IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 12 13 14 15 16 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVIII, Conversatie
MadutZ15
post May 13 2009, 06:50 PM
Post #131

Musafir

Salutare, salutare!
Eu am stat pana la ora 5 de la ora 8 dimineata la scoala la facut chestii pt atestat. Iar acum am aflat ca suntem singura clasa care a lucrat si maine vor lua de la noi si restul de 3 clase. Mor de draci ca vreo 10 am lucrat azi de ne-a luat naiba si restul copie (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) .
Cand am venit mi-am facut rezervare pt vineri sa scot cativa prieteni la o pizza (la Summer Time, pe faleza, pt cunoscatoare). Si de sambata o iau de la capat cu invatatul, cred ca innebunesc daca nu se termina mai repede.
Aaa si dupa ce mi-am facut rezervarea, eram cu mama si m-a luat frumusel si m-a pus sa-mi aleg 2 tricouri drept cadou de la fratello. Si acum am inca 2 cu Tweety si Sylvester (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . O sa pun poze zilele astea, cred, la topicul cu pricina.
Go to the top of the page

+Quote Post
Globetrotter
post May 13 2009, 08:10 PM
Post #132

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Ce liniste e azi. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Eu am de facut o analiza dar imi e atat de lene... (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Tot trag de timp de ceva vreme.

+Quote Post
Cindy
post May 13 2009, 11:38 PM
Post #133

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Madutz, bacul si atestatul sunt un fleac daca te pregatesti bine, iti spun eu acum (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , desi atunci nu aveam aceeasi impresie. Sa ma vait si eu in cazul asta ca exact peste 1 luna si 1 zi am examenele finale si apoi de sustinut licenta, pe care am inceput-o mai mult de o gramada. :| Ideea e ca profele din comisia mea (mda, numai femei) sunt real ale dracu', genul care nu se simt bine daca nu pica la examene in general samd. Si cred ca o am si pe cea careia ii place sa terorizeze studentii pierzand examene si punandu-i apoi sa vina in restanta.

This post has been edited by sweet_girl: May 13 2009, 11:43 PM

+Quote Post
Teocris
post May 14 2009, 07:25 AM
Post #134

V.I.P.

From: Sibiu
Member No.: 2,591

Buna dimineata!
Ma doare in gat si tusesc ca cel mai mare tabacist. Frumos imi sade in plina vara (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Mai rau e ca si bebica tuseste la fel de rau (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
albinuza
post May 14 2009, 07:51 AM
Post #135

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna dimineata!
Mie mi se pare din ce in ce mai greu sa ma trezesc dimineata! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Teo, mergi la doctor!
O zi buna pasarici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
amailhik
post May 14 2009, 09:39 AM
Post #136

Musafir

Neata, fetelor!
Am facut o nefacuta aseara: am varsat cafeaua pe perete. Aveti idee cu ce se ia?

+Quote Post
rozy
post May 14 2009, 09:40 AM
Post #137

Musafir

Incearca apa cu detergen si niste domestos (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
albinuza
post May 14 2009, 09:48 AM
Post #138

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Ma plictisesc foarte tare! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
blekytza
post May 14 2009, 10:13 AM
Post #139

Incurabil

Group: Obsedat
From: Nice
Member No.: 5,113

Neata!
Astazi iar pleaca sefu' in vacanta, bine ca e joi, inca un pic si e weekend!

+Quote Post
deedee29
post May 14 2009, 11:08 AM
Post #140

Dependent

Group: Dependent
From: Highway to Hell
Member No.: 5,474

Buna tuturor.

Eu is super ofticata pentru ca inteleg ca nu prea mai am sanse sa-i vad pe Depeche sambata. "Norocul" meu e providential. Mai rau e ca nu am luat biletele oficial, ci le-am licitat pe un site si chiar de se vor restitui sumele platite, tot nu imi scot parleala. Dar nu imi pare rau de bani, imi pare rau ca imi doream sa-i aud live.
Acum sa vedem ce planuri as putea face ca sa trec peste moment. Poate numai o sesiune de shopping ar putea sa compenseze dezamagirea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

101 Pages V  « < 12 13 14 15 16 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 27th October 2025 - 11:36 AM