![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu ma duc la endocrino. Intr-un sfirsit. Tineti-mi pumnii!
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Di' (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sa dea Domnul sa fie bine!
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Sper sa fie bine. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Maat, good luck! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Maat, good luck! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Sa vii cu vesti bune! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maat, multa sanatate (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
Albi si eu vreau sa-mi iau paleta si i-o iau si sora-mii cadou. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
In curand toate domnisoarele si doamnele eLady vor fi detinatoarele paletei 88 (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A mea trebuie sa apara...
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sindromul "paleta" se cheama (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Da' io nu mi-o cumpar ca nu am s-o folosesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am imunitate "paletara" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai fetelor, dar eu is cam duda. Nu prea le am cu achizitiile de pe net. Mi-a dat Albi linkul, dar gasesc acolo paleta cu o mie de preturi. Pe care sa-l aleg? Evident ca n-am nici prea mult timp la dispozitie sa citesc.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nici eu nu mi-o iau, cel putin acum nu-mi trebuie. Ce-o fi peste cateva luni scrie in stele. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Astept sa mi se incarce o lista, o fac praf si apoi ma duc acasa. De fapt la cumparaturi prima data. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 05:53 AM |
|