![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Acusica ma uit si io sa vad poza de la bal a lui Jo.
Vroiam doar sa ii spun lui Rozy ca si eu m-am angajat dupa faculta pe 1000 de roni asa ca stai linistita (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si noah...eu m-am angajat in IT unde se presupune ca sunt salarii babane. Si acum dupa 2 ani experienta de abia pot spune ca am un salariu cat de cat satisfacator. Of corz, daca salariul ar fi tot ce m-ar interesa as putea sa castig mult mai mult, dar pt mine sunt mai importante alte chestii, mai ales ca nu am chirii si rate de platit si imi permit sa fac figuri (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Sweet las ca o sa rezolvati problema. Si noi am mai avut profi din astia care musai sa te duci sa ii pupi in fund ca sa te bage in seama. eu ieri m-am certat cu administratora si azi o sa urmeze alta tura. Nu i-am dat citirea de apa luna trecuta si in februarie si mi-a bagat tot din top si acum am 20 metri cubi de apa platiti in plus!! Si ar fi trebuit sa se regleze cu citirea din martie dar nu stiu ce shmenuri a facut ea pe acolo, oricum nu sunt fraiera sa platesc eu pierderile din tot blocul. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vorbim de vecini? Ai mei au deasupra lor o familie mai mult ca ciudata compusa din sora cea mare care spala covoarele in baie pe jos si se prelinge toata apa in baia noastra, sora cea mica care scutura covoarele la geam pentru ca la ei nu s-a inventat aspiratorul iar mama trebuie in fiecare zi sa curete geamurile dupa ea si baiatul care cand ti-e lumea mai draga da maneaua la maxim si o tine toata noaptea si toata dimineata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) O data le-a chemat tata deratizarea pentru ca ne trezisem cu furnici si a fost in inspectie printre vecini sa vada ce si cum, bineinteles ca familia buclucasa de deasupra era cu problema dar ei erau foarte relaxati. Aveau musuroaie de furnici in casa, nu exagerez. Si dealtfel daca ii vezi pe afara sunt foarte curatei...
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
La capitolul vecini va dau clasa (cred c-am mai povestit eu de BB pe-aici): dat in judecata, umblat prin tribunale... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Din cauza de galagie cica, a zis ca si frigiderul lui Mr. kalua face prea mult zgomot (era vecina de dedesubt). (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) O gramada de chestii si toate veneau de la noi cica. Pana la urma am aflat printr-o mare coincidenta ca vecina BB era pacienta constanta la o clinica de probleme cu capul. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Acum avem vecini ok. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Pai si vecina mea de jos are o fata care are probleme cu capul, intr-o noapte la 3 dimineata am auzit o cearta horror, apoi au dus-o la sanatoriu, da' cre' ca nici ea nu-i departe de o deranjeaza toate alea. Aia cu frigiderul Kalua, e de toata coma. Anw fereasca Domnul pe toata lumea de probleme cu capul ca nici nu-si da seama cred cat e de penibila.
Acasa aveam niste vecinii super de treaba, mai dadeam si eu muzica tare si copilu se juca cu mingea in casa, troscanea, bocanea da' nimeni nu comenta, aici e jale. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vazut-o pe Jo , foarte buna ai fost, ca o diva ! Si parul foarte fain l-ai facut
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Buna dimineata (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! Nu am mai intrat ca e mama in vizita, macar imi face cineva de mancare acum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Rox, dorm ca un bustean noaptea, nu cred ca am avut vreo noapte de insomnie in viata mea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , inclusiv sarcina. Astept sa se nasca gaza mica, mi-as dori mult sa fie pe vineri asa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Dar nu am nici un semn prevestitor, nici o urma de contractie, oare am sanse sa vina din neant?
LE: vazut poza cu Jo absolventa, (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) senzational ai aratat!! This post has been edited by claudia_electra: May 19 2009, 09:51 AM |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Clau....e deja vremea sa nasti???? Doamne fetelor, dar unde zboara timpul asta?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Nu stiu, eu nu l-am putut pastra intr-o sticluta desi am incercat...tare mi-a placut sa o am in burtica (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Neata!
Jo ai fost superba la bal! Clau, nu mai stiu daca ti-am urat nastere usoara, asa ca o fac acum! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Eu sunt cam aglomerata, saptamana viitoare am programarea pentru inscrierea la maternitate; asa e sistemul aici chiar daca mie mi s-a parut ca e prea devreme. |
|
|
![]()
|
|
Multumesc, mamico (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 07:41 AM |
|