![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) lasa tu scorpi ca aia se cheama ca te-ai facut mai "femeie" (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Dodolot, auzi la ea |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) ti-a iesit faina tinuta. Cizmele nu prea merg la rochie, dar oricum se trece cu vederea.
Eu n-am ascultat decat cantecul norvegianului, la Eurovision, dar nu mi-a inspirat nimic. Doar un slagar lalait (parerea mea) (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Ne-am luat si vopsele, acum numa' sa ne apucam de treaba mai trebuie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cand ma gandesc ce vara ma asteapta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) - intai sa termin scoala, sa-mi dau primul examen de certificare, apoi zugravit si pus parchet, dupa care un mic relax la un cottage si apoi cautat de job. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Dar noi sa fim sanatosi, ca le facem pe toate. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
deci era halloween scorpi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
esti o dragalasa si mai are scorpi poza aia cu rochie lunga neagra, e ca o diva rupta din seculul trecut, de pe vremea lui Mata Hari am gugalit si eu reprezentanta Romaniei la Eurovizion si mi s-a facut gura punga. Versuri puerile si melodie de duzina aporpo de rotunjimi si eu am vreo 3 kile in plus, ma tin oarecum bine insa culmea (culmilor!!) este ca nu as vrea sa le mai dau jos. Ar trebui doar sa le lucrez cu ceva mai mult foc si as fi foarte multumita. De la o varsta incolo silueta de silfida nu-i un compliment (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleo, adevarul este ca la fata cel putin aratam mai bine cu cele 2-3 kg in plus. (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif)
Problema si la mine e ca ar trebui lucrate (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) ca, cel putin la mine, parca incepe sa apara un pic de celulita pe burta (in partea de sus, sub stomac) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) si pana acum chiar nu aveam celulita, de s-a mirat si cosmeticiana ca la varsta mea inca n-am acumulat-o. Dar eu recunosc, la mine e lipsa sportului (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ca sunt destul de norocoasa dpv genetic. This post has been edited by pescarush: May 18 2009, 02:48 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! Mi-e somnic! Mi-a fost cald azi noapte (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
O zi cat mai buna va doresc! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Eu sunt absolut si total dezorientata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Si eu cam dezorientata si am gasit numai rahaturi de descalcit la serviciu. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata si eu. Am sorbit cafeluta si acu ma apuc de invatat, am examen pe la 4 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Restanta din semestrul 1. Mult noroc imi trebuie, ca de stiut n-am stiut materia asta niciodata.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata dragutelor!
Bine-ai revenit Ka! Bafta Jo! Bafta Sweet! Ieri am avut o zi perfecta: am fost la un amic la tara la gratar si seara la concert la Tudor Gheorghe. Acum tb sa ma pun pe bucatarit. Cleo, si eu sunt de acord ca de la o anumita varsta, cateva kg in plus te salveaza de la niste riduri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Bine, nu cred ca-i cazul tau, dar dupa 45 de ani te mai infrumuseteaza aceste kg. |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Si la noi e dezastru la serviciu! Probleme peste probleme. Si iara s-a pus ploaia pe noi! Asa e cu kilogramele in plus/minus, dupa o anumita varsta se zice ca trebuie sa alegi: corpul sau fata. Corp slab si fata ridata sau corp mai plinut si piele mai intinsa. Whatever. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si la noi a plouat azi dimineata, acum e numai innourat, dar ieri a fost frumos si maine iar va fi soare si cald, deci nu-i bai.
Bafta, Jo! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 02:16 PM |
|