![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Io in pauza am stat pe jos afara. Si m-a muscat o furnica. Si ma mananca spatele! Si mi-e somn. Da nu de la furnica. De la lene (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hola chicas,
Incep cu toate urarile: wb kalua, felicitari proaspetei gravidute, nastere usoara gravidutei avansate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , La multi ani tuturor sarbatoritelor iar absolventelor de facultati sa le fie cu mult noroc si succese neasteptate si nesperate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ! Si la restul (sa nu discriminez) o saptamana fantasmagorica. Io am aflat pe propria-mi piele cat de dureroase sunt arsurile si nu recomand nimanui sa incerce: credeti-ma pe cuvant. Pentru prima data in viata mi-a venit sa ma tavalesc pe jos de durere si sa ma dau cu fundul de pamant. Acu am niste blistere de jumate de dejet, pline de lichid dar macar nu ma mai dor, si ma intreb cat timp le ia sa se dezumfle?! Altufelu' am primit un comunicat de presa, de azi in sfarsit incepe vara... Mai si ce mi-a facut Deedee cu cartile alea ale lui Larsson ca nu le poti lasa din mana si disperarea mea este ca nu e aparut volumul 3 decat in Franta... |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
bulinici, pe unde mi-ai umblat? Chiar vroiam de-acum s-o-ntreb de Cleo de tine, te dadusem disparuta.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
da, si eu ma intrebam de ce nu se mai aude nici un bula bula pe la bar (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu ma preumblai nicaieri. Fusai prea agatata-n cotidian cu treburi.
Plec doar luna viitoare cateva zile sa vad marele canion ca am lipsa la cultura (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu ma gandeam aseara: daca nu apare Bulina in peisaj, o dau de disparuta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Ce mai functioneaza telepatia intre noi. Si ma rog frumos, cum ai reusit sa te arzi asa nasol? (sper ca se sesizeaza tonul intrebarii mele, da? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rox, a alunecat un capac in partea proasta si m-a izbit aburul pe dejetute (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
E doar vina mea, desigur. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buenas noches (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Eu sunt putin mirata de faptul ca, azi, o doamna de la mine de la facultate, care e sudor in santier, se plangea ca ii e greu se invete la Tehnologia de asamblare si sudare a corpului navei, si ca ar vrea sa-si faca fituici, dar ii e frica (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by rozy: May 19 2009, 07:18 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rozy (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
La fosta mea firma au centralizat partea de logistica, din care faceam parte si eu, pe langa Londra, c-acolo era headquarterul. Si dupa ce m-am scobit eu daca sa ma duc eu acolo ori ba si-a fost ba, au angajat o fetisoara englezoaica. Si-a venit seful meu, englezul, cu ea aici, cica s-o invat meserie. Era la vreo 100 km de München si-o fabrica a firmei, am vizitat-o si pe aia. Si acolo erau tot felul de mostre insirate pe pereti, printre care si niste SD cards. Si ea bucuroasa c-a recunoscut ceva, la care seful spune ca ea a lucrat la firma x (nemaiauzita de mine, dar cica avea treaba multa cu cardurile astea) si-o intreaba de cati MBs aveau. La care ea "pai nu stiu eu chestii tehnice, eu le vandeam doar". (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu stiu cati purici o fi facut acolo. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Bulina e buna pielita aia de la ou lipita de coaja pe gundul oului poti lua mai multa din ea, pusa chiar dupa ce te-ai ars da' acu' e too late. Dureaza ceva timp, basica se sparge cand pielea de dedesupt e refacuta si se poate coji de pe deget pielea arsa. Basica aia e o protectie pt. pielea afectata asa ca sa n-o spargi cu forta. Urate de tot arsurile si eu am tot patit o gramada si tare nu-mi plac da it's happen.
Ma tulesc si eu la somn. Sweet dreams. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 02:52 PM |
|