![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Am incercat sa vorbim (caci suntem mai multe in situatia asta) cu profa respectiva si o profa sefa de catedra, sa vedem ce se rezolva, deocamdata nici un raspuns. Oricum s-au adunat atat de multe din toate partile, ca nici nu mai stiu cum sa le fac fata, ma simt coplesita. :|
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bafta sweet!
PSMa doare mina de-mi vine sa urlu. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maat, sa-ti iei un gel d-asta de calmeaza durerea. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai, mai Sweet, lasa ca se aranjeaza ele. Ia-le pe toate pe rand cu rabdare dupa urgenta si prioritate, nu pe toate odata.
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Of Maat si eu as zice sa mergi la doctor. Eu m-am dus la urgente pentru un deget de la picior (care s-a dovedit ca nu era rupt, dar era vanat bine), d-apai pentru o mana care doare asa tare.
Mie asa imi vine sa dorm 24/7, nu stiu de ce, (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Maine stau acasa ca asteapta al meu un colet. Ihaaaaa, nu ma mai scol devreme. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu zic mai bine sa iei alifie de aia chinezeasca si puturoasa, la mine face minuni cu orice crema aia. Dureri de articulatii, de muschi, intepaturi de insecte etc etc. Eu am balconul comun cu baboiul de langa.
A dracu baboiul asta, mereu cand trece cineva fumator pe la noi (asta odata la 1-2 luni) si lasam usa la balcon deschisa sa se aeriseasca, se prezinta sa faca scandal, ca miroase a fum dom'le. Nu mai zic ca mi se urca sangele la cap, ca de la ea miroase a varza si alte muraturi constant, si nu pot sa las balconul deschis ca-mi intra toata putoarea in casa. Acu intindeam rufele in balcon si m-a izbit un miros de sa cad jos. Mr. a zis ca se imbraca si se duce sa se scandalizeze, eu i-am zis sa se duca maine, ca-i prea tarziu. Da` maine am eu grija sa-i amintesc sa se duca. Pe mine nu ma lasa niciodata sa ma duc sa discut chestii d-astea, ca eu cica-s mahalagioaica si nu stiu sa discut diplomatic, auzi! Hmf! |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Blacon comun? Si nu il puteti zidi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
N-am nici un interes, stau inca in chirie. Ideea e ca e despartit, nu se poate circula de la mine la ea sau invers. Da` aeru circula fara nici o problema.
A, am uitat sa spun: pus poza de la bal pe grup (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sa ma vedeti in toata splendoarea! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Jo, dar niste prieteni cu bebe nu aveti? Baba ar merita niste pampers (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pusi la uscat. Sint intr-o dispozitie foaaarte proasta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu sunt nitel emo, ca-i nasol sa fii student sarac, si sa stii ca urmeaza sa ajungi inginer sarac (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th September 2025 - 09:02 PM |
|