IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVIII, Conversatie
dr_wise
post May 13 2009, 10:15 AM
Post #121

Musafir

Ok! Ahhh, ce bine-mi pare ca e cald! M-am saturat de ploi si frig, astia de aici cred ca sunt cu reomatismul "in floare". Nici nu-i nevoie sa-ti uzi florile, ieri a plouat de vreo 4 - 5 ori. Si ce ploaie!!!
De abia astept sa ajung acasa si sa zac precum o foca pe banchiza pe plaja din Mamaia. N-o sa ma miste nimeni mai devreme de 2,5 - 3 ore de acolo, chit ca ma vor ameninta cu politia federala! Pana nu-mi intra mirosul de alge si nisip in piele pentru urmatoarele 12 luni, nu ma las!!!
Go to the top of the page

+Quote Post
clara
post May 13 2009, 11:20 AM
Post #122

Dependent

Group: Tratabil
Member No.: 1,761

roxana, pana acum stau bine, initial de la 56 am slabit la 49 in primele 2 luni ca mi-a fost f rau de vomam si apa bauta, si acum am 54 de kg . Iau elevit si am luat si acid folic, i nrest nu am pofte nimic ma comport absolut normal dpdv culinar.Oricum ma astept la 15 kg in plus, asa sper eu dar o sa vedem.

+Quote Post
rozy
post May 13 2009, 11:22 AM
Post #123

Musafir

N-am gasit "Trei dinti din fata", mi-am luat "Ingerul a strigat" de Fanus Neagu (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)

+Quote Post
ELLA33
post May 13 2009, 11:24 AM
Post #124

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,417

Eu ma "laud" cu o durere crunta de masea care are si infectie, drept urmare am trecut pe antibiotice, poate, poate mai cedeaza si durerea de cap, ochi si ureche. Si pentru ca ziua de ieri sa fie plina, am mai vazut cum se chinuiau unii sa scoata un inecat la mal. Nu am avut puterea sa ma uit dar cele cateva secunde mi-au ramas intiparite pe retina si drept urmare am avut cosmaruri noaptea trecuta.
Sper sa iasa soarele si la noi si deja visez la vacanta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) poate ma bine-dispun.

+Quote Post
Cindy
post May 13 2009, 11:41 AM
Post #125

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Mai dar ce de mamici si viitoare mamici aici! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Clauu, ce repede a trecut timpul! Nastere usoara!

+Quote Post
Jo
post May 13 2009, 11:58 AM
Post #126

Musafir

Eu-s cu febra. Febra pregatirilor that is. Vin azi ai mei sa asiste la festivitatea de absolvire maine, si tre` sa fie totul sparkling:D va salut pe fuga!

+Quote Post
Roxana_
post May 13 2009, 12:11 PM
Post #127

Musafir

Jo, sa iasa totul bine! Ce repede se termina si facultatea.

Clara, pai esti ok. Si pentru mine cea mai nasoala perioada a fost primul trimestru cu greturi. N-ai luat Emetin? Eu n-am vomat decat de 2 ori, dar stateam cu greata-n gat toata ziua (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Apropo de Elevit, eu am luat doar 2 luni si m-am trezit cu 10 kg in plus rapid. Dna doctor cu care am nascut a zis ca daca mananc sanatos, nu-i nevoie sa iau vitamine. V-ati apucat de amenajat camera micutei? Cum o va cheama? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Doftorici, ca sa te consolez un pic: si la noi s-a stricat vremea azi.
Sunt o vrednicuta inca de dimineata: am facut o supa de pui, rufele sunt la uscat si acum ma apuc de contabilitati.
Ella multa sanatate!

+Quote Post
Szimcsi
post May 13 2009, 12:38 PM
Post #128

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Buna fetele. Abia acum am si eu un scurt moment de respiro si am trecut sa va salut. Pe aici a plouat cu galeata de dimineata si temperatura este foarte modesta. Fata de caldura de ieri.... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Sambata ne mutam cu sediul (din nou), asa ca va fi o mare brambureala. In plus am cateva zile la dispozitie sa fac un business plan. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Clau, mult noroc si nastere usoara.
Jo, ce perioada frumoasa. Am devenit melancolica (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
deedee29
post May 13 2009, 12:57 PM
Post #129

Dependent

Group: Dependent
From: Highway to Hell
Member No.: 5,474

Eu am o zi oribila si ca sa fie si mai si, tocmai am aflat ca trebuie sa prestez vreo 2 ore de interpretare. Urasc chestia asta. Am inima in stomac acum si imi vine sa vomit. Nu stau prea bine la capitolul stapanit emotiile.

+Quote Post
albinuza
post May 13 2009, 05:53 PM
Post #130

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Vai de mine, am o durere de cap de crap! Trebuia sa plecam la 4 jumate. Da exact cand sa ma intorc pe calcaie si sa plec, a intervenit urgenta si uite asa am redeschis calculatorul si m-am apucat de treaba (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Da in 10 min plec (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

101 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th May 2025 - 02:52 PM