IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 40 41 42 43 44 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVIII, Conversatie
bulina
post May 20 2009, 07:43 PM
Post #411

Musafir

scorpi iti facusi si schimbare de sex? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

scorpirescu cea dijteapta si cu husa detasata, eventual (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
albinuza
post May 20 2009, 07:43 PM
Post #412

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Eu am platit 2.99 in plus pentru asigurare! Asta era optional. Da oricum cred ca ma sare Oiaseu de ea in august. Daca o sa-mi placa mie f mult, o sa-i comand si ei una (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Dar cam cat dureaza pana ajunge?
Ca io nu am inteles nimic de acolo (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post May 20 2009, 07:45 PM
Post #413

Musafir

Schimbarea din 'no sex' in 'yes sex', vrei sa spui, nu? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nici macar aia din pacate. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
bulina
post May 20 2009, 07:56 PM
Post #414

Musafir

aceste cuvinte ne doare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
acuma ca primul pas de la NO sex la Yes sex a fost facut , as dori sa ajungi la Oh yes, Of yessssss sex, da? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
angeldust
post May 20 2009, 08:09 PM
Post #415

Musafir

Bulino am fost la gineco la gagica de mi-ai recomandat-o tu. Partea buna e ca m-a distrat experienta, e tare zurlie, a iesit din sala inaintea mea si a anuntat-o pe mama-mea care statea pe bancuta ma astepta "Are doua chisturi!! " asa cu mandrie ca si cand ar fi anuntat "Are gemeni!!" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Partea proasta ati dedus-o...am 2 chisturi, tre sa iau anticonceptionale, pe care le urasc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Plm

+Quote Post
bulina
post May 20 2009, 08:10 PM
Post #416

Musafir

Pai daca e prietena cu mine cum ai vrea sa fie si normala??? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Bine ca te-ai dus totusi
PS. scopul era sa mergi undeva sa te simti OK si sa mergi destinsa si fara groaza/scarba pe viitor. Sau asa ma gandisem eu dupa experientele tale nereusite.

This post has been edited by bulina: May 20 2009, 08:16 PM

+Quote Post
angeldust
post May 20 2009, 08:22 PM
Post #417

Musafir

Sa stii ca nu i-am zis ca m-ai trimis tu ca mi-o fost asa....nici nu am avut ocazia ca totul a durat 5 minute, dar sunt convinsa ca oricum ma trateaza bine, cu sau fara pile (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Maine iau rezultatul si la PAP sper sa fie ok

+Quote Post
bulina
post May 20 2009, 08:26 PM
Post #418

Musafir

poti sa-i spui la sfarsit fara nici o grija (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
rozy
post May 20 2009, 08:32 PM
Post #419

Musafir

Buna seara.
Pesca, am plecat ca oricum nu mai aveam nimic de scris,si decat sa stau sa screm chestii tangente cu subiectul, cu riscul sa lesin pe acolo, am zis ca it's time...to go (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sa va zic intamplari de la minunata sala. Mi-a zis boss ca a mutat un odorizant de ala de bagat in priza din hol in vestiar, si mi-a zis sa am grija sa nu dispara. Si ghiciti ce?? A disparut!! Si stiu 95% cine l-a luat. Da' ce mai poti face? (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Parca vad ca mi-l scade din salariu

+Quote Post
Jo
post May 20 2009, 08:33 PM
Post #420

Musafir

Io mi-am facut floricele pe unghii. Si acu ma doare capu de cat am stat in miros de oja.

+Quote Post

101 Pages V  « < 40 41 42 43 44 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 03:30 PM