IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 39 40 41 42 43 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVIII, Conversatie
MadutZ15
post May 20 2009, 06:03 PM
Post #401

Musafir

Salutare. Si mie trebuie sa-mi vina paleta.
Azi am dat teza la romana. Am mici remuscari ca am copiat o parte si la bac nu stiu ce o sa fac, romana fiind "punctul meu forte".
V-am pupacit.
Go to the top of the page

+Quote Post
Globetrotter
post May 20 2009, 06:13 PM
Post #402

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) M-ati innebunit cu a paleta! E chiar asa e tare? Cat costa?

+Quote Post
kary_pink
post May 20 2009, 06:39 PM
Post #403

Musafir

Roxa alege si tu una. Mie mi-a ales'o al meu, toate de 88 de culori sunt la fel, difera pretul... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Madutz stai fara griji, cati copiii care au terminat CVA ai auzit tu sa pice la BAC ? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) In plus stai linistita ca si notele vor fi mari... Imi aduc aminte de un baiet, care la lb romana oral a spus comisiei ca Enigma Otiliei a fost scrisa de Tudor Arghezi (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) si alte si alte balbe si a iesit totusi cu un 8 (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Book te ajunge in jur de 15 euro cu tot cu transport (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
bulina
post May 20 2009, 06:51 PM
Post #404

Musafir

Ma luai si ma dusai pana la farmacie sa ma laud cu buba. Am dat peste un nenea farmacistu' care s-a strans tot cand a vazut frumuseata mea si nici ca se putea uita...

A zis ca sa imi tin mana vreo 20 min in apa cu epsom salt (sulfat de Mg adica), ajuta sa se mai micsoreze gogoasa. Si abia cand se sparge ea de una singura sa pun crema polysporin ca sa nu se infecteze. Chestia cu sulfatu n-o stiam dar citind am aflat si ca se foloseste la imbaiat ca sa nu te stafidesti (imprunezi) de la statu' prelungit in apa... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post May 20 2009, 07:05 PM
Post #405

Musafir

Bine de stiut chestia asta, bulino!

+Quote Post
Jo
post May 20 2009, 07:07 PM
Post #406

Musafir

Roxa... cum pe care o alegi? Pe aia mai eftina, of course (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Vezi ca e prin partea dreapta o chestie cu sort. Pune si tu Price+Shipping lowest first. Si there you go (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pe prima o cumperi.

+Quote Post
happyCat
post May 20 2009, 07:13 PM
Post #407

Musafir

Pe ebay am vazut palete cu 120 de culori. Cui ii trebuie atatea? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post May 20 2009, 07:15 PM
Post #408

Musafir

Ihaaa, sindromul paleta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Io ca si bulina am imunitate paletara, adeca un lucru mai putin pe care sa dau bani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Io mi-am comandat niste carti de la Adevarul.. is curioasa daca imi vine ceva...
Si am descoperit ca pot sa-i scot husa lui matizica si s-o spal.. tiiii
scorpirescu baiat dastept (IMG:style_emoticons/default/smart.gif)

+Quote Post
albinuza
post May 20 2009, 07:26 PM
Post #409

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Pe aste pe care am luat-o eu am dat 22 dolari cu tot cu transport.
Si dupa ce am cumparat-o, aceeasi trusa era cu un dolar mai ieftina (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
MadutZ15
post May 20 2009, 07:41 PM
Post #410

Musafir

Kary, nu-i vorba de picat, nici chiar asa... dar eu vreau si nota, si sincer (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) 8 la oral nu m-ar incanta deloc, poate la scris.
Eu am dat 17,88$ pe paleta, abia o astept. Poate vine pana pe 5 iunie la banchet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

+Quote Post

101 Pages V  « < 39 40 41 42 43 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 03:08 PM