IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 28 29 30 31 32 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVIII, Conversatie
rozy
post May 18 2009, 05:53 PM
Post #291

Musafir

Eu ma uit in carte ca vaca-m lemne (IMG:style_emoticons/default/weep.gif) N-am chef de invatat si pace (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
albinuza
post May 18 2009, 05:55 PM
Post #292

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Io m-am uitat un pic pe net sa vad daca se poate face un master aici. Am nevoie de atatea acte, ca dureaza mai mult sa le adun decat sa termin masterul (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Plec acasa. va tuc dulce pe nasuci (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post May 18 2009, 06:04 PM
Post #293

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Multa bafta la toate fetele cu examene.
Cum o fi dres-o Sweet cu profa aia nebuna. Unii profi sunt aberanti de-a dreptul cu pretentiile lor.
Apai facultatea e parfum, fata de ce urmeaza la job, da' poate ai noroc Jo si iti gasesti un job super OK. Niciodata n-o sa inteleg rautatea gratuita si invidia unor oameni si la job din pacate se intampla deseori. Da undeva acolo sus se noteaza si cand ti-e lumea mai draga, pac mai primesti una peste frunte, ca ar trebui s-o lasi mai moale cu rautatile.
Multa bafta, Jo
Am uita sa va zic cand am fost ieri la gratar am nimerit intr-un loc langa Cataneasa parca asa-i zice, noi vroiam apa si padure si apa era Argesul, doar ca era canion n-am putut cobori ca era abrupt si curgea cu o viteza marisoara. Si ne-am pus la umbra unei paduri de salcami, unde mai jos scria proprietate privata. Ne-am dus niste km in jos pe proprietatea aluia si de o parte si de alta numai salcami tare mistooo si mirosea extrem de fain. Mie mi-a fost frica-ii zic lui Mr. Mon vine unul cu pusca la tine si zice ce cauti pe proprietatea lui- sa ne punem pe proprietatea aluia desi nu era tipenie de om si ne-am asezat inainte de placuta cu proprietate privata. Stau si ma intreb oare cine are ditamai proprietatea de salcami de mai mult de 10km cred, ca aia nu au crescut de azi de ieri. Si mai dupa ce am terminat gratarul trece o masina de jandarmi si a dat un rond cred ca vre-o juma' de ora si apoi s-au intors.
Cre' ca si aici si-au impartit terenurile dupa cum au dat spaga de rigoare.

This post has been edited by Master of Norules: May 18 2009, 06:05 PM

+Quote Post
Diana.
post May 18 2009, 07:19 PM
Post #294

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Eu am cazut si nu pot sa imi folosesc mina stinga.

+Quote Post
kalua
post May 18 2009, 07:24 PM
Post #295

Musafir

Valeu, valeu, ai fost la doctor? Asa, doar sa fii sigura ca nu s-a intamplat nimic inauntru care trebuie reparat.

+Quote Post
Diana.
post May 18 2009, 07:27 PM
Post #296

Fondator eLady.ro

Nu-i rupta, poci misca dejetele si sa rasucesc da` doare nu ma poci sprijini ina ea ...

+Quote Post
Szimcsi
post May 18 2009, 07:53 PM
Post #297

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Doamne, Maat, numai ghinioane in ultima vreme (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Ai grija de tine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Eu am venit de la sala pe jos, m-a prins o ploaie zdravana pe drum, din aia cu fulgere, tunete si piatra cat bobul de fasole. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) In plus, m-au stropit de sus pana jos cateva masini. Si cand am ajuns acasa, tocmai se luase apa. Imi vine sa urlu (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
kalua
post May 18 2009, 09:07 PM
Post #298

Musafir

Da' nu v-anunta daca inchid apa?
Si la noi pe usa e un anunt mare ca pe 25 n-o sa avem apa intre 1 si 5 jumate pm. Pe mine nu ma deranjeaza ca oricum nu-s acasa.

Pesca, cum adica celulita pe burta? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eu asa ceva n-am vazut in viata mea. Stiu de celulita pe picioare, fund, solduri, brate, dar pe burta?

+Quote Post
Diana.
post May 18 2009, 09:11 PM
Post #299

Fondator eLady.ro

Kari, la noi anuntu` e o hirtie de 5 cm pe 3 cm bagata intr-un colt unde nu o vede nimerica. Noroc cu baboradiosantu` din bloc cite-odata, ca le-aud boscorodind.
Sa va spun ca babornita e la etajul 1 care imi bate in calorifer daca indraznesc sa fac dus dupa 9 seara are scaun in fata usii de la apartament, sa traga cu urechea ?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
kary_pink
post May 18 2009, 09:15 PM
Post #300

Musafir

Of Di' (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sper sa se faca mana repede!

Da Kalua, celulita apare si pe burta atunci cand se depun grasimi acolo. Eu stiu ce inseamna sa ai (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Si la noi a fost oprita apa ( calda si rece) sambata toata ziua, anuntul era asa: o hartiuta mica mica pe care era un scris de doctor mic mic din care se deslusea ca apa rece va fi oprita doar de la ora 9 la ora 24. In schimb apa a fost oprita, atat rece cat si calda de la 7 dimineata pana a doua zi la 7 (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

+Quote Post

101 Pages V  « < 28 29 30 31 32 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 06:02 PM