![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hello!
Albi, care-s temperaturile in Italia astazi, per favore? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mai ales la Venetia... Eu o tai la sport, dupa care imi caut costum de baie. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Sarit de 2o grade. Nu stiu sa-ti spun cat, ca is inauntru. Da e cald oricum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Verificat. Acum la Venetia 23 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by albinuza: May 14 2009, 12:32 PM |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ziua buna dragutelor!
M-am adunat si eu de pe drumuri. Carmen cand pleci la Venetia? Nu weekendul viitor? |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Am pus.o si eu in tema cu meteo Italia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Acu isi cauta costum de baie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu azi plec la 4 juma. Plictiseala ca azi de mult nu am mai trait (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Pe-aci sunt 27-28 de grade. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
In Italia 25 de grade se simt ca aici 30 si tot asa...Este o caldura sufocanta din cauza presiunii atmosferice...
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Am terminat si cu atestatul...Initial o problema mi-a mers, apoi cand a venit comisia nu mai mergea si am intrat in panica si ma pierdusem de tot, dar mi-a pus 10 ca am gasit eu ce trebuia modificat (nu inteleg nici acum cum s-a schimbat avand in vedere ca, cu 5 min inainte mergea). Oricum is happy ca am luat la toate 4 probele 10 si ma rog sa ies si de la bac asa, desi azi chiar n-am avut emotii...bine, putin la prezentare, pe cand la bac... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Va pup. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Bravo Madutz! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Si succes la Bac. Cand este? |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bravo Madutz (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
ps: am vazut in Doja la un magazinas din ala cu totul la 12 lei tricouri si maieuri cu Tweety, stiu ca esti pasionata |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 12:54 AM |
|