![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Off Teo, hai ca nu-i capat de tara (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif) Bafta data viitoare (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Of, Teo, l-ai picat. Stai linistita, ca multi il pica prima data, si de obicei tot pe aproape (am si eu o prietena care l-a picat cu 21, si mai mult cu 20). Nu-i nimic, ce plangi din atata lucru, ca doar nu-i o tragedie? (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Il dai inca odata si il iei, asa am facut si eu. (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Neata! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Iar is dezorientata! Teo, linisteste-te ca multa lume a picat prima oara! Macar acum stii cum e la sala, si o sa fii mai linistita data viitoare! Bafta! Di, ce-ti face mana? O zi buna fetelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Ziua buna tuturor.
Teo, fruntea sus. Data viitoare va fi mai bine. Eu l-am luat cu maxim de puncte, ca facusem grilele alea de atatea ori, incat aproape ca le invatasem pe de rost. Plus ca boyfriend a stat mereu pe langa mine sa imi explice si logica unor situatii pe care eu mai mult le tocisem, fara sa le inteleg. In schimb la traseu era cat pe ce sa pic. Dupa ce m-am descurcat perfect in trafic (pe vremea aia, acum aproape 10 ani si intr-un oras de provincie, traficul era ceva rezonabil), am dat-o in bara la parcarea cu spatele. Am reusit abia din a treia incercare sa bag un amarat de Tico intre 2 masini aflate la o distanta considerabila. Si am inceput sa plang de ciuda, fapt care cred ca l-a impresionat pe dl politist, ca mi-a dat ok-ul si mi-a spus sa mai exersez si sa nu ma descurajez. Ca tot vorbiti de arsuri, eu am facut-o lata. In weekend am avut proasta inspiratie sa ma duc la peste, fara nici o crema cu protectie si m-am ars ca o tractorista, cu o forma fascinanta de maieu pe mine. Asa ca acuma, vrei nu vrei, am decis sa fac vreo 3 sedinte de solar ca sa mai atenuez din dezastru. M-am dus aseara, cu crema cu factor de protectie 50 pe zonele unde eram deja rosie ca racul si am stat 7 minute. Iar acum sunt rosie peste tot, imi vine sa plang. Cel mai rau e pe fata, in loc de nas parca am o patlagica de clown (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . Sper sa se duca putin, ca de luni tot vin la munca in pantaloni si camasi cu maneca lunga, incheiate pana-n gat, de zici ca la mine vine iarna, nu caldurile astea infioratoare, pe care deja nu le mai suport. Atentie la neatentie!!!! |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata
Teo (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Imi pare rau (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai, mai Teo, cum sa plangi pentru un amarat de examen ... (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif) Majoritatea nu si-l ia din prima. N-as putea spune ca iti depinde viata sau viitorul de examenul asta. O sa-l iei din a doua tura sau a treia .. parca ce conteaza? Lasa ca sunt ele altele mai nasoale pentru care sa-ti strici nervii, sa te consumi si sa plangi. Lasa stresul deoparte ca o sa mearga mai bine fara el.
Mai ia si mai refa grilele alea de cate ori poti pana data viitoare si daca nu intelegi intreaba aci la noi care cred ca daca ar trebui sa dam acum examenul am pica cu 10 puncte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cum adica proasta? ... auzi colo. Ia intoarce dosu aci sa-ti arat eu motive pentru care sa plangi o zi intreaga (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
'neata!
Deedee, incearca crema de galbenele, la mine a functionat cand eram rosie din cauza vantului si a soarelui. Aplici seara pentru ca e destul de grasa crema. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
O sa incerc si asta Ella, ca-s tare rosioara.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
'Neata,
Mai te poti da cu iaurt pe piele si ala iti mai ia din usturime. Si uleiul de catina e bun. Da nu tre' sa stai la solar atatea minute din prima , tre' s-o iei treptat. Dupa cateva zile roseata asta se maroneste. Lasa Teo ca nu-i un capat de tara. Multi pica prima oara, ori ca sunt prea siguri pe ei si gresesc din neatentie, ori ca n-au invatat destul. Data viitoare citeste intrebarile cu atentie chiar de 2 ori ca sa fii sigura ca bifezi raspunsul corect. E si factorul emotie care mai iti fura din puncte. Eu l-am luat a 3-a oara si doar cand am invatat destul, da' am facut si cursurile alea ce se fac la scoala de soferi si proful ne-a explicat foarte bine toate chichitele ca sunt destule. La traseu a fost super ok politistul tare de treaba, imi era o frica desi stiam sa conduc si a inceput politistul sa vorbeasca cu mine imi zicea da' ce crezi ca noi mancam oameni si mi-au mai trecut emotiile. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
La mine unguentul de galbenele functioneaza la orice fel de buba, pata, roseaza, zgarietura, rana.. etc. acum mi-am luat unguent de galbenele cu propolis, care pare chiar mai bun. Si e cel mai ieftin posibil. Eram prin Irlanda cand am facut oaresce bazaconii pe fata of course de ma ustura de numa si am incercat sa intreb la farmacia lor dar se uitau asa ciudat la mine si pana la urma mi-au dat ceva nebunie care mai rau mi-a facut si am suferit pana am ajuns acasa. Ajunsa casa am bagat galbenelele si pana a doua zi a si disparut bazaconia.
Asa ca de acum merge cu mine peste tot unguientul minune . (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by scorpirescu: May 20 2009, 09:49 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 09:44 PM |
|