IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 23 24 25 26 27 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVIII, Conversatie
kary_pink
post May 17 2009, 09:36 AM
Post #241

Musafir

Buna ziua

Bine ai revenit Kalua , aseptam povesti (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Fanny cred ca e stepper. In parcurile mai mari din Bucuresti gen Parcul Kiseleff gasesti mai multe aparate de fitness (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gandul are un articol despre asta...
Go to the top of the page

+Quote Post
Jo
post May 17 2009, 09:49 AM
Post #242

Musafir

Neata fetelor! Am uitat sa va spun. Vineri am avut restanta la examenul la care am luat 3. M-am revansat... am luat 10 de data asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Cindy
post May 17 2009, 09:50 AM
Post #243

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Am urmarit si eu acum melodia si prestatia castigatorului Eurovision pe YouTube. Sincer imi place melodia nu spun nu, dar nu mi se pare asa fabuloasa. In plus, daca sunteti atenti la versuri...sunt extrem de banale.
Insa tipul este cu un mai mare decat mine si violinist, cantaret, compozitor si actor, damn (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
dr_wise
post May 17 2009, 10:06 AM
Post #244

Musafir

Mda, nu a fost o revelatie nici pentru mine. De fapt, n-am auzit nici un cantec mai acatari. M-a impresionat doar interpreta din Cipru, deja m-am obisnuit cu figura ei. Saracuta, cred ca e deja a 3-a participare, fara sa ia marele premiu. Cel putin, eu de trei participari imi amintesc. Cea mai buna performanta a fost locul 3, daca nu ma insel, dar nu mai tin minte cand... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) cand a participat Luminita Anghel? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) A naibii memorie, face figuri!

+Quote Post
Fanny
post May 17 2009, 10:07 AM
Post #245

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

acum vreo 3 ani parca... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
albinuza
post May 17 2009, 10:35 AM
Post #246

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna dimineata!
Eu tre sa ma apuc sa fac papa. Lene mare!
Ieri am plecat pe la 12 juma de acasa, sa mergem pana pana la market, si am ajuns inapoi la 8 (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Nu ne asteptam la asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Azi fac papica, oleaca de curatenie, si mergem la fotbal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hai va pup si mai dauio un semn!
Kalua, bine ai revenit (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Cindy
post May 17 2009, 10:51 AM
Post #247

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Am ascultat-o si eu acum, e foarte dulce reprezentanta Cipru. Il avem si noi pe Traistariu nostru care a tot participat pana chiar sa ocupe un loc 4...

Eu sunt stresata, iubita profa nu m-a primit la examen pt. ca am intarziat 5 minute peste 8:00, nu mai da alte examene ea fiind mai speciala, si uite asa imi compromite ea intrarea in licenta! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Am invatat noaptea, de-aia am intarziat. :| Presimt ca o sa iasa nasol.

+Quote Post
Master of Norule...
post May 17 2009, 11:08 AM
Post #248

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

'Neata
OMG Sweet ce naspa, ce scorpie de profa. (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) Las ca poate se rezolva cumva.
Am vazut-o si eu pe Jo cu costumatia e dulcica tare. Sa iti fie de folos scoala si sa iti gasesti un job care sa ti se potriveasca.
Si mie mi s-a parut Luminita Angel cea mai buna prestatie din ultimii ani. Elena nu pot sa zic ca melodia aia are nus ce sound grozav si numa' ca danseaza ea in fusta scurta parca tot nu mi se pare ca merita sa intre pt. Eurovision, da' se stie ca sunt aranjate de cand haul cine se duce la Eurovison.
In Pitesti sunt in cateva parcuri aparate d-astea de fitness si sunt pt. toata lumea nu numai pt. mamici Fanny.
Vezi si batranei care fac miscare la ele, bravo lor.
Ne tulim si noi la gratar.
O duminica cum va doriti voi.

+Quote Post
kary_pink
post May 17 2009, 11:09 AM
Post #249

Musafir

Sweet nasol (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Incearca sa vorbesti cu ea...

Mi-a facut'o si mie o profesoara in facultate, cand m-am dus sa ma inscriu pentru licenta aflu ca nu aveam o nota trecuta in catalog. Ia si umbla dupa profesoara, aceasta plecata in tari calde...Simteam ca o iau razna! Pana la urma m-au ajutat secretarele si decanul...

+Quote Post
kalua
post May 17 2009, 11:25 AM
Post #250

Musafir

Neata si bine v-am regasit, scumpelor! De povestit va voi povesti, am avut chiar o revelatie egipteana (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , prima parte a fost excelenta, dar mai incolo. Acum am o gramada de treaba si ca sa va povestesc trebuie sa va pun si poze, deci trebuie sa ma uit la ele, sa le aleg, etc.
Aseara a venit o prietena de-a mea care s-a mutat la peste 100km de cand a facut copil si m-am tot ocupat eu de asta micu' (a facut 1 an la sfarsitul lui aprilie), Doamne, ce sentiment misto (dar numai asa, pentru putin, un alt copil mie nu mi-ar trebui).

Bre, ia nu va mai luati de Traistaru, in vara aia in care a luat locul 4 era plina televiziunea greceasca de cantecul lui si-mi inchipui ca si prin alte tari a avut succes. Pe ielele lui peste de anul asta nu cred ca vrea neaparat cineva sa le vada si auda.

Felicitari, Jo!

+Quote Post

101 Pages V  « < 23 24 25 26 27 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 03:06 AM