![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Avem o portiune asa mai mica pe care ne-am plantat si anul trecut. Lasa ca-i fac o poza, s-o vezi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mai, sa stii ca omu' ala chiar se considera emigrant (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) asa-s si pe-aici, astia veniti din Nova Scotia, New Foundland etc. tot ca intre straini se simt. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) This post has been edited by pescarush: May 10 2009, 11:09 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Buna fetelor,
Eu m-am tuns (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Scumpic, faaain. Am patit-o si eu o data la benzinarie, si am inceput sa rad (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Simpatic si batranelul, are dreptate Pesca si ei se considera "venetici" desi nu au problema englezei... Asa calduri mari sunt la voi, Roxi? La noi a dat o piatra zdravana ieri...si o sa fie rece asa cum zice si Pesca, sunt variatii f. mari de temperatura.... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Fetelor, eu nu pot sa dorm... de caldura. (IMG:style_emoticons/default/doh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Hai mai Book, iti trimit un aer rece de pe aici, poate reusesti sa dormi!
Daca or incepe de acum noptile fierbinti, nu va vad prea bine.... |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Neata!
E cald intr-adevar, dar mie-mi place. Ieri am vazut grupuri razlete pe strandul Ciurel, venite la "rumenit". (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Buna dimineata!
De azi intr-o saptamana am examen. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Succes, Teo!
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Si mie-mi place, dar nu noaptea ca nu pot sa dorm (n-ar fi asta problema dar ma trezesc dimineata si dorm doar 3-4 ore, si toata ziua nu sunt buna de nimic). Azi cica sunt 27 de grade. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Ce examen ai Teo? |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata!
Aici continua sa fie cer innorat, a plouat toata noaptea (Pescarush, pun florile la adapost fiindca aici, cand ploua, apai ploua frate, nu se incurca! se umple ghiveciul de apa, iar saracele flori sunt inecate), iar acum e pauza de ploaie, cat sa ajunga luxemburghezu' la job. Aaa! Nu v-am spus! Astia umbla toti cu umbrele d-lea lungi, sanatoase, agatate de mana, precum londonezii. De fapt, cred ca sunt mai britanici decat aia nativi! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Merg sa-mi prepar micul dejun, cat ascult horoscopul. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neatza
Bafta la examen Teo (IMG:style_emoticons/default/322.gif) 3A ceva poze cu noua tunsoare? (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) Oare Kalua ce face? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 06:06 AM |
|