![]() |
![]() ![]() |
![]() |
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare. Si mie trebuie sa-mi vina paleta.
Azi am dat teza la romana. Am mici remuscari ca am copiat o parte si la bac nu stiu ce o sa fac, romana fiind "punctul meu forte". V-am pupacit. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) M-ati innebunit cu a paleta! E chiar asa e tare? Cat costa?
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxa alege si tu una. Mie mi-a ales'o al meu, toate de 88 de culori sunt la fel, difera pretul... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Madutz stai fara griji, cati copiii care au terminat CVA ai auzit tu sa pice la BAC ? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) In plus stai linistita ca si notele vor fi mari... Imi aduc aminte de un baiet, care la lb romana oral a spus comisiei ca Enigma Otiliei a fost scrisa de Tudor Arghezi (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) si alte si alte balbe si a iesit totusi cu un 8 (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Book te ajunge in jur de 15 euro cu tot cu transport (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma luai si ma dusai pana la farmacie sa ma laud cu buba. Am dat peste un nenea farmacistu' care s-a strans tot cand a vazut frumuseata mea si nici ca se putea uita...
A zis ca sa imi tin mana vreo 20 min in apa cu epsom salt (sulfat de Mg adica), ajuta sa se mai micsoreze gogoasa. Si abia cand se sparge ea de una singura sa pun crema polysporin ca sa nu se infecteze. Chestia cu sulfatu n-o stiam dar citind am aflat si ca se foloseste la imbaiat ca sa nu te stafidesti (imprunezi) de la statu' prelungit in apa... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine de stiut chestia asta, bulino!
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxa... cum pe care o alegi? Pe aia mai eftina, of course (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Vezi ca e prin partea dreapta o chestie cu sort. Pune si tu Price+Shipping lowest first. Si there you go (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pe prima o cumperi.
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe ebay am vazut palete cu 120 de culori. Cui ii trebuie atatea? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ihaaa, sindromul paleta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Io ca si bulina am imunitate paletara, adeca un lucru mai putin pe care sa dau bani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Io mi-am comandat niste carti de la Adevarul.. is curioasa daca imi vine ceva... Si am descoperit ca pot sa-i scot husa lui matizica si s-o spal.. tiiii scorpirescu baiat dastept (IMG:style_emoticons/default/smart.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Pe aste pe care am luat-o eu am dat 22 dolari cu tot cu transport.
Si dupa ce am cumparat-o, aceeasi trusa era cu un dolar mai ieftina (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary, nu-i vorba de picat, nici chiar asa... dar eu vreau si nota, si sincer (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) 8 la oral nu m-ar incanta deloc, poate la scris.
Eu am dat 17,88$ pe paleta, abia o astept. Poate vine pana pe 5 iunie la banchet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 03:08 PM |
|