IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVIII, Conversatie
claudia_electra
post May 13 2009, 09:05 AM
Post #111

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Mie mi l-au avertizat toti ca e "sangeroasa" actiunea, eu i-am spus sa vina doar daca e sigur ca doreste, dar el se tine tare. Bine, ca l-am carat cu mine la toate cursurile individuale de pregatire afectiva pt nastere pe care le-am avut, moasa l-a implicat mereu, i-a tot explicat rolul lui la nastere etc, asa ca sper sa nu trebuiasca sa veghez la bunastarea lui in clipele alea (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) .
Go to the top of the page

+Quote Post
blekytza
post May 13 2009, 09:07 AM
Post #112

Incurabil

Group: Obsedat
From: Nice
Member No.: 5,113

Neata!

+Quote Post
Roxana_
post May 13 2009, 09:19 AM
Post #113

Musafir

Neata!

Clau, cat mai ai? Nasti natural sau cu cezariana?
Si al meu cred ca e tare; chiar a vrut sa participe si el, dar nu s-a putut. Trebuia sa fie doctor ca sa-l lase in sala de operatii.
Carmencita, mr. Wise, la prima vedere, pare curajos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Fanny, la prezentatorii aia ma refeream. Deci n-am fost singura care a observat.

+Quote Post
claudia_electra
post May 13 2009, 09:21 AM
Post #114

Membru de Onoare

From: Tara Minunilor
Member No.: 80

nasc natural si mai am 3 sapt pana la termen, dar eu tot sper sa nasc mai devreme (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , l-am innebunit pe doctor.

+Quote Post
Roxana_
post May 13 2009, 09:28 AM
Post #115

Musafir

Asa speram si eu, dar am ramas cu speranta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Poti dormi noaptea?

+Quote Post
dr_wise
post May 13 2009, 09:56 AM
Post #116

Musafir

Aoleuuu, Claudia, asa de repede, in 3 saptamani?!! Nastere usoara si multa sanatate tuturor membrilor familiei! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Roxi, aia e "tactica de invaluire", nu te lua dupa aparente.
Fratilor, azi sunt 13,2 C si mi-e dor de primavara din Romania. Nici nu stiu cum sa ma imbrac, parol, creierul meu e setat pe luna mai din tara, tot trag la sandale si haine firfirii, de vara, numa' ca luni am venit de la franceza inghetata ca un ... de la Polul Nord.
A propos, Albi, cum e vremea la tine, cald, soare, ce haine sa-mi iau in bagaj, de primavara, sau de vara? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
kary_pink
post May 13 2009, 10:05 AM
Post #117

Musafir

In Italia e cald de mori Doctore. Eu nu's acolo acum dar ma tine la zi al meu cu prognoza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Claudia nastere usoara si bebel sanatos (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
dr_wise
post May 13 2009, 10:11 AM
Post #118

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Pai cum ramane cu intalnirea noastra la Venetia?!
Multumesc pentru info! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) In cazul acesta imi bag rochitele in geamantan, sa fiu gatita "pruna pe colac" cand ma voi da cu gondola. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
albinuza
post May 13 2009, 10:12 AM
Post #119

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

E cald aici de-ti vine sa urli! E posibil sa mai dea cate o ploicica, dar si aia e calda! Nu lua in bagaje haine groase.
Clau, nastere usoara iubita (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
rozy
post May 13 2009, 10:14 AM
Post #120

Musafir

Neata. Eu vreau sa ma duc sa-mi iau "Trei dinti din fata". Se da cu nush ce ziar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

101 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th May 2025 - 06:25 AM