006, 08:36 PM) *
Fetelor, eu cred ca am paranoia.Daca il sun si nu imi raspunde, inseamna ca e cu alta.Daca il sun si imi raspunde, mi se pare ca e cu alta dar vorbeste codificat.Orice s-ar intampla, imi fac eu scenariui n care incep sa cred cu ardoare si tot mie imi fac rau.
Nu stiu ce sa mai fac.Cand sunt cu el, sunt sigura ca nu ma inseala dar cum ne despartim chiar si pentru cinci minute, parca inebunesc

stai linistita si eu sunt la fel sau poate mai rau......daca nu-mi raspunde la tel o iau razna chiar nu stiu ce sa mai fac......dar motive sa cred ca ar fi cu alta sunt suficiente.mi-a mai facut-o o data si de atunci am ramas asa......
(IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Bdl
post Feb 14 2008, 03:54 AM
Post #112

Musafir

Fetelor,
Va inteleg ingrijorarea si reactiile.....pt ca barbatii e porci , a spus-o si Arhimede cind a dat foc Romei.....dar exista un remediu simplu si la indemina oricui....Procedeul e e la indemina oricui si e f cunoscut sub denumirea de Lorenna Bobitt...spor la treaba.... (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
Teocris
post Feb 14 2008, 08:55 AM
Post #113

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Bdl, daca ai chef sa iti bati joc de cei care isi expun aici problemele, cred ca ai gresit forumul. (IMG:style_emoticons/default/ban.gif)
Te sfatuiesc sa o lasi mai moale cu "sfaturile"tale de prost gust. Fiecare are libertatea de a se pronunta in privinta unei probleme. Tu insa am impresia ca iti place sa "faci caterinca".
Decat sa dai asemenea raspunsuri, mai bine nu le mai dai de loc. (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif)
Te rog sa faci o modificare in comportamentul tau pe acest forum, iar noi te vom astepta cu drag si la alte discutii (IMG:style_emoticons/default/mah.gif)

+Quote Post
angeldust
post Feb 14 2008, 09:52 AM
Post #114

Musafir

Teo, suntem femei ocupate, nu ne permitem sa asteptam dupa toti tzancii obraznici de 15 ani care au impresia ca sunt Love Guru sa creasca. Asa ca (IMG:style_emoticons/default/bann.gif) Sunt sigura ca atunci cand va creste mare va deveni un barbat foarte ok, cu pareri demne de luat in seama (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Teocris
post Feb 14 2008, 10:07 AM
Post #115

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Nu citisem tot ce a scris (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) si de aceea i-am mai dat o sansa.
Se pare insa ca nu merita!

+Quote Post

12 Pages V  « < 10 11 12
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 12:35 AM