IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

12 Pages V  « < 8 9 10 11 12 >  
Reply to this topicStart new topic
> Gelozia, sunt nebuna?
kalua
post Apr 10 2007, 07:28 PM
Post #91

Musafir

Agatha (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi!

Povesteste-ne un pic in ce consta gelozia care te roade, te cuprinde de fiecare data cand il vezi pe partenerul tau cu alta femeie, te apuca la gandul ca s-ar putea intampla ceva cu alta sau cum?
Go to the top of the page

+Quote Post
flaviutza
post Apr 11 2007, 02:04 AM
Post #92

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,445

putina gelozie intr-o relatie parca e ca sarea si piperul intr-o mancare...de ce sa nu recunoastem? gelozia in cantitati rezonabile e constructiva...dar cand se face exces..e grav...ajung pe un taram pe care nici eu nu-l stapanesc prea bine...eu nu am incredere in prietenul meu, desi nu mi-a dat motive...in caz ca afli de ''potiunea magica''...anunta-ma:*

+Quote Post
anca_f
post May 20 2007, 09:56 PM
Post #93

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Cu bocceluta in spate
Member No.: 1,480

Zilele trecute, sotul meu vroia sa poarte ceva de argint la gat si i-am recomadat cu caldura un lantisor care il avea de la o fosta si nu il purta ca, credea el ca ma supara pe mine. I-am spus ca nu ma supara absolut deloc si asa este! Trecutul e trecut si prezentul e prezent! Cel mai funn era acum vre-un an si ceva cand eu ii povesteam cum se da cineva la mine si el imi povestea cum se da cineva la el! El era cam panicat de situatie dar eu faceam panarama cat pentru doi si pana la urma ne-am amuzat teribil! Eu realmente cred ca gelozia e o prostie si asta pentru ca fac diferenta intre gelozie care nu reprezinta decat niste scenarii in capul nostru de berbecuti, scenarii pe baza carora avem toate sansele sa ne stricam relatia, si suspiciuni care sunt cu totul altceva si au baze reale si bine fondate. E ok sa fii suspicios cand ai motive dar nu e ok sa fii gelos fara motive! Si toate temerile si suspiciunile nu-si au rostul intr-o relatie! Eu consider ca atunci cand partenerii se cunosc bine si sunt in stare sa sesizeze schimbari foarte fine in gesturile , postura si vocea celuilalt gelozia e inutila! In momentul cand unul din ei inseala ceva se schimba.. e o schimbare atat de fina dar totusi sesizabila! Ideea e ca nu ar trebui sa stau cu parul pe sotul meu.. daca ar calca stramb as sti in secunda 1. Este un foarte fin echilibru care se strica in momentul in care unul din parteneri calca stramb. Si dupa acest moment avem de-a face cu suspiciuni pe care cautam sa le confirmam, gelozia e doar un mod de a pierde timpul!

+Quote Post
ciucinica
post May 20 2007, 10:51 PM
Post #94

Musafir

Gelozia?
Cam greu cuvantul si apasator, uneori cand il simtim...ni se taie respirarea, ni se dilata ochii iar bataile inimii sunt sute /minut..
Nu am avut motive intemeiate ci poate asa in capsorul ala mic al meu se invart mai multe lucruri, la fel cum si-n a sotului se-nvart la fel..Nu ne-am facut gelosi si nici nu cred ca am incerca ca ne-am lua la bataie, mai suntem gelosi (eu mai mult)putin asa ..pe trecut dar dupa cateva cuvinte frumoase , trece!
Avem incredere unul in altul din acest punct de vedere, nu ne-am face rau in primul rand noua pentru ca e posibil ca din prea multe gelozie sa-ti pierzi jumatatea...Sunt atatea cazuri..
Gelozia e ceva tratabil dar nu imediat, si cu mult ajutor de la partener asigurandu-l ca nu are motive si explicand fff clar ce esti tu pentru el...etc...
E normal ca daca pe strada sa treaca o femeie foarte sexi si frumoasa sa se uite asa cu coada ochiului..la urma urmei si noi , femeile, ne uitam!! dar nu se face o tragedie de asta..
Trebuie multa intelegere, incredere si comunicare in orice fel de problema dar mai ales atunci cand apare acest cosmar :gelozia.

