![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ziua buna!
Mama Albi, naspa. Muza nu te poate ajuta temporar? Rozel, pe anii 2006, 2007 ai depus declaratii? Ca am impresia ca pe aia trebuie sa depui, nu pe 2008 (daca nu ai avut venituri atunci). Am povestit eu pe aici ca pe mine m-au chemat s-o depun p-aia din 2003 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , dar era depusa si nu verificasera ei ca lumea. Lexie, vacanta placuta! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Doftorici, te invit la etajul 10 la sauna, daca ti-e dor de calduri. Am adormit aseara tocmai cand sa vad cele zece finaliste. Mi-a placut Moldova, Estonia si Norvegia. Trebuie sa ma uit pe net sa vad cin' s-a calificat. Kalua, vine chiar fix azi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Abia o astept, ca mi-i dor de ea. Eu abia acum am facut ochi, ca m-am tot trezit aseara si de pe la 10, azi dimineata, iar m-am culcat. A fost o infuzie de tunete si fulgere ca mi-era frica ca se sperie Sara, dar nu a facut-o. Bleky, o sa inceapa perioada de indispozitie si mult somn, in curand. Cam de prin saptamana a 7 a, asa ca nu-i de mirare starea ta. MoN pe unde ai disparut? |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai pe adeverinta de venit la de la ING scrie anul 2008. Oare fac astia vreo magarie? :amgindesc:
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu cred sa faca ING-ul vreo magarie. Te-or fi inregistrat ei in 2008? Zic sa suni la ING si sa intrebi ce-i cu veniturile alea, ca tu nu le-ai incasat? Si apoi sa completezi declaratia, daca-i cazul.
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, din cand in cand .. destul de des as putea spune ... acum de exemplu .. . imi ies pe fata niste pete rosii, mai multe, si in locurile alea (aproape toata fata de altfel) mi se face fata asa aspra si cu cojite multe si marunte marunte si parca si niste damburele asa ca niste bubite. Si ma si mananca un pic sau chiar ustura. Ce naiba am? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa ma duc la dermatolog sau ar putea sa fie altceva (ceva intern sa spunem.. )? Nu ma prea pricep si dermatolog ii o gramada de bani, n-as vrea sa ma duc la el numa ca sa-mi spuna ca nu are treaba. La ce medic ar trebui sa merg? precizez ca nu-mi prea place medicul meu de familie, mi se pare ca pune diagnosticurile aiurea. Plus ca mi-o spus ca homeopatia ii o prostie si nu mi-o recomanda (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Intrebarea mea este la fe fel de medic sa ma duc oare (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Oare v-am mai intrebat de asta? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) This post has been edited by scorpirescu: May 15 2009, 11:35 AM |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi, ce descrii tu acolo seamana extrem de bine cu dermatita seboreica. Mie mi-a aparut prin 2000, ca ma stresam cu faculta si de atunci nu mi-a mai disparut complet. Bebe_Maria mi-a spus de Blue Cap si ala face minuni. Atunci cand imi apare, ma dau de 2 ori cu el si trece. E cam scump tubul (80 lei), dar iti ajunge mult timp. Poti s-o faci de la stres (stiu ca te-ai stresat ieri la Mafia (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) sau de la diversi componenti chimici continuti de alimente (la mine la nitriti, ce-i gasesc in majoritatea preparatelor din carne).
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Scorpi, spala-te pe fata cu apa plata sau apa minerala.
Ar putea fi si de la soare sau de la fond de ten, daca folosesti. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am uitat sa spun ca mie imi apare si cand ma dau cu fond de ten; din acest motiv il folosesc doar ocazional. Pudra Colorstay de la Revlon imi prieste.
Apropo de Blue Cap i-am dat si amicei mele pt fetita ei de 9 luni, care facuse o iritatie urata la gat, si i-a trecut in 3 zile. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ne-a invitat un prieten intr-un bar sa il sarbatorim intr-o seara cand barul respectiv are o tematica. Anume: anii 20 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu este chiar un dress code obligatoriu, dar asa ar fi frumos pentru atmosfera.
Amicul cica si-a lasat musteata pentru treaba asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A studiat intens problema, se pare. Eu am descoperit ca n-am nimic in minunata-mi garderoba care macar sa se apropie (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Nici macar margele multe si lungi sau manusi pana la cot (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Imi screm acum creierii .. dar nu iese nimic.. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Hmmm. O palarie mai rotunjita? Sau poate ceva cu franjuri sa gasesti prin dulap?
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
O rochie lunga si mulata si niste dresuri de plasa, parul intins bine, o panglica in jurul fruntii/palarie, niste margele din piata din alea lungi si un trabuc lung si gata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
(IMG:http://i76.photobucket.com/albums/j6/kary_pink/24395.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 11:17 AM |
|