![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Io ma duc sa-mi cumpar franjuri si margele. (IMG:style_emoticons/default/smart.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
M-am invrednicit si eu sa-mi instalez din nou S.O. ca aveam o eroare de n-avea scapare altfel. Si de luni imi tot propun da' n-am avut nici timp, nici chef.
Ce faci cu ele Scorpi, am pierdut firul da' recuperz eu. Tare-s incantata de ce scrie in cartea aia a lui Montignac si incerc sa pun in aplicare mai multe principii de pe acolo, da' cu painea de dimineata am o mare problema, in rest mi se pare rezonbil. Lexie faina Urlatoarea si zona the same si noi ne facem veacul in fiecare vara musai o saptamana la Poiana Tapului eu iubesc zona aia din tot sufletul, da daca ajungi pe la Cozia mergi sa vezi cascada Lotrisor e de 2 ori mai inalta si mai spectaculoasa. Am niste poze pe telefon cand le-oi descarca oi pune poze. Sa aveti un wee asa cum va doriti. This post has been edited by Master of Norules: May 16 2009, 01:40 PM |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tre sa-mi carpesc o costumatie .. sa vedem ce iese.
Am vazut si eu cartea montignacu in Auchan ... cred ca mi-o voi luasi eu cat de repede. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
o fi el banc dar managerul cu siguranta nu stia ce bancurist e. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu am ras cu lacrimi cand mi-a povestit colegul, daca eram in sala muream doctoressa ce sa faci cu urarile? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) e o vreme la noi ... si-as fi dormiiit dar sotul meu chipurile sforaie, asa un pufait nevinovat pe care cu greu il ridic la grad de sforait, suficient insa sa ma trezeasca. Iar fii-mea, ca sa nu fie mai prejos, puncta pufaiturile din camera ei cu niste trosnete de pat sonore. Tre' sa-l verificam azi ca ma scoate din sarite. scorpi la Cluj e halloween? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
taci, tu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Cleo, Angel (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) In plus, s-a nimerit perfect, avand in vedere ca era vorba despre o pensionare. Ce sa iti mai doresti altceva? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Scorpi, ce tare! Sa faci si tu o poza sa iti admiram costumatia. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mie-mi place mult poza pe care a pus-o Kary, as fi purtat si eu asa ceva. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) La multi ani, Madutz! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Esti taur ca taica-miu, el pe 12 mai, dar jumatate de secol. 19 ani, frumoasa varsta! This post has been edited by sweet_girl: May 16 2009, 04:34 PM |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ziua buna dragelor!
Pana sa scrie Angelu' nici nu m-am prins de gluma lui Cleo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Ca sa vedeti ce fata finuta is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Scorpi, nu ti-o lua p-aia ca-i 50 de lei. Vezi ca apare pe 21 mai revista Felicia insotita de carte si costa pana-n 10 lei. Azi am experimentat briosele dulci. Si ca sa-mi demonstrez cat sunt de 'isteata' (am facut dupa reteta Kaluai) am zis sa pun 400 gr de capsune, in loc de 200 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Evident ca erau asa de grele capsunele ca abia de-am reusit sa am 3 briose intregi din 12. Am facut si cu mere (pe alea le-am taiat cubulete maricele) si am avut noroc c-au iesit super. As vrea s-o scot pe Sara afara, dar e cam innorat. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Briose dulci, cu capsune si mere? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Mi-ai facut o poofta...Nu stiu ce am in ultimul timp, o pofta continua de dulciuri, as rontai intruna ceva dulce.
Rox (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu de la Angel, imi mai amintesc faza cu "My uncle has expired" si altele asemenea. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare dragele mele. Eu am fost rupta de voi zilele astea. Am avut festivitatea de absolvire, banchetul si zilele de shopping de dinainte si a fost foarte frumos. Acum inca ma refac, ma dor picioarele ingrozitor, dar a meritat fiecare minut. Am pus cateva poze pe grup de la festivitatea de absolvire, urmeaza si de la banchet cateva, cand le descarc. O sa mai pun altele, facute mai pro de cei de la agentia cu care am organizat festivitatea si banchetul, dar abia peste 2 saptamani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hello!
Te-am vazut in poze, Jo, esti tare finuta. Si eu am terminat tot stiinte economice, dar pe vremea mea nu se imbracau absolventii in costumatie din aia. Oare are vreun nume special? As face si eu niste muffins dar nu am decat un ou. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 10:52 PM |
|