+Quote Post
she_said
post May 21 2007, 11:23 AM
Post #95

Contaminat
*

Member No.: 1,676

Si eu am o problema foarte mare cu boala asta. Fac lucruri pe care daca mi le-ar face el mie cred ca m-as enerva la culme si as face scandaluri monstru.
De exemplu.. daca ma uit in telefonul lui si vad un nume de fata pe care eu nu il stiu, ma apuca toti dracii, in schimb in telefonul meu gaseti 80% numere de baieti si restul fete....
Cu lista de messenger la fel, cum vad cate una care nu o stiu mi se scoala parul in cap dar eu am toate id-urile fostilor mei prieteni, ba chiar ma mai si conversez cu ei...
Si cea mai tare faza, chiar saptamana trecuta incerca sa imi povesteasca ceva haios, cum s-a dus sa duca o fata la firma pentru un interviu (el este sofer) si eu bieninteles ca am inceput cu intrebarile cele stupide si aferente muierilor care sigur au ceva la cap "Si, arata bine?", "Era frumoasa?", "Cati ani avea"....bla bla...care bineinteles ca au dat drumul la un scandal de toata frumusetea......
Ziceti si voi......
Nu cred ca o sa ma potolesc vreodata...sunt ca argintul viu in ceea ce priveste chestia asta.....si ma omoara si pe mine cu zile, si pe el
Si zic un "Fiuh" cu naduf...si inchei!
V-am pupat!

+Quote Post
oliviana
post Jul 29 2007, 03:15 PM
Post #96

Contaminat
*

From: Bucuresti
Member No.: 1,581

QUOTE(blondina @ Mar 9 2006, 05:43 PM) *
Eu nu pastrez nimic. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Buna si scuze ca ma bag si eu in discutie. Vroiam sa apun ca eu pastrez toate lucrurile pe care le-am primit si mai am si o colectie de tricouri de la fostii prieteni. Am inceput din greseala cind tricoul unui ex a ramas la mine si nu i l-am mai dat. De atunci string tot ceea ce imi place. In plus am primit foarte multe bijuterii pe care nu le-as da. Din pacate aveam o cana foarte faina pe care scria ,,iubeste-ma, adora-ma, doreste-ma,, dar s-a spart. Era de la un prieten care a vrut mai mult dar nu a primit. In rest am o colectie de suveniruri iar prietenul meu nu zice nimic. Ba din contra cred ca tine cont de lucrurile primite de la altii atunci cind imi face un cadou, mai ales la bijuterii.

+Quote Post
leo
post Jul 31 2007, 01:36 PM
Post #97

Dependent

Group: Dependent
From: Craiova
Member No.: 928

gelozia este cea mai urata forma de ura. nu o sa fiu gelos niciodata....

+Quote Post
copila
post Aug 21 2007, 05:27 PM
Post #98

Contaminat
*

Member No.: 2,038

sunt intr-o relatie d 2 ani. ma enervau la culmea lucrurile de la fosta prietena a iubitului meu asa ca pur si simplu am luat 1sac de gunoi si am inceput sa "culeg" toate obiectele intrusei..m-am simtit usurata

+Quote Post
asgaard
post Aug 21 2007, 05:44 PM
Post #99

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 670

si el a fost de acord ?
bine, daca erau chestii de genul cosmetice sau haine mai inteleg, dar sa distrugi amintirile din relatia lor (scrisori, fotografii, cadouri etc) n-ai nici un drept
mie nu mi-ar conveni sa-mi spuna cineva ce sa pastrez din relatiile trecute

+Quote Post
Philia
post Aug 21 2007, 06:20 PM
Post #100

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

wooa...
nici mie nu mi ar placea sa mi se faca asa ceva.
si nici nu as face.e trecutul lui.cel mai important:E TRECUT,iar eu sunt prezent....

+Quote Post

12 Pages V  « < 8 9 10 11 12 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 07:06 AM