IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 35 36 37 38 39 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVIII, Conversatie
deedee29
post May 19 2009, 09:45 PM
Post #361

Dependent

Group: Dependent
From: Highway to Hell
Member No.: 5,474

Bulina si eu am stat lipita de ele si le-am citit pe nerasuflate. Se poate spune orice despre om, numai ca nu stie cum sa pastrese suspansul ba. Eu le-am scris celor de la editura (disperata sa aflu cand apare si ultimul volum) si am fost foarte dezumflata cand mi-au spus ca va aparea prin toamna. Chiar nu inteleg cum functioneaza tehnica lor de vanzare, ca sigur cine il cumpara pe primul se aboneaza si la urmatoarele. Asa ca nu am de ales decat sa astept, ca nu prea vad cum as putea sa ajung sa pun mana pe un exemplar in engleza (ca franceza nu e punctul meu forte si nu e genul de carte pe care sa o citesti cu dictionarul langa).
Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post May 19 2009, 10:39 PM
Post #362

Musafir

Pentru arsuri e f bun Neopreolul. Si al meu a patit-o o data tot cu aceeasi schema ca tine.
M-ati facut curioasa cu cartile astea. E musai sa le iau si eu, dar astept sa apara si ultimul volum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

Ma duc si eu la somnic. Noapte buna!

+Quote Post
kalua
post May 19 2009, 11:20 PM
Post #363

Musafir

Volumul 3 a aparut si-n Germania, ma faceti sa mi le cumpar. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
rozy
post May 19 2009, 11:43 PM
Post #364

Musafir

Eu maine dau startul la verificari. Mai citesc nitel si ma bag la nani
Noapte buna fetele (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
bulina
post May 20 2009, 01:14 AM
Post #365

Musafir

Pai DD, io cum crezi ca le-am citit? acu mai am 100 pagini din volumul 2 ceea ce inseamna ca-n seara asta l-am gatat.
Nici in engleza nu apare pana in octombrie (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) volumul 3 .
Si desi Steig a apucat sa scrie vreo 200 pagini din volumul 4 , familia se opune ca altcineva sa continue cartea lui. Asa ca volumul 4 nu va mai exista...

Filmul dupa primul volum cred ca a deschis festivalul de la Cannes... Ma omoara astia cu traducerile (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Asa am patit si cu Carlos Ruiz Zafon, o singura carte tradusa: Umbra vantului. Acu' in iunie apare a doua dar am asteptat 3 ani ...

Basica mea e uriasa si e verde de la gelul de aloe, arat ca un monstru de apa...

+Quote Post
3A
post May 20 2009, 03:03 AM
Post #366

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Toronto
Member No.: 3,077

Nasol Bulina, cu arsurile astea...Asa e Roxi, Neopreolul e super, numai ca eu habar n-am care e corespondentul lui aici.
Ala era bun chiar si dupa o vreme de la arsura...

+Quote Post
rozy
post May 20 2009, 07:04 AM
Post #367

Musafir

Neata. (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif)
Eu am un soi de insomnie, nu in sensul ca nu pot sa adorm, ci ca nu pot sa dorm cat trebuie. Pana acum cateva zile, ceasul trebuia sa sune la 8. Eu de pe la 7 ma tot trezeam din 10 in 10 min, de teama nu cumva sa nu sune ceasul. Azi l-am pus sa sune un pic mai devreme, ei bine, am inceput si eu sa ma trezesc mai devreme, de pe la 6.20 (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) E exasperant

+Quote Post
Teocris
post May 20 2009, 07:26 AM
Post #368

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Neata! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Eu sunt necajita (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Am picat cu 21 de puncte, ca o proasta. Cand auzeam la altii ca au picat asa, la limita, nu-mi venea a crede. Uite ca am patit-o si eu (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Nici macar nu pot sa zic ca a fost greu, pentru ca nu a fost. Ma oftic de mor (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Am plans aproape toata ziua ieri. Bonus, am ramas si fara voce ( nici o legatura)
Peste 15 zile ma duc iar.

+Quote Post
Fanny
post May 20 2009, 07:28 AM
Post #369

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Neata.
In curand o sa ma transform in aragaz cu patru ochi. Sper sa fi facut alegerea buna la rame, caci aveam privirea oleaca cetoasa dupa control (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Teo, lasa tristetea la o parte si avanta-te cu ganduri pozitive la noua testare. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
lotte
post May 20 2009, 07:29 AM
Post #370

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Buna dimineata!
Hai, mai Teo, merita sa iti strici o zi intreaga pentru un examen? O sa il iei data viitoare, nu te mai consuma atat.
Eu in Ro am luat din prima examenul, dar in state am dat traseul de trei ori (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Dar eram hotarata sa il iau, pregatita sa vin si a zecea oara. Ca la facultatea de medicina (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hai, curaj, ca viata e prea scurta ca sa pierzi timpul cu lacrimi. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

101 Pages V  « < 35 36 37 38 39 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th September 2025 - 04:33 AM