IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 37 38 39 40 41 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVIII, Conversatie
Roxana_
post May 20 2009, 11:05 AM
Post #381

Musafir

Ziua buna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !
Teo, am banuit eu ca s-a intamplat sa pici, ca n-ai dat ieri pe aici. O sa-ti spun ce ti-au zis si fetele: nu are sens sa te consumi doar din atata. Altele-s mai importante in viata, mai ales ca pe asta il poti da din nou. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
DD, dar ai patit-o.
Fi-mea are un somn pe ea, nu gluma. S-a trezit la 7, a adormit de la 8 la 10 si acum a adormit din nou.
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post May 20 2009, 11:42 AM
Post #382

Musafir

Teo, parca nu ti-au spus fetele indeajuns, mai vin si eu: da-l incolo de examen picat, de la asa ceva sa plangi de zici ca vine sfarsitul lumii? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Capul sus si privirea inainte! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Valeu, DD, ai patit-o, si-apoi inca din lac in put! (Sa nu te superi ca n-a fost din rautate, dar pe mine m-a busit rasul cand ti-am citit pataniile). Sa incerci sa repari cat mai repede cu unguente, iaurt, aloe vera, ce ai, pielea ne mai iarta cu toate ca nu uita nicio arsura. Si sa-ti fie invatatura de minte, sa nu mai iesi nici la plimbare neunsa, sa nu ti se mai imtample asa o bucurie.

Noi maine avem liber si se anunta cel putin 30 de grade, cred ca om da fuga la vreun lac din apropiere.

+Quote Post
blekytza
post May 20 2009, 11:47 AM
Post #383

Incurabil

Group: Obsedat
From: Nice
Member No.: 5,113

Neata la amiaza!

Si noi avem liber maine, am programat o iesire cu fetele la malul marii, am rezervat deja o masa pentru pranz la un resto pe plaja, abia astept sa ma relaxez un pic!

Poate am noroc si facem podul pe vineri, as fi tare incantata ca am o gramada de treburi de rezolvat.

+Quote Post
albinuza
post May 20 2009, 11:57 AM
Post #384

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Sambata plec la Venetiaaaa... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Duminica ma gasesc cu doctoreasaaaaaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
rozy
post May 20 2009, 12:54 PM
Post #385

Musafir

Valeeu eu nu mai pot. Am dat examenul intr-o sala ca o sera asta. Dupa o ora deja aveam tensiunea 100 asa ca m-am carat de acolo. Nu-mi place caldura decat cand vine vorba de plaja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post May 20 2009, 01:43 PM
Post #386

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Buna fetelor! Eu am fost plecata de dimineata, am fost cu colega mea la plimbare in interes de serviciu si a fost foarte frumos (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) M-am mai deconectat. Ne-am cumparat si cirese de la niste tarani de pe marginea drumului si acum infulec de zor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Teo, lasa ca nu e grav. Il iei data viitoare si gata (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Albi, ce frumos!

Bleky, te invidiez! Vreau si eu la plaja

+Quote Post
pescarush
post May 20 2009, 02:18 PM
Post #387

Musafir

Neata! Teo, sa vin eu cu incurajari? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Stai sa vezi pe cand incepi sa conduci, ca examenul ti se va parea mizilic. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Hai ca facem haz de necaz, dar nu e asa un necaz faptul ca n-ai luat permisul din prima. Eu l-am luat din a 3-a incercare in Romanie, la sala l-am trecut cu maxim de puncte, si am picat poligonul de 2 ori. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Iar a 3-a oara a trebuit sa mai dau si examenul de sala, asa era regula atunci si in sfarsit mi-am luat si eu permisul. Dupa care n-am condus vreo 5 ani, si sa vezi peripetii cand am inceput sa conduc. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vorba aia, teoria ca teoria, dar praftica ne omoara.
Rozy, n-am inteles, tu n-ai stat sa termini examenul? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) A avut al meu un coleg de facultate si la un moment dat, au dat un examen compus din 2 parti: teoria, apoi o pauza de 10 minute si apoi probleme (trebuia sa iei nota de trecere la fiecare parte, ca sa treci examenul). Si respectivul a plecat acasa la pauza, ca l-au jenat pantofii. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si luase 10 la teorie. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
DD, nasol. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si eu folosesc crema de galbenele cam la orice, cel mic e abonatul nr. 1 in casa, ca are o piele foarte uscata si iarna ii crapa pielea pe talpi si pe degetele de la picioare pana la sange. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Asa ca toata iarna suntem cu crema de galbenele, fara ea nu stiu ce ne-am fi facut, ca toate solutiile prescrise de medic aici n-au dat roade.
Si aici se anunta 26 grade azi si 28 grade maine. (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif)

This post has been edited by pescarush: May 20 2009, 02:22 PM

+Quote Post
Jo
post May 20 2009, 02:33 PM
Post #388

Musafir

La bucuresti cica in iulie si august o sa fie peste 35 de grade, si vara secetoasa (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) yupee:(

+Quote Post
deedee29
post May 20 2009, 03:25 PM
Post #389

Dependent

Group: Dependent
From: Highway to Hell
Member No.: 5,474

Ka, nu am de ce sa ma supar (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) . As rade si eu, daca nu mi-ar veni sa plang de fiecare data cand imi vad fata roscoveata.
Eu incerc sa nu ma plang inca de caldura. Pentru ca daca acum e asa, nu pot decat sa-mi imaginez ce o sa induram la vara. Anticipau astia inca de anul trecut ca va fi una dintre cele mai toride veri pe care a trait-o Romania, ever.

+Quote Post
albinuza
post May 20 2009, 03:26 PM
Post #390

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Tocmai mi-am cumparat palela aia cu 88 de culori (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pe aia cu cadou. Imi da si 5 periute (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Cu cardul muzei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Asta se intampla daca ma plictisesc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

101 Pages V  « < 37 38 39 40 41 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 06:15 AM