![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da happy, se numeste roba iar chestia aia din cap e toca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Noi le-am inchiriat, e optionala chestia. Cine vrea face, cine nu, nu:)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Distractie faina Scorpi, ne pui o poza cu costumul, eu am crezut ca mergi la carnaval.
Muffins-urile cu fructe Roxi yamyyyyyyy.Vezi ca avea Cleo o reteta cu 18 linguri ii zice parca si merge bine la muffins-uri cu fructe. Dap si mie mi s-a facut pofta de muffins-uri da' asa am hotarat ca pana nu slabesc cateva kg, o raresc bine cu dulciurile. This post has been edited by Master of Norules: May 16 2009, 07:16 PM |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si noi am inchiriat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar va fi de-abia prin iunie ceremonia de absolvire.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Seara buna
Abia aparuta de la o lungaaaaaaa plimbare carand cu mine ditai puloverul pentru ca prognoza anunta ploaie, dar de unde ca a fost soare si foarte cald! Dar macar m-am simtit bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Maine intalnirea eLady abia astept (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si eu am avut roba la absolvire (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleo si Angel (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Cred ca a fost fain speech-ul, Cleo (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Si pe-aici se fac poze in roba si toca, cel mic al meu are poza asa de cand a absolvit gradinita. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Iar cel mare, a facut poza doar cu roba acum, ca absolveste cls a 8-a. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Mie-mi plac mult, trebuie sa ma duc s-io vad si eu pe Jo. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vazut-o si eu pe Jo! E o scumpa si jumatate! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Sa fie intr-un ceas bun, Jo!
Iar 3A e simpatica foc, sunt iremediabil indragostita de ochii ei...bedroom eyes... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Eu am fost la targul de masini, numa' balarii. Si, dupa ce ca erau balarii, mai erau si al naibii de scumpe. Astia sunt nebuni de legat! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Maine am examen de la 8 dimineata si am invatat azi de 'exceptie'. O urasc pe profa asta, e inevitabil sa nu iti trezeasca astfel de sentimente. Cine mai fixeaza ca ea examene duminica la 8 dimin? :| Si totusi, asta ar fi aproape ultimul motiv pe lista lunga de motive de dispret.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bafta multa, sweet!
|
|
|
![]()
|
|
Merci (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , chiar am extrem nevoie la cat de mult m-am pregatit azi.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 10:56 PM |
|