IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 31 32 33 34 35 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVIII, Conversatie
Cleo
post May 18 2009, 11:30 PM
Post #321

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Di nu ne-ai spus daca ai fost la doctor cu tiroida? ai inceput tratamentul? ai grija de tine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

sweety iti tin pumnii sa se rezolve!

noi am dat iama in magazine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ca la quebecosi ziu ade azi se numeste ''fête de dollar'' si cum sint cetatean model am fost sa sarbatorim dolarul
sa merg sa va arat ce-am luat
Go to the top of the page

+Quote Post
scorpirescu
post May 18 2009, 11:40 PM
Post #322

Musafir

Vazut poza cu rochia, Jo. Sexyyy (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Faina poza.

+Quote Post
Lexie
post May 18 2009, 11:54 PM
Post #323

Musafir

Buna seara!

Venit de la munte, o fost tare placut, m-am simtit excelent.
Azi am avut foarte mult de lucru la serviciu, apoi am plecat direct la o petrecere la o colega din firma.

Nu va spun ca am mers in spatele unei masini decapotabile care avea scaune de maxim 20 cm latime in spate (cred ca's destinate unui puddle sau unui bagaj de mana, in nici un caz oamenilor (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ), am stat intr-o pozitie total stramba si daca nu era decapotata nu incapeam decat chircita, cu putin noroc.
Sa ma fi vazut la 120km/h pe bd-ul Unirii cum aratam: par valvoi, zambet tâmp fortat pe fata si peeling natural cu praf de Bucuresti, gratis. Petrecerea a fost draguta de scurta, asa ca iata-ma-s, gata de somn.

Sweet, succes cu examenul cu probleme.
Jo, felicitari pentru absolvire. Arati beton in rochia aia. (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
Scorpi, you looked hottie!

Noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Roxana_
post May 19 2009, 06:52 AM
Post #324

Musafir

Neata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Di, sper ca nu te mai doare asa de tare mana! Ai grija de tine!
Rozy, mai stiu eu pe cineva careia i se pare putin 1200 de lei ca boboc. Eu am inceput pe 170 lei in 2000 si 3 ani am vegetat pe un salariu f mic, dar am invatat in perioada aia f mult. Important e sa acumulezi cat mai multa experienta la inceput. Vor veni si banii, dar nu acum.
Mama Jo, nu-mi spune de vecini nebuni, ca eu am doar una sub mine, si face cat 10. Esti f glam in tinuta. Mi-ar fi placut s-o vad din cap pana-n picioare. Si machiajul e f reusit (l-am vazut la alt topic).

Mi-a dat Sara trezirea la 6:30, d-aia sunt asa de matinala. Gangureste asa frumos dimineata, ca-i musai s-o inregistrez.

+Quote Post
Jo
post May 19 2009, 08:29 AM
Post #325

Musafir

Good morning girlies (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu ma simt tare bine azi, cred ca din cauza ca am terminat sesiunea! Azi am plan sa termin licenta, mai am inca putin si-apoi... cine stie ce mai urmeaza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma bucur ca v-a placut rochita mea. Eu m-am simtit foarte bine la bal, a fost tare frumos.

+Quote Post
kary_pink
post May 19 2009, 08:36 AM
Post #326

Musafir

Eu am emotii pentru Teo, azi da de carnet (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Bafta multa!!!

+Quote Post
Roxana_
post May 19 2009, 08:39 AM
Post #327

Musafir

Eu n-am emotii, ii trimit doar ganduri bune de aici de la distanta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

Sunt atat de bine dispusa, ca m-am apucat de contabilitate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

+Quote Post
albinuza
post May 19 2009, 08:40 AM
Post #328

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna dimineata!
Am fost cu muza sa-i ia sange. Aseara am anuntat ca intarziem, dar cum am ajuns la spital, l-au si bagat sa scos de sange. Am intarziat 5 min.
Eu am cateva zile de cand mananc conform conform de Monti, si sunt balonata de mai am un pic o sa merg ca pe luna de cat aer am in mine (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Teo bafta!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

O zi buna dragele mele (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post May 19 2009, 08:59 AM
Post #329

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata. Maat, cum e mana? Eu zic sa te duci la doctor (pentru ambele probleme!)

+Quote Post
Master of Norule...
post May 19 2009, 09:18 AM
Post #330

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Bafta Sweet, sa se rezolve cu profa aia ciudata.
Bafta maxima, Teo.
Diana cu fastum gel trece destul de repede si compresa cu argila sa fie tot timpul umeda si aia ia bine durerea.
Si eu am vecinii de dedesupt fucking freak. Duminica dimineata ma spalam pe cap si vine vecina ca-i curge apa suvoi la baie si eu eram in baie de abia iesisem si era o baltuta pe gresie ma apucam sa o sterg, pleaca asta si vine barba-su sa vada ce avem in baie si eu eram in fundul gol si ii zic nu puteti intra in baie, frate mai sa intre omul. Apai nu am iesit sa vorbesc eu cu ea ca ii ziceam care-i diferenta intre suvoi si cateva picaturi. Cica e scurgerea aiurea facuta si ii se mai prelinge apa pe perete, da' sa ma ierte al de sus ca habar n-aveam si nu dai buzna asa in baia omului daca ala e in baie. Apoi vine si administratorul peste ceva timp tot cu faza cu apa si mai imi zice ca copilul face prea multa galagie si i-am zis ca stam la bloc si mai imi venea sa-i zic daca nu le place sa se mute la casa. Cre' ca asa ne mutam in alta parte, mai cautam si ne tiram de aici, daca ma mai freaca mult vecinii.

+Quote Post

101 Pages V  « < 31 32 33 34 35 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 07:39 AM