IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 30 31 32 33 34 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVIII, Conversatie
kalua
post May 18 2009, 10:02 PM
Post #311

Musafir

rozy, pai marita-te si tu "bine" daca alta solutie de iesit din saracie n-ai. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Maat, pot sa-ti misti tu degetele si sa sucesti mana chiar cu o fisura (merge si cu mai multe chiar). Ia niste pastici de durere daca nu vrei sa ai parte de-o noapte alba. Si maine dimineata fuguta la doctor. Oricum avem mai toate fracturi vindecate de care habar n-avem. Eu stiu la mine de-un deget mic de la picior, dar habar n-am cand mi l-am rupt. Se mai dezbina cateodata de la sine, se supara probabil pe celelalte degete si se indeparteaza de ele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si trebuie readus in pozitia normala manual.
Go to the top of the page

+Quote Post
rozy
post May 18 2009, 10:04 PM
Post #312

Musafir

Neaah, nu ma lasa inima. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Suna horror ce zici de deget acolo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
kalua
post May 18 2009, 10:05 PM
Post #313

Musafir

Nu-i chiar horror, ca nu doare deloc.

+Quote Post
Cindy
post May 18 2009, 10:21 PM
Post #314

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Maat, bate in teava daca faci dus dupa 9?! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Ce vecini sariti de pe axa aveti! Alte preocupari mai importante si personale nu are decat la ce ora faci tu baie?
Vecinii mei sunt pretty ingaduitori, avand in vedere ca ascult muzica foarte tare la ore mai mult decat tarzii si in plus, cand am dispozitie emo, o melodie la nesfarsit. :|
Scorpi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Rozy, de ce inginer sarac mai? Ca e profesie buna pe care nu o poate face oricine. Ai mei sunt de profesie ingineri si nu o duc asa rau. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

This post has been edited by sweet_girl: May 18 2009, 10:25 PM

+Quote Post
rozy
post May 18 2009, 10:43 PM
Post #315

Musafir

Poi am si eu ingineri in familie, si cat au muncit in Ro, salariu de rahat. Asa ca nu ma astept sa fac o exceptie. Am auzit ca salariul de boboc in Damen,de s-or mai face angajari, e asaaa vreo 1000-1200 de lei (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)

This post has been edited by rozy: May 18 2009, 10:44 PM

+Quote Post
Cindy
post May 18 2009, 10:51 PM
Post #316

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Hmm nu stiu ce sa zic ca nu m-au pasionat niciodata meseriile lor. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Insa au salarii bune, dar si functii de conducere.
Salariul de boboc e normal sa fie micut caci meseria asta nu e usoara I guess (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) si trebuie sa iti faci 'stagiul de pregatire practica' pana ce inveti ce si cum sa te descurci. Cred si eu...

+Quote Post
Jo
post May 18 2009, 11:04 PM
Post #317

Musafir

Rozy, cam oriunde salariul de boboc in Romania e 1000-1200 de lei. Daca n-ai experienta nu poti sa te astepti sa iei mia de euro din start, indiferent de domeniu.

+Quote Post
pescarush
post May 18 2009, 11:05 PM
Post #318

Musafir

Kalua, ma pusesi pe ganduri (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) am crezut ca nu stiu io ce vad pe burta mea. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar daca zice si Kary ca se iegzista, inseamna ca asta e. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
Di, si eu cu corul: du-te la doctor, si daca nu e nimic, macar stai linistita. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Si eu a trebuit sa-l duc pe cel mic mai in toamna, cazuse la scoala la sport pe o mana, si zicea ca-l doare degetul mare (era si putin umflat). N-a fost ruptura, nici macar fisura, dar m-am linistit eu.
Rozy, pai cine te-a pus sa te faci injiner daca nu-ti surad perspectivele? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Lasa ca, asa ca in orice alte meserii, sunt si ingineri bine platiti. Primii ani stai sa-ti faci experienta si apoi vezi tu pe unde-o tai (la ce firma mai buna, sau chiar in alt oras/alta tara, depinde de tine). Eu spun sincer, daca eram pe-aici cand am facut facultatea, nu alegeam ingineria, dar pe vremea mea n-am avut multe de ales, habar n-aveam cate mii de alte meserii exista. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Tare cazuti din luna mai eram, aici e fain ca au career counsellors inca din liceu, ii indruma un pic (si nici asa nu prea stiu ce vor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ).
Eu n-am avut nici un spor la invatat week-endul asta, asa limbaj de lemn ca in cursul asta n-am mai intalnit din facultate, de la "Organizarea muncii". (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Pacat, ca altfel ar fi interesant cursul, sper macar sa am un prof bun, sa raman cu ceva din clasa. Am sa vad maine.

This post has been edited by pescarush: May 18 2009, 11:07 PM

+Quote Post
rozy
post May 18 2009, 11:12 PM
Post #319

Musafir

Pai stai mai, ca pana la urma si o vanzatoare ia 800-1000 de lei, si nu-si bate capul cu prea multe (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu ma gandesc ca salariul ar trebui sa fie si in functie de volumul si dificultatea muncii... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Oricum, daca nu-mi iese cu ingineria, nu-i capat de tara, ma reprofilez urgent (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A, si la mia de euro, la Galati se ajunge dupa zeci de ani de munca. In Bucuresti mult mai rapid, numa ca acolo nu fac nave la naiba (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

This post has been edited by rozy: May 18 2009, 11:14 PM

+Quote Post
blekytza
post May 18 2009, 11:20 PM
Post #320

Incurabil

Group: Obsedat
From: Nice
Member No.: 5,113

Seara buna,
Dupa o zi de dumineca absolut superba petrecuta la Saint Tropez, astazi am avut parte de un inceput de saptamana nebuna! Am intrat sa va salut pe fuga si sa o felicit pe Cleo. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

101 Pages V  « < 30 31 32 33 34 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 12:59 AM