IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 29 30 31 32 33 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVIII, Conversatie
Cindy
post May 18 2009, 09:16 PM
Post #301

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Am incercat sa vorbim (caci suntem mai multe in situatia asta) cu profa respectiva si o profa sefa de catedra, sa vedem ce se rezolva, deocamdata nici un raspuns. Oricum s-au adunat atat de multe din toate partile, ca nici nu mai stiu cum sa le fac fata, ma simt coplesita. :|
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post May 18 2009, 09:18 PM
Post #302

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Bafta sweet!
PSMa doare mina de-mi vine sa urlu.

+Quote Post
rozy
post May 18 2009, 09:29 PM
Post #303

Musafir

Maat, sa-ti iei un gel d-asta de calmeaza durerea. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post May 18 2009, 09:37 PM
Post #304

Musafir

Hai, mai Sweet, lasa ca se aranjeaza ele. Ia-le pe toate pe rand cu rabdare dupa urgenta si prioritate, nu pe toate odata.

+Quote Post
happyCat
post May 18 2009, 09:37 PM
Post #305

Musafir

Of Maat si eu as zice sa mergi la doctor. Eu m-am dus la urgente pentru un deget de la picior (care s-a dovedit ca nu era rupt, dar era vanat bine), d-apai pentru o mana care doare asa tare.

Mie asa imi vine sa dorm 24/7, nu stiu de ce, (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Maine stau acasa ca asteapta al meu un colet. Ihaaaaa, nu ma mai scol devreme.

+Quote Post
Jo
post May 18 2009, 09:38 PM
Post #306

Musafir

Eu zic mai bine sa iei alifie de aia chinezeasca si puturoasa, la mine face minuni cu orice crema aia. Dureri de articulatii, de muschi, intepaturi de insecte etc etc. Eu am balconul comun cu baboiul de langa.
A dracu baboiul asta, mereu cand trece cineva fumator pe la noi (asta odata la 1-2 luni) si lasam usa la balcon deschisa sa se aeriseasca, se prezinta sa faca scandal, ca miroase a fum dom'le. Nu mai zic ca mi se urca sangele la cap, ca de la ea miroase a varza si alte muraturi constant, si nu pot sa las balconul deschis ca-mi intra toata putoarea in casa. Acu intindeam rufele in balcon si m-a izbit un miros de sa cad jos. Mr. a zis ca se imbraca si se duce sa se scandalizeze, eu i-am zis sa se duca maine, ca-i prea tarziu. Da` maine am eu grija sa-i amintesc sa se duca. Pe mine nu ma lasa niciodata sa ma duc sa discut chestii d-astea, ca eu cica-s mahalagioaica si nu stiu sa discut diplomatic, auzi! Hmf!

+Quote Post
rozy
post May 18 2009, 09:39 PM
Post #307

Musafir

Blacon comun? Si nu il puteti zidi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Jo
post May 18 2009, 09:42 PM
Post #308

Musafir

N-am nici un interes, stau inca in chirie. Ideea e ca e despartit, nu se poate circula de la mine la ea sau invers. Da` aeru circula fara nici o problema.
A, am uitat sa spun: pus poza de la bal pe grup (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sa ma vedeti in toata splendoarea! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post May 18 2009, 09:51 PM
Post #309

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Jo, dar niste prieteni cu bebe nu aveti? Baba ar merita niste pampers (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pusi la uscat. Sint intr-o dispozitie foaaarte proasta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
rozy
post May 18 2009, 09:53 PM
Post #310

Musafir

Si eu sunt nitel emo, ca-i nasol sa fii student sarac, si sa stii ca urmeaza sa ajungi inginer sarac (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

101 Pages V  « < 29 30 31 32 33 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th September 2025 - 09:02 PM