IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

12 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Gelozia, sunt nebuna?
carrie30
post Mar 13 2006, 01:41 PM
Post #81

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 2

Eu, in general, sunt geloasa si posesiva. Dar nu ma "vede", "simte" , nu ii dau de banuit cu nimic si nu il stresez cu intrebarile. Ii dau libertatea de care are nevoie, pentru ca si eu, la randul meu, am nevoie de a mea. Si nah, ce tie nu iti place, altuia nu ii face.
Go to the top of the page

+Quote Post
tits_herbert
post Mar 13 2006, 01:48 PM
Post #82

---

Member No.: 28

Eu ma intreb cum e sa fii doar putin gelos...Ori esti ori nu esti. Adica m-a deranjat putin ca a vorbit cu X la tel, inseamna ca sunt putin geloasa? Confused (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/blink.gif)

+Quote Post
vad_voci
post Mar 13 2006, 02:15 PM
Post #83

Musafir

putin cred ca e in sensul cat de des...nu cat de gelos...

putin la mine a insemnat = gelos doar cand am motive evidente de gelozie..

mi s-a parut ca "nu sunt gelos" ar insemna ca orice ar face persoana de langa mine nu mi-ar pasa..

+Quote Post
tits_herbert
post Mar 13 2006, 02:21 PM
Post #84

---

Member No.: 28

cand spui motive evidente eu inteleg si ca cealalta persoana a contribuit la 'starea' pe care ai avut-o, nu? Deci poate fi vorba de gelozie justificabila, sau asta e doar in ochii 'gelosului/geloasei'?

+Quote Post
vad_voci
post Mar 13 2006, 02:49 PM
Post #85

Musafir

evident e subiectiv (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
ella
post Mar 13 2006, 03:20 PM
Post #86

Incurabil

Group: Membru
Member No.: 11

hmmm (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/magindesc.gif)
am simtit o singura data, intr-un singur moment ,ce inseamna cu adevarat gelozia. imi este greu sa descriu ce am simtit atunci...cand am vazut-o pe tipa respectiva langa el.
pain, terrible pain, pe care nu o puteam controla...ma innebunea gandul ca tipa aceea vorbea cu el, ca ii zambea.
nu aveam motive sa fiu geloasa, tipa era insipida si... maritata (da, era un "amanunt" care conta).
dar ceea ce am simtit atunci... era ceva de necontrolat.
mai tarziu, cu cat ma gandeam mai mult (incercand sa-mi explic) ii gaseam tipei o gramada de "defecte" (care o scoteau pe tusa) si aveam in minte o gramada de argumente in favoarea cu lui "nu ai de ce"...cu atat mai putin dadeam un inteles "ghearei" care o simtisem in acel moment...

atunci am inteles ca gelozia este ceva mai presus de logica, de rational, ceva care iti ia mintile, care te impiedica pur si simplu sa gandesti.
si nu stiu daca are, la baza, intotdeauna un sentiment de nesiguranta (la mine nu era asta)...
stiu doar ca mi-am spus"fata draga, NU. evita asa ceva de acum incolo"

a trecut ceva timp de atunci si pot spune ca nu am mai simtit niciodata ce am simtit atunci. si ca nu sunt o persoana geloasa din fire. savurez la maxim momentele cand suntem impreuna si... nu ma gandesc prea mult la ce face el atunci cand nu este langa mine (imi ocup mintea si gandurile cu multe alte lucruri). nu pun mana pe telefonul lui (nici macar atunci cand acesta suna) nu intreb cine a sunat, nu ii umblu prin buzunare, in calculator, etc.
dar o face el si pt mine (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
ella
post Mar 13 2006, 03:29 PM
Post #87

Incurabil

Member No.: 11

tits (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
fantasy
post Mar 13 2006, 05:24 PM
Post #88

Doar eu..

From: Peste tot..
Member No.: 120

Am votat nu....desi probabil ca m-am grabit.....am votat nu pentru ca pana in momentul asta nu am fost geloasa,nu stiu eu probabil cum se manifesta acest sentiment...poate nu am cunoscut dragostea aia care sa ma faca sa fiu geloasa(se spune ca esti gelos decat cand iubesti...cica)......
Intotdeauna m-am gandit ca nu are nici un rost gelozia,pt ca partenerul te va insela indiferent daca tu esti gelosa sau nu....poate fiind geloasa il indepartezi si mai mult.Asa ca nu are rost sa ma agit..si nu este vb de nepasare,lucru de care chiar sora-mea m-a acuzat cand ii povesteam...
pur si simplu am incredere in omul de langa mine,si am incredere ca ma respecta suficient incat in momentul in care va gasi pe altcineva sa-mi spuna el singur.Si pana acum a mers chestia asta.....

In ceea ce priveste controlul....iar cred ca e vb de respectul reciproc,de respectarea intimitatii celuilalt.....si eu i-am gasit mailul deschis si nu m-am uitat,am aflat mai tarziu ca fusese un test...(el s-a dus sa fumeze o tigara dar s-a uitat in oglinda ce fac eu....),nu am controlat telefonul,hainele sau alte chestii de genul asta....
Singura chestie care ar putea fi perceputa drept control este faptul ca-l sunam eu si cand nu ma suna el...dar nu o faceam ca sa-l controlez,pur si simplu vroiam sa-i aud vocea...acum asta nu stiu daca e control...in fine...nici obsedata de control nu sunt...(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
northstar
post Mar 13 2006, 06:42 PM
Post #89

Dependent

Member No.: 190

momentan,imi da mina sa afirm sus si tare ca nu sunt geloasa!sunt intr-o ,,dolce far niente'' crezand ,nu chiar orbeste,dar.....aparent linistita, in omul meu si povestea noastra veche de dragoste!
intr-un mediu de amici,as putea brava,spunand ca gelozia e o aiureala,o atitudine caracteristica oamenilor care nu au incredere in ei inshishi....bla,bla
dar,daca subit,ar dispare ...constantele si ar incepe telefoane suspecte in miez de noapte,plecari fara explicatzii,gesturi de respingere?????????cum as reactiona??????sau daca l-as vedea cu o alta femeie,suspect de familiar??????sincera sa fiu,cred ca gelozie ar fi un cuvant prea simplu pentru a cuprinde intensa gama de sentimente de frustare ,tradare,etc!
posesiva sunt,deoarece e normal sa iti protejezi ceea ce e sfant pentru tine,la fel cum nu degeaba iti inconjori cu gard casa,respectiv teritoriul!
unii ma vor contrazice,spunand ca nu ai nici un fel de drept asupra unui om,ca o fiintza nu e o proprietate,adevarat,dar poate ca acest gard e facut pentru a-mi proteja anii petrecutzi langa acel om,amintiri si lupte castigate impreuna!destul de complicat,nu?????? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
agatha
post Apr 10 2007, 05:15 PM
Post #90

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,457

Buna, sunt Agatha si am nevoie de ajutorul vostru. Ajutati-ma sa fac fata geloziei. Sunt f.geloasa si vreau sa scap de sentimentul acesta distructiv si pentru mine si pentru relatia mea.

+Quote Post

12 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 11:22 AM