![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Uff, cineva a evadat deja in week-end! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Distractie placuta, Lexie!
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
No, mai, unii sunteti deja in weekend? I-haa.. Eu azi am oprit ceasu si am adormit la loc ... m-am trezuit cand trebuia sa fiu deja la lucru (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Greu, bai, greu.. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata.
Eu ma gandeam sa ma duc la finainte sa-mi depun declaratia de venit(sau cum s-o numi), ca cica am facut niste bani la ING(treaba cu pensiile), pe 2008. Chestia e ca eu n-am facut aaabsolut nici o pensie. De unde atata venit? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) In fine, daca intarzii, sunt mari penalizarile? |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata!
Domle, eu nu ma mai joc, imi iau jucariile si plec! Pai ce inseamna asta, in Ro sunt calduri de vara, cred ca weekendul asta va fi lume garla la plaja (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) , iar eu mi-am turtit nasul de ferestre, tot uitandu-ma dupa soare. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Asa luna mai ca aici...ma intreb cum or fi alea de vara... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Weekend placut tuturor, sa ma incalziti oscioarele la munte sau la mare si pentru mine. This post has been edited by dr_wise: May 15 2009, 08:39 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neata!
Eu martea viitoare dau examen (sala). Martea trecuta am avut preexaminare. Mama ei de semnalizare (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Se incapataneaza sa nu-mi citeasca gandurile (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Asa ceva nu se face (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Zana maseluta, ne intalnim marti, dupa ora 12/13? Ai timp? |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Eu ma gandeam sa ma duc la finainte sa-mi depun declaratia de venit(sau cum s-o numi), ca cica am facut niste bani la ING(treaba cu pensiile), pe 2008. Chestia e ca eu n-am facut aaabsolut nici o pensie. De unde atata venit? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) In fine, daca intarzii, sunt mari penalizarile? Amenzile sunt intre 10 si 1.000 lei, din ce-am auzit pe la tv. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Pana la urma ai incasat bani de la ING Pensii? ... ca daca n-ai luat niciun sfant, nu vad de ce ai trimite vreo declaratie de venit. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Daca ai incasat, atunci tre sa ai o foaie doveditoare de la ING pe care trebuie s-o xeroxezi si sa atasezi copia la declaratie. Descarca Formularul 200 de pe site-ul ANAF si trimite-l prin posta cu confirmare de primire. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai eu am primit bani de la ING, am facut 5 pensii de toate, si astea pe 2006-2007, in nici un caz 2008. Si am primit toti banii pe ele atunci. Si de asta ma intreb,ce venit pe 2008 taticule? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Neata!
Bafta multa tuturor fetelor care au de dat examene! La mine ploua astazi, nici nu am auzit telefonul cand a sunat dimineata, am o gramada de treburi si nici un chef, trebuie sa ma mobilizez cumva. Acum mi-am amintit ca si eu tre' sa fac declaratia la impozite, dar vine deja completata asa ca nu trebuie decat sa verific cifrele si sa o semnez, mai am inca 2 saptamani pana la data limita. Vreau sa dorm (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eu sunt plina de nervi, pentru ca mi-au oprit bani din salariu, 200 euro, pentru datoria pe care o aveam pentru masina, dar fara sa se gandeaca in vreun fel ca am de platit asigurarea la masina. Si uite asa, am ramas pe card cu 550 de euro, din care asigurarea e de 540. Voi spuneti ca imi ajung 10 euro luna asta? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 11:06 AM |
|