![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cred ca Albi se referea la traiul pe o luna, incluzand toate cheltuielile. Si probabil ca asa i-a iesit socoteala, ca-i ajung banii aia daca nu mananca. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Lasa doctore, ca la vara vei fi bucuroasa sa stai la 20-25 de grade, in loc de 40-45 in Romania. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pe noi ne tine in continuare tot in socuri vremea asta, acum e cald si frumos (in jur de 20 de grade au fost saptamana asta), iar pe week-end ne vin iarasi maxim 8 grade, si noaptea -3. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Trebuie sa-mai acopar iar rosiile si castravetii. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Apoi eu oricum am mutra de gangster (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mafiotii stie (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) Dar eu vroiam sa fiu feminina (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Cred ca vreau cam multe (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mai vad eu maine ce mai gasesc. Am ciorapi plasa.. dar cam atat. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doftorici, ca de obicei, are idei nastrusnice (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Si eu ma gandeam ca-i cam mult sa cheltui 500 eur pe saptamana pe mancare. O fi vrut sa spuna pe luna (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Sylvie, ce mai faci? Ca n-ai dat demult pe la bar. |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi, poti sa mergi la mercerie sa cumperi niste franjuri pe care le aplici frumos pe margini la o fustita mini. Mai cumperi un sir de perle veritabile din piata la pretul de 5 lei and voila! Cu ciorapii de plasa on top of that o sa fii chiar bine.
Noi tocmai am venit de la film Angels and Demons. Bineinteles ca l-au modificat un pic, dar asa in general a fost ok. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va multumesc pentru urari, dragele mele.
Eu va scriu din pat, pic de somn dar nu ma pot abtine sa nu raportez: ajuns la munte, facut traseu la Urlatoarea pe jos din Busteni, intors la pensiune, facut dus in cabina de dus cu hidronasaj si radio in ea (radioul m-a convins, vreau si eu asa ceva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). Facut gratar de pui, mici si pastrama de oaie, beut vin ars si vin alb impreuna cu o narghilea care mi-a iesit grozava. Maine avem in plan Valea Cerbului si Poiana Izvoarelor, apoi repetam programului de asta seara. Eu citesc de pe blackberry forumul, deci nu pot urmari prea bine. Bleky, am vazut eu bine, astepti cumva un bebe? (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Noapte buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
helou girlies
eu am avut o saptamana cu meetinguri si conferinte, interesante de altfel insa mi-am cam strambat coloana carand de laptop acasa si inapoi la munca incercand sa recuperez din orele ''nelucrate'' sa va zic o faza hilara in provincia in care sint e un mic iz de sovinism din partea francezilor pt englezi si de fapt cam pt oricine vorbeste cu accent franceza un prieten de la o alta divizie mi-a spicuit din speech-ul in engleza al managerului francofon, speech tinut cu ocazia pensionarii unei VP si desi e manager, ceea ce ar presupune bilingvism perfect in conditii ideale, nu stie omul decat vag engleza. apoi francezii au o problema cu pronuntia H-ului de la inceputul cuvantului si ca atare i-a urat femeii ''I wish you happiness'' cu pronuntia '' I wish you a piness'' apoi i-a mai spus si ''it was good behind you'' (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ... confuzie totala .... noroc ca majoritatea departamentului e francofon si foarte putini au fost deranjati de aiurelile indrugate de manager. w-end fain s-aveti, noi maine ne petrecem iar i-am luat fetei la care mergem parfumul Angel de T Mugler pt ca il mirosea fascinata in aeroport inaintea unei calatorii in care am fost si noi. Mie nu-mi place deloc insa sper ca l-am nimerit pt ea. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata!
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Cleolica, vreau si eu urari d-alea coupe-nis. Suna bine la pensie! Aici, minune mare, a iesit soarele, e senin, da' nu ma bazez pe asta, au astia niste nori "turbo", apar instant si nu se clintesc din loc vreo 3 - 4 zile. Acum sunt fix 8,3 C. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Servesc micul dejun, dupa care o tai la Ettelbruck, in nordul ducatului, la "le plus grand marche d'occasions du Luxembourg"...masini second hand, da' second hand-urile lor arata si se comporta ca alea noi, astia nu tin o masina mai mult de 3 - 4 ani, au greturi. This post has been edited by dr_wise: May 16 2009, 09:23 AM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Neata!
Cleo, ce m-ai amuzat! La mine sunt deja 18°, se anunta o zi senina. Plec la laborator ca am de facut niste teste, in rest nimic in plan weekendul asta. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dimineata, la cafea o doza de ras e fix ce-mi trebuia! Neata!
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleo pe la noi asta e banc celebru deja (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cica nu stiu ce fost presedinte francez era invitat impreuna cu sotia la Casa Alba parca. Si aia o intreaba pe sotia presedintelui "Ati avut o viata frumoasa, plina cu tot felul de realizari, ce ati mai putea sa va doriti acum?" La care femeia "I only wish for myself 'appines" (pronuntat la fel ca a penis) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) La care fostul presedinte se apleaca peste masa si ii sopteste "zarling, I sinc zey pronouce zat word "happines" here" Nu prea mai imi amintesc bancul, dar cam asa ceva era (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 05:28 PM |
|