![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Eu cred ca ma duc la culcare. Mi-a ajuns pe zia de azi. Plina ochi (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Mi-au facut fetele de la mafia seara frumoasa rau (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-a placut Elena. Si dansatoarele au avut niste rochii tare frumoase. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Doamne ajuta!
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, fata s-a straduit si coregrafie grea mai ales ca si canta. Regret ca n-a avut backing vocal, la refren, fiind o melodie puternica trebuia ajutata mai mult. Tipa de a aparut la final pe refren a prestat cam pal.
Rusanacu' din spate, prezentatorul din culise e asa misto. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gata...ne-am calificat in finala. Ce se mai strangeau in brate prezentatorii. Mi s-a parut de prost gust.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Buna dimineata!
Mersi Roxi, pentru follow up. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Eu m-am uitat pana la finalul concursului, dar n-am avut rabdare si pentru rezultate. Daca te referi la prezentatorii rusi, aia s-au harjonit toata seara de ziceai ca fac dans de imperechere. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neata!
Eu n-am vazut concursul pentru ca m-a adormit copilul (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) pe fondul povestii "Alba ca Zapada". |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata!
Imi sippuiesc ceaiul si am dat cep la lista pentru bagajul de Venetia. Btw, ia s-o vad si eu pe 3A in varianta de "primavara/vara". (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
neata (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) .
nu va mai luati de curajul barbatilor, al meu vine cu mine la nastere (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa-ti traiasca! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Acu' vine el la nastere, da' cine a zis c-o sa stea "ca bradul"?! Tu sa fii multilateral dezvoltata, prima tura va fi nasterea, a doua tura va fi resuscitarea taticului.
Sa-l vedeti pe-al meu cand se uita la stiri si vede cate unul cu capul spart, sau cu sange pe tricou. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Mai, mai ca trebe sa-i dau un pahar cu apa. Fiu-meu, care-i student la medicina si a fost pasionat dintotdeauna de chestii "horror" ii mai face cate o surpriza din cand in cand...in clasa a VIII-a a venit acasa cu un bandaj din gips patat cu cerneala rosie si un cui infipt in el. Bineinteles, in mintea lui asta era ceva "cool". Bangajul acesta se putea pune/scoate pe deget, dar l-am avertizat sa nu il arate lui taica-sau, fiindca e foarte probabil sa faca stop cardiac. In octombrie/ noiembrie avea alta "pasiune". Sa ne povesteasca, de altfel foarte captivat si incantat, despre cum a vazut pe cadavru, la laboratorul de anatomie, una, alta. Mie-mi place, da' amore puro e alb la fata si fuge ca din gaura de sarpe cand aude "picanterii" d-astea. A! Acum o saptamana cotrobaia amore prin laptopul meu dupa poze (laptop care a fost la fiu-meu pana in decembrie, i l-am lasat sa mi-l configureze) si hodoronc, tronc, da de niste poze cu oase umane, banuiesc ca erau de la picior, si s-a speriat. Zice "Auuuu, ce-i cu oasele astea aici?!!!" De parca locuia cu Dr. Jekyl si de abia atunci ar fi descoperit cine sunt. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Erau pozele lui fiu-meu. This post has been edited by dr_wise: May 13 2009, 08:42 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 06:15 AM |
|