IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 33 34 35 36 37 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVIII, Conversatie
Lexie
post May 19 2009, 10:14 AM
Post #341

Musafir

Neata!

Clau, ce fain (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Cred ca abia astept sa vezi ce ai purtat in burtica 9 luni.

Bleky, eu mi's ametita, tot nu sunt 100% sigura, astepti un bebel? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Pentru ca am fost plecata am ratat niste vesti, se pare, asa ca recuperez.
Go to the top of the page

+Quote Post
blekytza
post May 19 2009, 10:16 AM
Post #342

Incurabil

Group: Obsedat
From: Nice
Member No.: 5,113

Da Lexie poti fi sigura 100%, am facut anuntul la topicul cu pricina (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post May 19 2009, 10:16 AM
Post #343

Musafir

Oooo.. la capitolul vecini stau si eu foarte bine. De vecinii care cheama politia pentru ca le-am prins mana in usa in timp ce incercau sa-mi intre cu forta in casa v-am povestit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) La un moment dat aveam desupra niste momai care nu stiu ce faceau .. lasau apa de la masina de spalat pe jos in baie sau naiba sti dar mie imi ploua (pe bune) in baie de pe tot tavanul, s-a innegrit pana la nivelul gresiei si apoi imi pica pe bucatele in cap. Dar niciodata nu mi-au deschis usa cand m-am dus sa sun la ele, nici mie nici proprietarului, nici administratorului si numai strigau de dupa usa ca sa nu le mai deranjam ca nu le intereseaza. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

Iar daca vorbim de persoane 'cu probleme la mansarda' ... unde am sta mai de mult acasa in roman avea deasupra o familie relativ normala, dar fiul lor mare avea ceva probleme 'sus' (in sensul de mici depresii nu retard sau ceva) si s-a aruncat poc de la etajul patru ziua in amiaza mare intre copii care se dadeau cu sania.
Unde am mai stat in chirie inainte .. in cei vreo 5 ani cat am stat picau ca nucile, s-au aruncat poc in cap vreo 6 oameni (unu in scara cu noi, doi in scara alaturata, 1 in blocul din stanga, 1 in blocul din deapta si 1 in blocul din fata). Pe aia din blocul din fata am prins-o si eu in cadere libera de tata ziua am tremurat.. ca se apucase sa urle la 7 dimineata de ziceai ca o bate careva. Apoi s-au apucat de urlat vecinii ' ce faceti, mai cu fata' .. eu am crezut ca se paruiesc si m-am dus si eu gura casca la geam. Nici bine nu am ajuns ca aia era undeva intre etajele 3 si 4 in cadere. Deosebit, bine ca m-am mutat. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Teo, bafta!!!
Clau, nastere usoara (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

This post has been edited by scorpirescu: May 19 2009, 10:19 AM

+Quote Post
angeldust
post May 19 2009, 11:12 AM
Post #344

Musafir

dooooamne scorpi, ce povestesti tu e horror dar felul in care povestesti face sa para totul f funny (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cadeau ca nucile auzi (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Eu nu am prins nici o sinucidere in direct, doamne ajuta, cred ca ramaneam cu sechele (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Lexie
post May 19 2009, 11:38 AM
Post #345

Musafir

Bleky, acum am intrat si eu la topic, felicitari, ma bucur tare mult pentru tine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
kalua
post May 19 2009, 11:43 AM
Post #346

Musafir

Clau (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , nasterea nu se-anunta dinainte, cand o apuca chiar ca vine din neant.

+Quote Post
deedee29
post May 19 2009, 11:49 AM
Post #347

Dependent

Group: Dependent
From: Highway to Hell
Member No.: 5,474

Foarte tare aia cu nucile, n-am ce zice. Probabil ca erau ceva energii negative prin zona aia de i-a apucat pe-atatia dorul de duca.
Vecinii mei mi-s indiferenti, cu unii aproape ca nici nu ma salut si zau ca nu am nici un regret. In schimb pe unul l-am spurcat rau de tot, caci a avut proasta inspiratie sa foreze in plafon pana a ajuns la mine in casa. A facut dementul o gaura in tavan cand si-a reparat scurgerea si mi-a stricat cada. M-am dus sa vorbesc civilizat cu el si sa-l intreb cine suporta deranjul. Si pentru ca tot el avea ciocul mare i-am aratat ca nu e cazul sa se puna cu mine. Si dupa ce mi-am varsat naduful, i-am mai facut si plangere la politie. Nu imi plac astea, dar unii o merita. Ca individul din exemplu isi crease un soi de faima prin bloc ca el e intangibil si indiferent ce porcarii ar face nimeni nu-i poate veni de hac. Am vrut mai mult sa-i dau o lectie, ca eu tot cu paguba am ramas.

+Quote Post
Roxana_
post May 19 2009, 11:56 AM
Post #348

Musafir

Scorpi, ca de obicei, hazoasa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

DD, pai era de datoria lui sa-ti repare. Chestia asta se intampla cand schimbi sifonul de la baie. E aproape regula. Si noi i-am produs o gaura 'iubitei' vecine de jos (si ea e cu capu'...-n acte) dar am trimis zugravii sa-i repare. Asa e elegant.
M-am laudat ca ma apuc de bilant, dar m-a cuprins lenea. Ma duc sa mananc si apoi bag un pui de somn, langa Sara.

Clau, nastere usoara! Abia astept sa ne povestesti experienta nasterii. Sper ca-i deschizi si tu un topic Carlei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Bleks, spor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post May 19 2009, 01:30 PM
Post #349

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Clau nastere usoara, pai daca stii data exact cand ai ramas insarcinata la 40 de saptamani ar fi data cand sa nasti. Acu' mai pot fi plus, minus da' nu multe zile.
Deedee d-apai nesimtiti sunt destui din pacate, faza e ca daca iti faci asigurare pe apartament iti platesc cei de la asigurari daunele si apoi se lupta ei cu vecinul sa-si scoata banii.
Scorpi chiar suna naspa de tot ce zici tu acolo, OMG in cadere libera naspa de tot sa vezi asa o scena.
Si pe mine m-a pleostit cam tare soarele, pe la 5 tre' sa ma tulesc cu fiica-mea la tenis si apoi la cumparaturi de mancare.
Bleky sarcina usoara si cat mai putin stress in sarcina e tare bine pt. bebe.

This post has been edited by Master of Norules: May 19 2009, 01:32 PM

+Quote Post
deedee29
post May 19 2009, 02:55 PM
Post #350

Dependent

Group: Dependent
From: Highway to Hell
Member No.: 5,474

Roxa omul ala e oricum, numai elegant nu. Si decat sa raman cu principiile si cu gaura in tavan la baie direct cu vedere spre zona de dus, am preferat sa actionez si s-o acopar cat mai repede si cat mai bine.
Iar faza cu asigurarea este unul dintre lucrurile intelepte pe care nu le fac din indolenta. Ca asa ar fi iesit si fulgii din fundul lui.

+Quote Post

101 Pages V  « < 33 34 35 36 37 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 02:50 PM