IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 27 28 29 30 31 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVIII, Conversatie
albinuza
post May 18 2009, 11:51 AM
Post #281

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Am mai fost o tura la ginecolog acum. Is bine. Da' in graba de pe lume, azi dimineata am uitat acasa, rezultatele de la testul Pap, si nu a putut sa le vada. Oricum i-am zis eu ce mi-a iesit, si doctorita de aici a fost absolut socata cand i-am spus ca doctorul care m-a vazut nu mi-a spus sa mai fac incaun test Pap la 3-4 luni. Si mi-a sugerat ea dragalas sa-l fac. Acum trebuie sa merg la medicul de familie, sa-mi dea trimitere, si sa ma duc sa-l fac. Costa 50 de euro. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Sa vad cum imi fac timp sa ma duc! E nasol tare cu munca (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Cleo
post May 18 2009, 02:06 PM
Post #282

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

neata girlies,

Jo bafta!

albi de regula cand un test iese anormal trebuie monitorizat ceva mai indeaproape (la 3-4 luni) pana sint vreo 2-3 normale apoi revii la examenul anual.
Tin pumnii sa fie bine cu serviciul.

Kilogramele in plus dupa cum stiti se aseaza pe unde nu vrem si la fel se duc de unde nu vrem. Daca tot le-am pus de data asta m-am gandit ca facand exercitii in mod serios imi adun muschii putin si nu ma mai intristez cand ma urc pe cantar (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
kalua
post May 18 2009, 02:20 PM
Post #283

Musafir

Daca aduni muschii e numai bine. Pe mine se pun max. 2-2,5 kg, oricat de mari si indelungi ar fi excesele facute, ceea ce nu-i un capat de lume acum. Dar ma seaca, in unele haine arat exact cum nu trebuie numai cu atat in plus. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Si mie tare bine mi-ar prinde daca as face niste sport, natura, tinerete, sa nu stea muschiul labartat, ci asa, mai adunat la casa lui.

+Quote Post
kary_pink
post May 18 2009, 02:23 PM
Post #284

Musafir

Eu aveam 44-45 si mi-am dorit sa ma ingras si m-am ingrasat si m-am tot ingrasat (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Cred ca am 51, nu ma plang pentru ca ma simt foarte bine si fata mea arata mai a normal, am obrajiori acum frumosi nu numa' oase ca inainte. Dar am pus si pe burta si pe brate (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Acolo se vede mai urat dar se compenseaza cu popoul si sanii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Jo Rozy Sweet Book bafta multa cu examenele si licenta!

Teo bafta maine la examen, tin pumnii stransi stransi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post May 18 2009, 03:09 PM
Post #285

Musafir

Bafta Jo, Sweet, Rozy, Book, Pesca! .. si care altele mai aveti examene (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Globetrotter
post May 18 2009, 03:57 PM
Post #286

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Multumesc mult fetelor.
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Mai am 3 examene si dupa aia restante... (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
Sweet o fi reusit sa dea de profa aia?

+Quote Post
Jo
post May 18 2009, 05:11 PM
Post #287

Musafir

O sa iau restaaaaaaaaaantttttttttttttttttttaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa la tranzactii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sunt super happy! Gata, am terminat cu stresiunea! Mai urmeaza licenta si gata si cu facultatea \:D/

+Quote Post
pescarush
post May 18 2009, 05:35 PM
Post #288

Musafir

Felicitari Jo. Nu te bucura prea tare, ai sa duci dorul facultatii, cu tot cu stresiuni. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Din pacate, asta a fost partea cea mai frumoasa si mai usoara. Iti tin pumnii sa-ti gasesti your dream job.
Scorpi, multumesc. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
happyCat
post May 18 2009, 05:39 PM
Post #289

Musafir

Exact asta am vrut sa-i zic si eu lui Jo, dupa facultate vine jobul cu problemele lui. Hai ca uite acum speriem fata.

+Quote Post
Jo
post May 18 2009, 05:43 PM
Post #290

Musafir

Nu-i asa mare bai, eu am lucrat si in timpul facultatii, in anul 1 si 2. Anul 3 am decis sa iau o pauza, ca am timp sa lucrez toata viata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

101 Pages V  « < 27 28 29 30 31 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 02:21 PM